+2 oy
156 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,356 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler 

Sizler Neden uyumadiniz 

Kaç kişiyiz ayakta 

Benim bebekler şükür uyudu ama ben uyuyamıyorum gram uykum yok sitresliyim beynimi kurcalayan birşeyler var ama ne olduğunu da çözemiyorum 

image

8 Cevaplar

+1 oy
(14,139 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Afiyetler olsun güçlü kadın 🌹

Efe uyuyor 

(6,356 puan) tarafından

Bol tatlı uykulari olsun inşallah 🤗 

Ama ben bunu yerim ya maşallah 

(1,174 puan) tarafından

Buymuş bu kızzzzzzzzzzzzzzzzzz

(14,139 puan) tarafından
+1

Çok şükür üçe girecek mayıs sonu🥹

-Reklam-
+1 oy
(1,335 puan) tarafından

Açım Büşra 😶‍🌫️😂

(6,356 puan) tarafından

Çaktırma bende açım adama yedim diye söyledim kahve ile kendimi kandırıyorum 

+1 oy
(3,455 puan) tarafından

Oo afiyet olsn benim.moral bozuk oturutorm

+1 oy
(390 puan) tarafından

Afiyet olsun canım hayır olsun inşallah niye uyku tutmadi. Bende uyumadım bir haftadir kızım geceleri uyumuyor ne yapmalıyım bende bilmiyorum ama bakalım.

(6,356 puan) tarafından

Rabbim bol güzel uykular versin inşallah canım ara ara oluyor çocuklar da oğlumun 24 saat hiç uymadığını bilirim 

Yeğenime kafam takılı gencecik çocuk hayata küstü bı alkolik pe.zevek yüzünden 

Rabbim günah yazmasın gidip yoğun bakım da boğazını sıkıp ölduresim geliyor 

Ve sinirden patlıyorum ve çocuk ölmesin diye dua ediyorum hak etmeyen bir.  i.te   i.t   i.t  

O çocuk ölürse yeğenim dahada bunalıma girer 

(390 puan) tarafından

Amin canım çok sağol annelik gerçekten çok zor. Rabbim şifa versin inşallah Allah'ım doğru yola koysun inşallah sağ salim çıkar hastaneden. Sıkma canını elden ne gelir ki işte insana dert oluyor.

(6,356 puan) tarafından

Gerçekten elimdem hiç bir şey gelmiyor tek gidemiyorum eşim izin alamıyor oğlumun dersleri var dil eğitimi alıyor ne ablamın nede yeğenimin yanında olamıyorum akşamdan gidip gelelim dedik  1 günlük araba kiralamiyorlar verende 5 bin diyor 4.5 saat içinde o bana çok geliyor çünkü bu ay tirbalarim alınacak +masraf    en az 10 bin depozito isteniyor 

Kafam karma karışık 

+1 oy
(2,223 puan) tarafından

Aleyküm selam iyi geceler 

Bende uyuyordum uyandım çok sıcak bunaldım kalktım şeker patlatıyorum oyun oynuyorum uykum kaçtı 😃😃

(6,356 puan) tarafından

Bacı ben evde hırka ile dolaşıyorum nasıl sıcak

(6,356 puan) tarafından

Yaşlanmışım ben yaşlanmışım bunu fark ettim şimdi sizin gibi genç değilim ki kanım kaynasın

(2,223 puan) tarafından

Kız kaç yaşındasın da yaşlandın bende 30 e demir attım 😂

Ya ben ikinci çocuktan sonra böyle oldum menopozlu kadınlar gibi ateş basıyor yaz kış böyleyim kalın bile giyinemem asla. 

+1 oy
(1,192 puan) tarafından

İyi geceler canım sıcak istanbul yatamadik bebeğimle pervaneyi açıcam birazdan duş da aldım 

+1 oy
(1,188 puan) tarafından

Koca yatakta geliyor sürekli dibimde yatıyor gidip öbür yastığa yatırıyorum hem uyanıyor hemde ağlıyor üstelik hamile ve hastayım allahım kafaları yedim erkenden hastane işim var uykumu alamadım nefes alamıyorum hastalıktan acayip baş ağrısı da var 

+1 oy
(1,713 puan) tarafından

Ay bebe uyuyunca benim uykum kaçar ben sallanırken bebe uyumaz bı tutturamiyoruz yaa 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 380 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,528 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 237 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,356 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 229 göst.
16 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,161 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,403 soru

23,896,970 cevap

322,098 kullanıcı

...