+1 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (130 puan) tarafından

Hikayeme başlıyorum 3 ocakta düşük yapmıştım ondan sonra reglim aşırı derecede azalma ve kısa sürdü hep normalde 3 gün oluyordum 2 güne düştü sonra 1 güne düştü en son 7 Nisan da oldum 1 günden az sürdü lekelenme oldu sadece 3 4 saat kadar 15 Nisan'da hem smear verdim hemde beta hcg bakıldı 0.5 çıktı hamilelik yok benim gibi olanlar varmı yüzümde çok sivilceler çıkıyor anlamış değilim iştahım kesildi bu yüzden adet takibi yapıyorum takvim uygulamasında 4 Mayıs olarak göstermiş uygulamaya göre 4 gün gecikmem var clue ve FLO uygulamasinda kullanıyorum onlarda 1 gün gecikmen var diyor yani olsamda 1 günden az lekelenme tarzında oluyor başına bu şekilde gelen oldumu 2 gün önce de test yapmıştım silik çıktı artık testlerede güvenmek istemiyorum 

1 cevap

0 oy
(441 puan) tarafından

Canım bende ocakta kimyasal geçirdim kanamam azalmadı ama bu ay adetime 1 hafta kala leke gördüm kahverengi sonrasında sadece peceteyle silince geliyordu bir gün tek oldu gebelik belirtisi yok adet belirtisi de yok bakalım belki sende yerleşme kanaması görmüş olabilirsin 

(130 puan) tarafından

İnşallah ama bilmiyorum bakalım ilk pembemsi sonra kahverengiye döngü 3 4 saat sürdü yok başka gelmedi 15 Nisan'da kan verdim işte beta hcg 0. 5 çıktı ondan beri kan vermedim şu sıralar iştahım yok bişey yemek istemiyorum sadece meyve erik daha çok istiyorum ekşi sulu tuzlu tuzlu baş ağrım ve sivilcelerim var yüzümde regli günümde bile çok nadir çıkar sivilcem 1 veya 2 tane anca olur şuan yüzüm sivilce kaplı ve bel ve kasık ağrım olur ilk gün şuan ne kasık ağrım var ne bel ağrım 

(441 puan) tarafından

Rabbim gönlüne göre versin inşallah 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
0 oy
0 cevap 70 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ggozdee (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
17 Şubat 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Miraeymen (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde DIDO (2,840 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,490 soru

24,140,038 cevap

334,461 kullanıcı

...