+2 oy
205 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,942 puan) tarafından

Memnun musunuz kızlar 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (979 puan) tarafından

Param olsa alırım hiç düşünmem.şu an krediye girdik bitmesini bekliyorum

-Reklam-
+2 oy
önce (1,894 puan) tarafından

Arabayı yenileyince robot süpürgeden vazgeçmek zorunda kaldım 🥹 ama alsaydim roborock Q5 alırdım. 

+2 oy
önce (2,507 puan) tarafından

Roborock S5 max iyi ki almjs esim 

+2 oy
önce (1,725 puan) tarafından

memnunum. sadece benimki bu aralar sapıtıyor. bozulursa daha iyi bir markayı yine alırım. canım süpürgem💙 

önce (3,135 puan) tarafından

Hangi marka?

önce (1,725 puan) tarafından

benimki 360. bu aralar sunucu hatası veriyor, haritayı siliyor falan uğraştırıyor. düzeliyor ama sinirimi bozuyor 😅

+2 oy
önce (8,843 puan) tarafından

Her eve lazım 😅 ben şuan kullanamıyorum ama temiz dediğim yerden neler çıkarmıştı görünce şaştım kaldım 

önce (253 puan) tarafından

Hangi marka canım 

önce (1,118 puan) tarafından

@Yeniianne geçenlerde sende post açmıştın. Esra da yanlış hatırlamıyorsam benimle aynı robotu var. Aynı zamanlar almıştık oradan aklımda kalmıştı yine yanlış hatırlıyorsam düzeltsin. Xiaomi mop pro 2, efsane birşey kesinlikle diğerlerine çok para vermene gerek yok harika süpürüyor 

önce (8,843 puan) tarafından

Evet xiomi vacuum mop pro 2 ben şuan konteynerde olduğum için sadece deneme amaçlı çalıştırdım ve 1 saat önce süpürdüm ya çok bişey çıkmaz dediğim yerden bir dünya saç toz vs çıkardı gerçekten baya iyi 

+1 oy
önce (7,402 puan) tarafından

Çok memnunum olmazsa olmazım oldu

+1 oy
önce (322 puan) tarafından

Xiamio istasyonlu olandan aldı eşim 2 ay oldu.Allahım cok guzel ya.Kendi çöpünü kendi bosaltiyo suyu kendi aliyor pis yerine bosaltiyor ve halida iz yapıyor alirken cok kuvvetli çekiyor cok memnunum.

Evet mopunu kendi yikio suyunu alio gidio temizlio

Ya çok iyi. Mopu nasıl yıkıyor canım. Birde fiyatı neydi

Prensesim hayırlı olsun cidden el ayak.büyük rahatlık

Canım istasyonu var gidiyor temizliyor mopunu. Bak ozelliklerine ve videosuna tam adını yazim xiamio robor vacuum x20+

önce (3,705 puan) tarafından

Sağol canım 😘 benimki de aynısı herhalde kirli su temiz su ayırıyor ve her temizlik sonrası toz torbasını temizliyormus 

Bakarım canım merakım dan sordum Arçelik kullanıyorum ben 😃

+1 oy
önce (253 puan) tarafından

Yeni aldık bir kaç saat önce daha canım deneyeceğim inşallah isim var şuan ama merak ediyorum hem siliyor hem süpürüyor Muş 

Markası şu deneyeceğim inşallah 

lds sensör rls3 vacuum moprobot süpürge

+1 oy
önce (1,713 puan) tarafından

Roborock Q8 max  kullanıyorum . 10 ay oldu. Daha önce neden almadm diyorm. Her gün açıyorm . İyi ki almışm

+1 oy
önce (21,384 puan) tarafından

Kendime yaptığım en büyük iyilik evi topladım işe gittim geldiğimde tertemizdi çoğu zaman evde yokken çalıştırıyorum veya topluyorum salonu geçip mutfağa bulaşığı veya yemeği halledene kadar süpürmüş olur 

0 oy
önce (5,286 puan) tarafından

Dik süpürge alma robot süpürge al o kadar diyorum elim ayağım oldu benim akrabalardan kime önerdiysem aldı hepsi iyiki almışım diyor hafta da bir süpürge yap robotu hergün aç ev azıcık tozlanıyor marka olarak da Roborox öneririm en ucuz modeli bile güzel

önce (1,056 puan) tarafından

Roborox hangi modeli canim

önce (5,286 puan) tarafından

Q7 Q8 güzel bide S8 Max güzel S 8 olanın pahalı bir modeli çıkmış ona gerek varmı bilmiyorum ama bu modeller çok güzel 

0 oy
önce (3,705 puan) tarafından

Eşim bu hafta aldı henüz yeni olduğu için tam bişey diyemiycem ama büyük kolaylık gibi duruyor 😃 bugün dışarı çıktım mesela akşam üstü açtım geldiğimde sadece toz aldım tuvalet banyo yıkadım ve günlük işim bitti 😃

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
+2 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
6 cevap 262 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,477 soru