+1 oy
346 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi eşinizden gizli bir şey yapar mısınız bir arkadaşım var merdiven işine gidecek işte bina dahi işte merdiven temizlemesine gidecek beraber gidelim yarısını sen paradan al yarısını ben alayım diyor tabii eşim asla böyle şeyleri sevmiyor söylesem de asla izin vermeyecek gizliye gideceğim diyorum size bu davranışın doğru mu yoksa yanlış

17 Cevaplar

+5 oy
(5,310 puan) tarafından

Esten gizli yapilacak is var yapilmayacak is var. Ben boyle bi durumda esime soylerdim. Neyi soylemem mesela paramdan artan vardir kenara atiyorumdur onu soylemem, esimde parami sorgulamaz zaten. Bence soylemen daha dogru olur.

(998 puan) tarafından

PPost sahibi değilimde bende öyleyim param varsada eşimden yinede alırım sonuçta cüzdanda fazla para olsun 😁 ama bu arkadaş baya işe girecek bu eşten saklanacak bişey değil adam öğrense problem çıkarır

(5,310 puan) tarafından

Yani bisey olsa nasil aciklayacak sonra saklanacak bisey degil.

-Reklam-
+2 oy
(7,466 puan) tarafından

Herkes yok demiş ama eşin para vermiyorsa verdiğinin hesabını yapıyorsa ben yaparım sanırım patik filan ördüm birazını söyledim birazını söylemedim kenara 3 kuruş attım kendi paran gibisi yok 

+1 oy
(5,227 puan) tarafından

Bnce yanlışya Allah korusun ya bişi olsa duysa sonra durumu nasıl izah ediceksin bn gizli iş sevmem 

0 oy
(165 puan) tarafından

Gizli bir şey yapmıyorum canım ama gitmek istesem giderim ya sormam heralde ahahaha bilemedim şimdilik gizli bir fuakatım yok

0 oy
(21,973 puan) tarafından

Eşim izin vermezse yapmam eşimden gizli adım atmam 

0 oy
(14,081 puan) tarafından

Asla, yapmam yapılsa da hoş karşılamam. Evden markete dahi çıksam arar şuraya geçiyorum derim. 

0 oy
(998 puan) tarafından

Ama bu gizli yapılacak bi iş değil ki. Eşin bi şekilde duyar öğrenir boş yere adamın kafasına şüphe düşürürsün. Yapma diyosa yapma bence

0 oy
(9,704 puan) tarafından

Sormadan gitmem ben çarşiya cıkarken bile ararım eşim beni rahat birakmayan biri gün icinde 4 kere arar ve mesaj yazar meraktan ölür  habersiz iş sevmem haber verir bildiğimi okurum 

0 oy
(8,944 puan) tarafından

Tabikide yanlış Dünya hali ayağın kaysa düşsen neyi nasıl açıklayacaksın 

0 oy
(513 puan) tarafından

O paray çok ihtiyacın varsa eşine dersin yok gitme derse inatlasma bence ama eşten gizli iş yapılmaz. Ara gizli iş olursa bozulmuyormu zaten. Gizli diye gidersin yarın ortaya çıkar açıklamada yapamazsın başını sonunu düşün öyle hareket et. Ama yapılmaz ben yapmam. Eşimde yapmaz. Habersiz iş sevmeyiz biz. Gideceğimiz yerlere alınacaklar birlikte karar veririz. Aramız bu yüzden bozulmaz kavgamizda çok olmaz.

0 oy
(818 puan) tarafından

Böyle durumda empati kur derim eşin senden gizli yapsa hoşuna gider miydi ve elbet öğrenecek o zaman ne cevap vereceksin bunları düşün öyle karar ver

0 oy
(374 puan) tarafından

Bu konu kesinlikle gizlenmemeli.Allah korusun orda sana bisey olsa esin demicek mi neden gittin bana soylemedin ne halt yiordun ki sakladin diye.Bu konuyu kesinlikle soylemelisin canm

0 oy
(6,535 puan) tarafından

Esten gizli is yapilmaz ya ben kesin elime yuzume bulastiririm mesela adam kasimdan gözümden anlar

0 oy
(5,447 puan) tarafından

İhtiyacını alırsın sonuçta kötü bir şey yapmayacaksınız 

0 oy
(5,336 puan) tarafından

Kendine yapılmasını istemeyeceğin şeyi yapmamalısın. Eşinin güveni kırılır. Tolerans gösteren biri değilse duysa çok kötü olabilirsiniz. Böyle işlere hiç girmezdim benim eşim de istemiyor onu hiçe sayamam

0 oy
(3,220 puan) tarafından

Bu gizlenecek bir konu değil 

0 oy
(1,310 puan) tarafından

Benim bir arkadaşım boşanmadan önce eşinden gizli merdivene gidiyormuş çünkü eşi sorumsuz kendi ihtiyaçlarını alıp eşininkini ihmal ediyormuş bu konuda geniş düşünmek gerekir 

Benim eşim asla izin vermez mesela ama elinden geldiğince önceliği bizizdir o yüzden ben gitmem ama tam tersi olsaydı giderdim heralde 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 489 göst.
26 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Asya15 (230 puan) tarafından soruldu
+2 oy
44 cevap 1,073 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde curious (1,162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 488 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tanszuuu (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 840 göst.
30 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,389 soru

23,857,078 cevap

320,192 kullanıcı

...