+2 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (2,092 puan) tarafından

image

Bende anlık bu şekilde. Örgülere devam💃

Anlıkları alalım. Yavrularınız uyudu mu napıyorsunuz bakalım 🌸

7 Cevaplar

+2 oy
(7,952 puan) tarafından

image

Kahve içiyorum bendeee bebelerim uyuyor çok şükür 🙏 🤪

Kolay gelsin canım rengi çok güzel 

(2,092 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım. Sipariş veren bayanın seçimi. 

Sanada afiyet ve bol dinlenmeler olsun 🌸

(7,952 puan) tarafından

Rica ederim canım 🥰

(2,092 puan) tarafından

🌸🌸

-Reklam-
+2 oy
(7,034 puan) tarafından

Uyumadilar bende yazma yapiyom çay icmedigimj hatirladim 🤣🤣eline sağlık 

(2,092 puan) tarafından

Kolay gelsin canım sanada.  Benim yazmada başlı kaldı örgü siparişlerine başladım. 

(7,034 puan) tarafından

Bende ablam için yapiyom onun bitince kendime yapayım dedim🤣

(2,092 puan) tarafından

Yap yap iyi oluyor elinde uğraş olduğu zaman. 

+2 oy
tarafından

Kolay gelsin çok güzel. Hamileyken bebişi kız sanınca annem toz pembesini yapmıştı benzeri sanırım

image

tarafından

Sağ ol canım💖erkek olunca komşuya hediye etmiştim ama tam minik bebek boyu yaptırmıştım şimdi görünce keşke saklasaydım diyorum😅

(91 puan) tarafından

😅😅geçti gitti iş isten geçti bişey olmaz hayırlı olsun giyene

(2,092 puan) tarafından

@cicikus olsun canım daha iyilerini giydirirsin hayırlısı ile olursa 🌸

tarafından

İnşaAllah canım hayırlısı sana da bol kazançlar

(2,092 puan) tarafından

Teşekkür ederim 💐🦋

+2 oy
(2,953 puan) tarafından

Kolay gelsin oğlanı  uyutmustum ki o sıra saçımı boyadım  kizimin sayesinde  uyandı şuan cinnet geçiriyorum   bur dünya bulaşık var birde  sabır çeke çeke bir hal oldum  bezdim 

(2,092 puan) tarafından

Abovv inşallah boyama işin yarıda kalmamıştır :) bende bazen sabr çekerim sonra aklıma okuduğum yazı geliyor. Allahım sabr ver diyince sabrla beraber imtihan içinde dua etmiş oluyormuşuz. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Yorumu gören ve konu hakkında bilgisi olan her türlü bilgiye açıgım :) 

(2,953 puan) tarafından

Boyama isim yarıda kalmadı şükür ama anlima  deyen  boyalar kurudu  silemedimdi  iz kaldı bazı yerlerde 🤦‍♀️🤷‍♀️ evet bnde sabır  dedim mi annem sabır deme der senin dediğin gibi diyor bana  ama insan yinede diyor  

(199 puan) tarafından

Bnde bunu gecenlerde duydum birinden 

(2,092 puan) tarafından

@KAHVESEVERANNNEE neyse ki büyük kısmını atlatmışsın 😅

@Balkizinannesi2727 ne kadar dikkat etsek de agızdan yine sabr ver duası çıkıyor 🤦‍♀️

(199 puan) tarafından

Aynen öyle valla 

+2 oy
(22,831 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor çay içiyorum sahipsizleri izliyorum çocuklar diş fırçalıyor yatacaklar birazdan 

image

(2,092 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım. Sanada afiyet olsun🌸

+1 oy
(4,512 puan) tarafından

Eline saglik canim bugun yogun gecti sabahtan beri dunden kardeslerim gelecez dediler sonra vazgectiler sabah buyuk aradi 2 saate cikariz dedi hani gelmiyoduz dedim sen onu gercek mi sandin saka yaptik biz dedi iyi dedim gelin yabanci degiller nolcak dunden temizlik yapmistim biber doldurdum ocaga koydum eriste hasladim bi posta camasir yikadim serdim balkonu yikadim o ara geldiler cocuk uyudu uyandi esimde uyandi birer kahve icitik hadi cikalim dediler avmye gittik onlar cocugu oynatirken bizde gezdik esimle cikmisken yemegi de disarda yedik geldik evdekiler kaldi artik yarin yeriz gelirken annemde isten cikmis onu aldik geldik biraz oturduk gelmisken hediyesini de verdim gittiler ortaligi topladim cocugu uyutuyorum simdi de esim bekliyo 

(2,092 puan) tarafından

Baya yoğun geçmiş canım günün. Yavrun uyuduğunda bol dinlenmeler inşallah sana💐

(4,512 puan) tarafından

Ay cok sagol canim ya daha da islerim var koca icerde bekliyo offf hayirlisiyla bi bitireydim 

+1 oy
(1,272 puan) tarafından

Oğlum ödev yapıyor kızım bugün uymak için babasını seçti eşim kızımı uyutuyor bende kahvemi içiyorum daha sonra mutfak temizliği yapacam inşallah 🤲 

(2,092 puan) tarafından
+1

Afiyet olsun canım. Şimdiden kolay gelsin 🦋

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 362 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 400 göst.
28 Temmuz 2023 Kültür-Sanat kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 482 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,532 göst.
23 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,720 soru

24,006,265 cevap

327,589 kullanıcı

...