+1 oy
336 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (10 puan) tarafından

Dedemden bi dükkan ve değeri 10 milyon olan 30 dönüm kadar arsa kaldı annemler çok kardeş ve dayımlar kendilerine kalanla yetinmeyerek annemin kapısına gelip annemle babamdan vekalet alıp anneme kalan her şeyi üzerlerine geçirdi.Anne yapma etme dedim beni dinlemedi. Öylece verdi ben de işten yeni çıkarıldım zaten psikolojim iyi değil ailemin bu tavrından sonra da artık asla görüşmek istemiyorum napayım ailemle görüşmeyi tamamen kessem çok zorluk yaşar muyım sizce siz olsanız napardınuz 

6 Cevaplar

+5 oy
(8,105 puan) tarafından

Gizliden mesaj atıp mesajlarını kapatmakla olmuyor bu işler . Eğer herkesin içinde benden özür dilemezsen yarın Kartal adliyesine gidip seni şikayet edeceğim . Bulunamayacağını düşünürsen 7-8 yıl önce Facebook'tan bana küfür eden birini şikayet edip yıllar sonra bana ulaşıp nasıl yalvardigini görürsün eski gonderilerimde. 

tarafından

Neden böyle birsey yapmış ki

(2,406 puan) tarafından

Ne oldu kız 

-Reklam-
+1 oy
(22,163 puan) tarafından

Annene.kizmakta çok haklısın. Ama bunun icin görüşmeyi kesmek olmaz bence. Bir de görüşmeyi.kessem.cok.zorluk yaşar mıyım diye soruyorsun. Maddi açıdan mi zorluk yaşamaktan korkuyorsun orasını anlamadım. 

(10 puan) tarafından

Maddi olarak zaten hiçbir destekleri asla yok. Maneviyattan bahsediyorum. Üstelik benim bir kardeşim var ve kardeşim özel gereksinimli eğitim alması gerek, eğitim için paraya ihtiyacı haliyle var. Ben buna sinirleniyorum kardeşimin hakkına girildi resmen 

(22,163 puan) tarafından

Annen neden böyle bi.dusuncesizlik yaptı ya. Çok yazık. Manevi olarak tabii ki zorlanirsin. Küsme bence. Ama tepkini göster tabii ki. Kardeşin için üzüldüm. 

(10 puan) tarafından

Bir şey diyemiyosun ki kendileri zaten alacaklarını aldılar bide kızlarınkine de göz diktiler bide öyle ahlaksız insanlar öyle terbiyesiz bunlar insan demeye bin şahit ister annem olacak kadın da abilerine üzülmüş o yüzden vermek istemiş ama kardeşime üzülmemiş ben asla konuşmicam ya yok kim ne derse desin asla görüşmek istemiyorum bağları tamamen kopartcam

+1 oy
(1,721 puan) tarafından

Annen neden verdi onu anlamadım ben

(10 puan) tarafından

AAbilerine kıyamamış 

(1,721 puan) tarafından

Hay Allah ya abilerde annenin yapısını bildiğinden hemen fırsata cevirmisler tüh insan kardeşine bile guvenemeyecek bu devirde. Yani şuan ne kadar kızdığıni tahmin edebiliyorum annen belliki gereğinden fazla iyi niyetli ve saf kalpli. Bence ne kadar kizsanda anneni bırakma biraz sakinleş öfken geçsin kimsenin hakkı kimsede kalmaz kimseye yar olmaz dayılar da çok aç gozluymus annen keşke bari sizi dusunseydi ama kendini bile dusunemiyor belliki. Biraz sakinleş ailenle de arani bozma 

(10 puan) tarafından

Ben kararımı verdim annemle de babamla da sonucu ne olursa olsun asla görüşmicem onları artık insan olarak bile göremiyorum ben onlara durumun vefametini çok anlattım. Çok dil döktüm hatta kardeşim özel gereksinimli kardeşime ver diye de çok dedim ama yok nafile hiçbir şey kar etmedi bu insanlar bide annanemi huzur evine kapattılar bizden alıp bizi de tehdit ettiler bakmayın diye dayılarım öyle aşağlık insanlar ama yine de anne demeye dilimin varmadığı şahıs abilerine canını verir abileri hep kendi evlatlarından kıymetli yaşlanınca da abileri bakar artık ben bakmam ben kardeşime bakmaktan da çok yoruldum çocuğa eğitim bile vermiyolar bunlar öyle düşüncesiz insanlar tek dertleri elaleme yaltaklanmak ne halleri varsa görsünler allah kardeşimin akıl ve ruh sağlığını bedenini korusun gerisi naparsa yapsın artık annem babam yok.

+1 oy
(374 puan) tarafından

Kız ağzı bozuk napion.Saydirionmu millete yine.Ne agzi bozuk karı çıktın sen ya.

0 oy
(5,458 puan) tarafından

Kusura bakma ama hadi annen safti baban nasil kabul etti. Benim babam olsa asla izin vermezdi. Ben olsam gorusmem. Benim hakkimda var o mirasta ve kardesi benden kiymetliyse buyursun onlarla gorussunler. Duyar kasilacak bi durum degil.

(10 puan) tarafından

Annem de babam da beş para etmez insanlar zaten bunların beynini kuşa taksak kuş ters uçar eşim bile bunu söyledi annenle babanın beynini kuşa taksalar kuş ters uçar dedi.Eşime karşı bile mahçup oldum nasıl bu kadar amip zekalı insanlar bu yaşa kadar gelmişler hiç bilmiyorum. Onların çocukları olmaktan utanıyorum.

(5,458 puan) tarafından

Yazik olmus bari madem gozden cikardi malini cocuguma da su kadar veriym gerisini kardesime veriyim der insan. Vallahi yaslaninca da evlat baksin bakmazsan hayirsizsin der bu tip insanlar. Insan once kendi hayirli ebeveyn olacakta cocugu hayirli olsun. Bosver kendi ailene bak onlara ne bulas ne gorus bence.

(10 puan) tarafından

Bide bana yumurtalık kanseri teşhisi kondu anneme bunu diyemedim anne dedim ben yumurtalık kanseri olabilirim işten de yeni çıkarttılar gerginim bak onlara vekalet verme kardeşimin özel gereksinimi var onun için harcarsın bizim yarın bir gün bir hastalığımız olur onda kullanırsınız dedim. Asla benim dediklerimi umursamadı eşim o kadar konuştu umursamadı paranın lafını yapmayan insanlar da değiller ben bir kaza yaptım 200.000 tl borç yaptım anmem olacak mahluk bana keşke kendin ölseydin de o borcu yapmasaydın dedi çalışıp babama çalıştığımın 60.000 tl'sini gönderdim evlendim herşeyimi kendim ödedim hiçbir para talep etmedim tek geçen aylarda 1000 tl bi para istedim babamdan o da borç olarak bana karşı parayı bu kadar sakınırken kardeşim özel gereksinimli eğitim alması gerek ona karşı parayı bu kadar sakınırlarken abileri kıymetliyse bundan sonra ben de onun abilerinin anannemi huzur evine yatırması olayı gibi eğer hiçbir şeyleri kalmazsa elime düşerlerse onları huzur evine kapatcam

(5,458 puan) tarafından

Okurken soka girdim. Yazik gunah kardesine de sana da cok uzuldum. Rabbim tez zamanda sifani da versin. Sen kendi sagligini dusun bosver. Bu saatten sonra ne yaparlarsa yapsinlar. Seni disunmeyenleri ailen olsa da sende dusunme.

tarafından

Millete ettiği küfürleri yorumlara yazdığı cevapları da gördün mü ? Bence tamamen hikaye bunlar erkek bile olabilir.

0 oy
(39 puan) tarafından

Ailenle görüşmek istemeyebilirsin normal olabilir ne dedikleri hakkinda fikrin var mi dayinlarin belki ailen rahatsiz oluyordu ondan kurtulmak icin vermistir ve hakaret etmeyin aileye illa ihtiyac duyuyoruz 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 158 göst.
0 oy
3 cevap 64 göst.
+3 oy
5 cevap 104 göst.
4 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutsuzzz (258 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,527 soru

23,921,930 cevap

323,528 kullanıcı

...