+1 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (182 puan) tarafından

Kızlar bundan 1 hafta önce aşırı ağır bir şeyler taşıdım. Göbek deliğim ve çevresi 1 haftadır ağrıyor özellikle otururken acaba göbeğim mi düştü nasıl bir çözümü var bilen var mı İstanbul’da yaşayanlar tedavisini yapan bir yer biliyor musunuz 

3 Cevaplar

0 oy
(10,825 puan) tarafından

Küçükken benim çok düşerdi göbeğim yengem ovalar ovalar çeker ekmek parçasının üzerine kibrit yakar bardağı kapatirdi üzerine. Doktorlar.gobek duşmesini anlar mı bilmiyorum etrafında yaşli teyzeler falan yok mu göbek çekmeyi bilen 

-Reklam-
0 oy
(3,143 puan) tarafından

Benim kızımında düştü göbeği komşum 1 tl yi peçteye sardı göbek deliğine koydu parayı ucunu sivri bıraktı peçetenin  parfüm sıktı peçeteye ya yaktı ucunu sonra çay bardağını kapatı üstüne kupa yapar gibi o bardak göbeği yukarı çekti 

0 oy
(230 puan) tarafından

Az önce anneme yaptım göbeği düşmüş onun da. Başına bir yastık koy ayaklarını kendine doğru hafif çek çok değil ama elinle göbek deligini bastır atışı hissedersin zaten baktın yerinde değil ovala ovala delikte hissedene kadar yerine getir sonra ayaklarını uzat yavaşça ellerini ayak parmak ucalarina doknudurtmaya çalış. Duzelir inşallah geçmiş olsun canımı. 

İlgili sorular

+4 oy
4 cevap 185 göst.
+1 oy
35 cevap 991 göst.
+2 oy
12 cevap 470 göst.
0 oy
8 cevap 361 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selvi (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,674 soru