+4 oy
670 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (173 puan) tarafından

Bacılar ne kadar veriyor esleriniz ben yeni istiyecegim 

37 Cevaplar

+7 oy
(3,410 puan) tarafından

Nakit ihtiyacım pek olmuyor. Kredi kartım var onunla hallediyorum. Eşimin verdiği parayı harçlık diye tanımlamak beni rahatsız eder

-Reklam-
+4 oy
(4,802 puan) tarafından

Yeni isteyeceğim derken kaç yıllık evlisiniz 

Bide bu harçlık değil harçlık çocuğa verilir 

Kişinin maddi durumuna göre değişir bu bide. Benim direk hesabıma ataar onu bitiririm bitti derim yine atar 

Cüzdanımdada nakit 2 3 bin durur 

+3 oy
(671 puan) tarafından

İhtiyacım oldukça isterim 

+3 oy
(18,446 puan) tarafından

Nakit vermez zaten öyle pek harcama yapmam nakit. İhtiyacım olduğu zaman ihtiyacım olduğunu kadarını karta at derim atar o kadar.

+3 oy
(3,242 puan) tarafından

Maaş yatınca genelde kendine bir miktar harçlık ayırır benzin, sigara parası olarak kalanı benim hesaba geçer. Market, faturalar hepsi benim hesap üzerinden alınır. Bende oradan harcarım, genelde kocam benden harçlık ister, ama ayda bana ait 3-4 bin oluyor onun kafa hesabında

+3 oy
(235 puan) tarafından

Bana ayda 1500🤣🤣

+3 oy
(54 puan) tarafından

Aylık yatınca bana 7bin nakit verir.nereye harcadigima karışmaz.market alışverişini kendi yapar aradasirada kartla alışveriş yaparım giysi felan çocuklara birşey alirim

+3 oy
(1,571 puan) tarafından

Kartını veriyor nakit getiriyor belirli bir miktar yok keyfime göre 

+3 oy
(1,781 puan) tarafından

Höst eşim bana harçlık mı verecek ancak o benden alır 😂. Aldığı maaşı direk benşm hesabıma yatırır ihtiyacı olursa o benden ister .

+2 oy
(2,708 puan) tarafından

4 bin fiks verir...

+2 oy
(528 puan) tarafından

Kredi kartını ve krediyi öder kalanını altın hesabına atar. Öbür ay başı kalan TL'yi altına çeviririz. Eve yeteri kadar nakit bırakır acil bir iş için. Hep kart kullanırız. 

+2 oy
(2,495 puan) tarafından

Belirli bır rakam yok  ihtiyaç oldukça 300-500 isterım market vs hariç onları getirden veya marketten alırız kıyafet için kredi kartından kullanırım  yıne 7-8 binı bulıyordur

+1 oy
(395 puan) tarafından

Maaşı alır almaz 4 bin verir sadece sebze meyve ihtiyacı için artar zaten ya ev eşyası alırım yada cocuklar ne isterse 

+1 oy
(9,883 puan) tarafından

Maşı hesabıma alatıyo ne gerekiyosa ben yapiyom 

+1 oy
(6,685 puan) tarafından

İlk okulu bitireli çok ölü benim 

Eşimden para isteme gereği duymuyorum iyi kötü bi miktar maaşım var +abim ve babam sürekli yollar annem her fırsatta 5 10 bin sağıma soluma sokar veya zorlanirsam o ay kirasinin birini alırım 

Eşim kredi kartı nin ek kartını çıkartmış 

Maaşı yattimi getirir verir bir miktarının yeri bellidir lazım olunca ordan alırız 

Senin benim yok hayatta gelmem öyle şeylere 

+1 oy
(6,608 puan) tarafından

Kullandığım kartlarım var iki günde bir müşteri durumuna göre eve para bırakır bayram arefeleri çok çok comerttr maşallah.

Eksikler için  para bıraktım der akşam eksikleri ona aldiririm 😄😄😁 

Muhakkak cüzdanda nakit taşırım. Allah daim etsin bendeki paraları sonra ne yaptım nereye harcadım bilmiyorum eller tutulur bişey olmyr gün sonu 😁

+1 oy
(4,526 puan) tarafından

Turkiyedeyken kendi kira gelirim vardı harçlık vs hiç istemedim ki bir kere bile sormama gerek kalmazdı çünkü ben sormadan verirdi. 1 yıldır Almanyadayız burası Turkiyeden çoook farklı neredeyse eşim olmadan disari çıkamıyorum harçlık hep verir ama evden çıkmadığım için tek başıma vermesi gerekmiyor hep beraber çıkıyoruz ne yesek içsek alır öder. İstediğim bir şey olursa sipariş verir alır. 

+1 oy
tarafından

Bu tarz postlardan hic hoşlanmıyorum ekonominin hali ortada cok uc kesimlerden insanlar var burada boyle gosteris yapar gibi rakam yazmak hos degil her seyi cok biliyorsunuz gunahi sevabi ama gorgusuz gibi suraya rakam yaziyosunuz insanlarin gozune sokuyorsunuz gunde en az 5 tane maddi imkansizlik postu aciliyor ben burada aylik harcamam 10bin 20 bin(sallama rakam) yazsam sitenin yarisi ic gecirip icten ice mutsuz olacak ne gerek var hali iyi olan sukretsin. 

(173 puan) tarafından

Ben sadece merak ettim inan bu kadar yüksek rakamlar beklemiyordum 

tarafından

Bi cogunun salladigina adin kadar emin olabilirsin tabiki maddi durumu iyi olan fazla harcama yapan vardir ama bu siteyi iki yildan fazla kullanan biri bilir gorgusuzluk yapan bircok kisi kendini olmak istedigi gibi gosterir.

tarafından
yeniden gösterildi

Mesele rakamlarin yuksek olmasi da degil ben rakam verilmesini hos karsilamadim boyle sorular sorulmasi dogru degil bana gore herkesin geliri,gideri,hayat sartlari farkli olur kiyas yapmak sizi yipratir boyle seyleri sorgulamayin nasibinizde ne varsa onunla ilgilenin derim.

0 oy
(4,764 puan) tarafından

50 55 bin oda kendi param 😎

(1,296 puan) tarafından

Hadi ya ne iş yapyn ki

(2,708 puan) tarafından

Memur  

(4,764 puan) tarafından

Hastanede memurum danışmadayım 

0 oy
(1,296 puan) tarafından

Maaş yattığı gün eşim olduğu gbi getirir bana ben ona harçlık veririm o vermez ztn böyle olması gerekiyo diye düşünüyorum ben babamdan öyle gördüm anneme direk maaşını getirirdi annem yönetirdi bnde evlendm evliliğmzin başından beri böyle devam etti

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 145 göst.
0 oy
69 cevap 1,026 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,667 göst.
24 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Hacer ahmet (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
68 cevap 2,079 göst.
27 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu