Memnun musunuz kızlar
Param olsa alırım hiç düşünmem.şu an krediye girdik bitmesini bekliyorum
Arabayı yenileyince robot süpürgeden vazgeçmek zorunda kaldım 🥹 ama alsaydim roborock Q5 alırdım.
Roborock S5 max iyi ki almjs esim
memnunum. sadece benimki bu aralar sapıtıyor. bozulursa daha iyi bir markayı yine alırım. canım süpürgem💙
Hangi marka?
benimki 360. bu aralar sunucu hatası veriyor, haritayı siliyor falan uğraştırıyor. düzeliyor ama sinirimi bozuyor 😅
Her eve lazım 😅 ben şuan kullanamıyorum ama temiz dediğim yerden neler çıkarmıştı görünce şaştım kaldım
Hangi marka canım
@Yeniianne geçenlerde sende post açmıştın. Esra da yanlış hatırlamıyorsam benimle aynı robotu var. Aynı zamanlar almıştık oradan aklımda kalmıştı yine yanlış hatırlıyorsam düzeltsin. Xiaomi mop pro 2, efsane birşey kesinlikle diğerlerine çok para vermene gerek yok harika süpürüyor
Evet xiomi vacuum mop pro 2 ben şuan konteynerde olduğum için sadece deneme amaçlı çalıştırdım ve 1 saat önce süpürdüm ya çok bişey çıkmaz dediğim yerden bir dünya saç toz vs çıkardı gerçekten baya iyi
Çok memnunum olmazsa olmazım oldu
Xiamio istasyonlu olandan aldı eşim 2 ay oldu.Allahım cok guzel ya.Kendi çöpünü kendi bosaltiyo suyu kendi aliyor pis yerine bosaltiyor ve halida iz yapıyor alirken cok kuvvetli çekiyor cok memnunum.
Evet mopunu kendi yikio suyunu alio gidio temizlio
Ya çok iyi. Mopu nasıl yıkıyor canım. Birde fiyatı neydi
Prensesim hayırlı olsun cidden el ayak.büyük rahatlık
Canım istasyonu var gidiyor temizliyor mopunu. Bak ozelliklerine ve videosuna tam adını yazim xiamio robor vacuum x20+
Sağol canım 😘 benimki de aynısı herhalde kirli su temiz su ayırıyor ve her temizlik sonrası toz torbasını temizliyormus
Bakarım canım merakım dan sordum Arçelik kullanıyorum ben 😃
Yeni aldık bir kaç saat önce daha canım deneyeceğim inşallah isim var şuan ama merak ediyorum hem siliyor hem süpürüyor Muş
Markası şu deneyeceğim inşallah
lds sensör rls3 vacuum moprobot süpürge
Roborock Q8 max kullanıyorum . 10 ay oldu. Daha önce neden almadm diyorm. Her gün açıyorm . İyi ki almışm
Kendime yaptığım en büyük iyilik evi topladım işe gittim geldiğimde tertemizdi çoğu zaman evde yokken çalıştırıyorum veya topluyorum salonu geçip mutfağa bulaşığı veya yemeği halledene kadar süpürmüş olur
Dik süpürge alma robot süpürge al o kadar diyorum elim ayağım oldu benim akrabalardan kime önerdiysem aldı hepsi iyiki almışım diyor hafta da bir süpürge yap robotu hergün aç ev azıcık tozlanıyor marka olarak da Roborox öneririm en ucuz modeli bile güzel
Roborox hangi modeli canim
Q7 Q8 güzel bide S8 Max güzel S 8 olanın pahalı bir modeli çıkmış ona gerek varmı bilmiyorum ama bu modeller çok güzel
Eşim bu hafta aldı henüz yeni olduğu için tam bişey diyemiycem ama büyük kolaylık gibi duruyor 😃 bugün dışarı çıktım mesela akşam üstü açtım geldiğimde sadece toz aldım tuvalet banyo yıkadım ve günlük işim bitti 😃
1,451,477 soru
23,830,508 cevap
318,830 kullanıcı