Bende anlık bu şekilde. Örgülere devam💃
Anlıkları alalım. Yavrularınız uyudu mu napıyorsunuz bakalım 🌸
Kahve içiyorum bendeee bebelerim uyuyor çok şükür 🙏 🤪
Kolay gelsin canım rengi çok güzel
Teşekkür ederim canım. Sipariş veren bayanın seçimi.
Sanada afiyet ve bol dinlenmeler olsun 🌸
Rica ederim canım 🥰
🌸🌸
Uyumadilar bende yazma yapiyom çay icmedigimj hatirladim 🤣🤣eline sağlık
Kolay gelsin canım sanada. Benim yazmada başlı kaldı örgü siparişlerine başladım.
Bende ablam için yapiyom onun bitince kendime yapayım dedim🤣
Yap yap iyi oluyor elinde uğraş olduğu zaman.
Kolay gelsin çok güzel. Hamileyken bebişi kız sanınca annem toz pembesini yapmıştı benzeri sanırım
Sağ ol canım💖erkek olunca komşuya hediye etmiştim ama tam minik bebek boyu yaptırmıştım şimdi görünce keşke saklasaydım diyorum😅
😅😅geçti gitti iş isten geçti bişey olmaz hayırlı olsun giyene
@cicikus olsun canım daha iyilerini giydirirsin hayırlısı ile olursa 🌸
İnşaAllah canım hayırlısı sana da bol kazançlar
Teşekkür ederim 💐🦋
Kolay gelsin oğlanı uyutmustum ki o sıra saçımı boyadım kizimin sayesinde uyandı şuan cinnet geçiriyorum bur dünya bulaşık var birde sabır çeke çeke bir hal oldum bezdim
Abovv inşallah boyama işin yarıda kalmamıştır :) bende bazen sabr çekerim sonra aklıma okuduğum yazı geliyor. Allahım sabr ver diyince sabrla beraber imtihan içinde dua etmiş oluyormuşuz. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Yorumu gören ve konu hakkında bilgisi olan her türlü bilgiye açıgım :)
Boyama isim yarıda kalmadı şükür ama anlima deyen boyalar kurudu silemedimdi iz kaldı bazı yerlerde 🤦♀️🤷♀️ evet bnde sabır dedim mi annem sabır deme der senin dediğin gibi diyor bana ama insan yinede diyor
Bnde bunu gecenlerde duydum birinden
@KAHVESEVERANNNEE neyse ki büyük kısmını atlatmışsın 😅
@Balkizinannesi2727 ne kadar dikkat etsek de agızdan yine sabr ver duası çıkıyor 🤦♀️
Aynen öyle valla
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor çay içiyorum sahipsizleri izliyorum çocuklar diş fırçalıyor yatacaklar birazdan
Teşekkür ederim canım. Sanada afiyet olsun🌸
Eline saglik canim bugun yogun gecti sabahtan beri dunden kardeslerim gelecez dediler sonra vazgectiler sabah buyuk aradi 2 saate cikariz dedi hani gelmiyoduz dedim sen onu gercek mi sandin saka yaptik biz dedi iyi dedim gelin yabanci degiller nolcak dunden temizlik yapmistim biber doldurdum ocaga koydum eriste hasladim bi posta camasir yikadim serdim balkonu yikadim o ara geldiler cocuk uyudu uyandi esimde uyandi birer kahve icitik hadi cikalim dediler avmye gittik onlar cocugu oynatirken bizde gezdik esimle cikmisken yemegi de disarda yedik geldik evdekiler kaldi artik yarin yeriz gelirken annemde isten cikmis onu aldik geldik biraz oturduk gelmisken hediyesini de verdim gittiler ortaligi topladim cocugu uyutuyorum simdi de esim bekliyo
Baya yoğun geçmiş canım günün. Yavrun uyuduğunda bol dinlenmeler inşallah sana💐
Ay cok sagol canim ya daha da islerim var koca icerde bekliyo offf hayirlisiyla bi bitireydim
Oğlum ödev yapıyor kızım bugün uymak için babasını seçti eşim kızımı uyutuyor bende kahvemi içiyorum daha sonra mutfak temizliği yapacam inşallah 🤲
Afiyet olsun canım. Şimdiden kolay gelsin 🦋
1,464,720 soru
24,006,265 cevap
327,589 kullanıcı