+4 oy
619 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından

Bacılar ne kadar veriyor esleriniz ben yeni istiyecegim 

37 Cevaplar

0 oy
(3,673 puan) tarafından

Ben bu harclik olayina karsiyim ya esim sık sık para ceker nakit olsun diye 2 bin 3 bin evde durur ihtiyaci olan ordan alin harcar ben zaten esim olmadan disari cikmiyorum cocukla zor oluyo kendim cikmayi da sevmem sıkılırım o yuzden birlikte cikariz ihtiyacim varsa da alirim zaten ihtiyac disi alacak durumumuz yok canim bisey  isterse ihtiyacim olursa soylerim alir gelir ha almam gerekirse de cekmecede duruyo para alir cikarim haatane isi falan olunca mecbur 

-Reklam-
0 oy
(508 puan) tarafından

Kartıma 3 bin atar ama market pazar falan yapmam hepsini kendi alır benim canım bişey isterse öyle harcarım birde şuan 30 bin lira kredi ödememiz var o yüzden bu şekilde gönderiyo nakitte verir ayrıca üzerinde bulunsun diye 

0 oy
(1,113 puan) tarafından

Ne kadar gerekiyorsa o kadar alırım belirli miktar yok 

0 oy
(11,602 puan) tarafından

Çocuk muyuz ne harçlığı 😂 kendisi kartçı olduğu için o herşeye kart kullanır, nakitler bende olur genelde. Bende kart sevmem nakitçiyim 😃

0 oy
(22,228 puan) tarafından

Haftalık 2 bin canım 

0 oy
(5,681 puan) tarafından

Aylık 5 bin atıyor hesabıma. Sadece kendi ihtiyaçlarım için. Kıyafet yada mutfak için tabak çanak ihtiyacım varsa onlari alıyorum 

0 oy
(3,119 puan) tarafından

Eşim kartima atar kayınvalidem de bana elden verir, eşimin verdiğini harcarim kayınvalidemin verdiğini biriktiririm 😁

0 oy
(183 puan) tarafından

Miktarı yok ne zaman az kalırsa gönderir kendisi bilir zaten tahmini olarak ne kadar kaldığını dışarı çıkacağım zaman azsa gönderir 

0 oy
(1,061 puan) tarafından

10 bin. Bunun içinde mutfak masrafı var

0 oy
(9,015 puan) tarafından

Maaşı alınca hesabıma atar kendi hiç para istemedim bir kısmını birikim olarak koyuyorum kenara kalanı ay sonuna kadar kullanıyorum  kartın biride bende 

0 oy
(751 puan) tarafından

Kart evde durur. İhtiyaç oldukca danışıp alırım. Herifte ibandan harcama yapar. Öyle parayı beraber hesap ederiz borç harç giderler kalani ya kenarı atarız yada öyle bı gece filim gecesi. Öyle bizde. Anlaşıyoruz çok şükür.

0 oy
(1,776 puan) tarafından

ben çalışıyorum. maaşım yatınca ihtiyacım kadarını + kocamın ek kartını yanıma alıp gerisini ona veriyorum. geçime dair herşey onda oluyor.

0 oy
tarafından

Hiç vermiyor bir şey istersem kartından alıyorum onun dışında her ay babam yollar 3-5 bir şey 

0 oy
(10,825 puan) tarafından

Harçlık olarak değil de maaş yatınca 10 bin nakit çeker eve bırakır 5 bin de benim hesaba atar. Biterse söylerim yine atar yada yine çeker genelde evin ihtiyacı çocukların ihtiyaçlarını ben alıyorum hatta onun ihtiyaçlarını bile ben alıyorum 

0 oy
(14,193 puan) tarafından

Yok ki :) maaşı direkt ona atıyorum ortak havuzda duruyor. İsteyen istediğini harcıyor 

0 oy
(1,796 puan) tarafından

Şükür kendi maaşım var. Kendime en az payi ayiriyorum cocuklara eve arabaya harciyorum. Soyle bir dusundum kendimi geri plana atmisim bazi aylar ihtiyaclarimi alirim mesela bu ay kaliteli gunes kremk almam lazim leke.problemim var.  Indirimden bi iki yazlik aliyorum ** her ay kendime ayirdigim butce degisiyor bazi aylar hic birsey almadigimda oluyordur

0 oy
(84 puan) tarafından

Hiç almıyorum ki 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 130 göst.
0 oy
69 cevap 980 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,545 göst.
24 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Hacer ahmet (1,453 puan) tarafından soruldu