+1 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından

Merhaba kızlar ultrasona göre 4.haftadayız, son adete göre 6+3. Betam çok yavaş artıyor iki günde %40 artıyor dış gebelikten şüphelenmişti doktorum çok şükür bugün rahim içinde keseyi gördük. Bugün aspirin ve progestron yazdı doktorum bebeğin rahme tutunmasını kolaylastırıyormus. Tecrübeleriniz nelerdir? Dusugu engeller mi ? Bebeğin tutunmasını kolaylaştırır mı ? Haftaya kalp atışlarını duyar mıyım ? Cevaplarınız çok kıymetli şimdiden teşekkürler ♥️

5 Cevaplar

0 oy
(2,832 puan) tarafından

Aspirin hiç duymadım gebelikte güvenli mi bilmiyorum, progestani kullanın o etkili, hem tutunma hem düşük için. 

(176 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🙏 

-Reklam-
0 oy
(3,214 puan) tarafından

Ben ikisinide 7.aya kadar kullandım ama sebebedi farlıydı.şükür 2sağlıklı evladım var

(176 puan) tarafından

Çok şükür canım Allah bağışlasın ♥️

0 oy
(6,863 puan) tarafından

Ben kullanmıştım değerim yüksek olduğu halde hem aspirin hem progesteron hemde kan sulandırıcı iğne vermişti bana

(176 puan) tarafından

Neden peki değerin yüksek olduğu halde

(6,863 puan) tarafından

41 yaşında hamile kalınca doktor verdi düşmesin diye aspirin ve progesteronu iki ay kullan dedi iğneyi doğum oluncaya kadar dedi

(176 puan) tarafından
+1

Yaa anladım tabi riski en aza indirmek en mantıklısı 

(6,863 puan) tarafından

Aynen öğle canım içine sinmiyorsa tek doktorla kalma başka doktorada git kafan rahatlar

(176 puan) tarafından

Henüz bebeği görmedik sadece kese göründü sürekli de alttan muayene olmak istemiyorum aslında o yüzden dikkat ederek iki haftayı bir geçireyim inşallah 

0 oy
(3,472 puan) tarafından

Sağlıklı bir gebelik değilse düşmesine hiç bişey engel olmaz ama riskli gebelikse progesteron tutunmasına katkı sağlar. Aspirin bende kullanıyorum 11. Haftadan beri. 34 e kadar kullanacaksın dedi doktor. Pıhtılaşma ile ilgili bir sorun varsa onun önüne geçmek için yazmıştır.

(176 puan) tarafından

Bunu bilemiyorum çok küçük haftam umarım sağlıkla tutunur

(3,472 puan) tarafından

Onu genetik test yapmadan doktorda bilemez. Önlem olarak vermiştir yani. İnşallah sağlıklı gebeliktir canım

(176 puan) tarafından

İnşallah teşekkür ederiimmm ♥️

(3,472 puan) tarafından

Rica ederim ❤️

0 oy
(3,896 puan) tarafından

Kendim iki hamileliğimde de bebek aspirini (8.aya kadar) ve progestan (3.aya kadar) kullandım. Her iki ilaç da hamileliğin iyi ilerlemesi için etkili ilaçlar. Ama bebekte bir sıkıntı vê anomali varsa, her şeye rağmen tabi ki kötü de sonuçlanabilir. Benim 2 çocuğum var çok şükür. Dilerim sizinki de kazasız belasız devam eder. 

(176 puan) tarafından
Allah razı olsun amin inşallah ♥️ bende faydasını görürüm inşallah 🤲🏻

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 164 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
2 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 434 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 186 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,631 soru

24,157,647 cevap

335,183 kullanıcı

...