+4 oy
504 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (879 puan) tarafından

İyi akşamlar herkese derdimin dermanını bulamıyorum resmen kızlar çok kötüyüm şuan bile ağlayarak yazıyorum depremden sonra ellerimde yaralar çıkmaya başlayınca daha sonrasında anladım u.yuz olduğunu ve 2 sene oldu resmen ben atlatamıyorum ne ilaçlar kullandım bi bilseniz hergün nevresim yıkamaktan gına geldi eşime çocuklarıma bulaşınca direk tedavi olunca onlar iyi oluyor ama bende tamamen geçmiyor geçen sormuştum kızımda yaralar çıkmaya başladı yine bulaşmış bu sefer geçmiyor gibi 3 gündür kükürtlü vazelin ve vilmcetin diye bi ilaç ı karıştırıp ailece sürüyoruz ilk defa tamamen kurtulacam diye mutlu oluyorum bunsefer de kızımda geçmesi gerekirken daha da yayılıyor gibi ne zaman tamamen kurtulacaz temizlik yapmaktan ilaç sürmekten çok yoruldum intiharın eşiğine gelmiş durumdayım yarın yıkanıp yine tüm evi temizliycektim kızım nasıl olacak bilmiyorum maddi manevi çöktük çok kötüyüm😥

12 Cevaplar

+2 oy
(21,829 puan) tarafından

Ay Allah'ım şifalar versin. İnşallah atlatirsiniz çabucak 

(879 puan) tarafından

İnşallah canım Allah razı olsun 

-Reklam-
+2 oy
(22,048 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun canım beyaz kireç iyi geliyor diye duydum

(879 puan) tarafından

Bi onu kullanmadım neler yaptım neler kullandım bi bilseniz

+2 oy
(99 puan) tarafından

Size mesaj atmıştım onu uygulamandiznmi?

(879 puan) tarafından

Koyun ilacı dediğin vilmectin oluyor canım kükürtlü vazelin le karıştırıp sürüyoruz öyle daha etkiliymiş kızımda neden daha yaralar çıkıyor anlamadım 

(99 puan) tarafından

Biz herhangi bir karışım yapmadık direkt sürdük ve ilk kullanimda etkisini gördük 

(879 puan) tarafından

Yüze ve saça da sürdünüz mü 

+2 oy
(1,043 puan) tarafından

Rabbim tez şifa versin. 

(879 puan) tarafından

Amin inşallah sağolun 

+1 oy
(866 puan) tarafından

Bu hastalik sadece deri haftaligimi cigerden mi geliyor bal sarimsak limon küru bir cok hastaliga iyi geliyor dene istetsen

(879 puan) tarafından

Batma ve yanma olunca anlıyorum ki bitmemiş ve yeni hamileyim içebilir miyim acaba 

(866 puan) tarafından

Bence hamilelerde iciyor yarin arkadasa surup yazarim size

(879 puan) tarafından

Tamam canım 

+1 oy
(154 puan) tarafından

İnanır misin bilmrm ben görümceme gittim Bodrum'a bı komşusu geldi bizi ziyaret r orda konuştular işte dedi ki bizim uy.uz geçti görümcem nasıl oldu dedi valla dedi biri demiş eşime çamaşır suyu ile yıkan kese falan yap yapmışlar geçmiş geçen günde birinin hayvanı u.yuz olmuştu ben veteriner hekim im bu arada adam dedi benim koyun uy..uz olmuş diğeri de dediki çamaşır suyu kullan dedi 

Yani ben test etmedim ama ne ilaçlar kullanıp gecmeyenler çamaşır suyunu deneyip memnun kalmış ben olsam denerim 

(879 puan) tarafından

Yeni hamileyim yoksa kesinlikle kullanırdım 

0 oy
(1,144 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum bizde zor atlattık cnm. Kıyafetleri 6 7 ay 60 derecede yikamalisin. Banyoda kükürtlü sabunr kullanın. Buz sevdik halada kullanıyoruz.ilac olacakta xiabion pembe çocuklar için olan ve xiabion yeşil yetişkin için olan. Bunları eczaneden al atlatırsın. O pis kokulu kukurtten çok daha iyi. Biz böyle atlattik

0 oy
(6,196 puan) tarafından

Allah yardımcıniz olsun 

Yargılamak istemiyorum ama intaar etmek bu kadar kolay mı bende denemek istiyorum 

(1,287 puan) tarafından

Geçecek inşallah canım insan eşi ve çocukları için ayakta duruyor❤️

(6,196 puan) tarafından

Gerçekten öyle yavrum Rabbim onları başımdan eksik etmesin beni de onların başından eksik etmesin 🥰♥️♥️

(1,287 puan) tarafından

Amin amin inşallah canım ❤️

(209 puan) tarafından

Oy ben ne okudum böyle cnm Rabbim sana şifa versin 

(879 puan) tarafından

Yaa cok üzüldüm okurken derdimi unuttum Rabbim yardımcın olsun şafi ismiyle şifa versin inşallah bende artık kimyasal temizlik malzemeleriyle temizlik yapmaktan ilaç sürmekten bu gidişle  kanser olacam sürekli bu son diyip evi dip köşe temizlemekten ilaç sürmekten çok yoruldum vazelin yapış gibi 5 yaşındaki oğluma zorla sürüyürum resmen ,haklı olarak tiksiniyor ama benim elimden de daha fazlası gelmiyor intihar etmek kolay olsa dille getirmeyip direk yapardım zaten Rabbim yardımcımız olsun kötü zor günlerimiz geride kalır imtihan dı gelip geçti deriz inşallah Rabbim seni çocuklarına bağışlasın🤲🏼

0 oy
(1,100 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah bende daha önce atlattım ama 1 ayda gecmişti sizinkisi çok uzun sürmüş acaba birde bitkisel birşeyler mi deneseniz  aktarlarda falan satılan hiç araştırdınızmı .ben doktorun verdiği ilaçlarla iyileşmistim ama sizde jşe yaramamıs. 

0 oy
(375 puan) tarafından

Allah şifa versin sabır versin🙏Cok dua edecem kardeşim size bu gece.

(879 puan) tarafından

Allah razı olsun 🤲🏼 ♥️

0 oy
(656 puan) tarafından

Cnm ellerindeki çıkıyor okunmus kına sürsen eşimin teyzesi kaç kişiye okuyup veriyordu iyi geliyordu insallh Rabbım sifa versin 

(879 puan) tarafından

Yani ne okuycam onu öğrenir misin rica etsem bide daha çok özel bölgelerde oluyor

(656 puan) tarafından

Cnm hacamat sülük tedavisi çok iyi geliyormuş İnternete bi araştır.okumayi kendin dgl iyi bilen biri olması lazımda sanırsam o egzemeya iyi geliyormuş ben karıştırdım 

(656 puan) tarafından

Ayrıca senin üstünde üstünüzde nazar fkanmi var kendinizi bi okutun

(656 puan) tarafından

Yiksndigin suya sirke kat cnm Rabbım.sifa versin sana ailene insallh

(879 puan) tarafından

Amin canım inşallah sağolasın 

0 oy
(542 puan) tarafından

Her banyoda sirkeli su sık her yerine çok iyi geliyor 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 518 göst.