+1 oy
68 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,248 puan) tarafından

Merhabalar

Hafif ,eli yormayan,kirisikliklari jilet gibi acan utu kullanan varsa onerilere acigim :) ilk onceligim hafif olmasi kullanirken eli yormamasi.

4 Cevaplar

0 oy
(1,646 puan) tarafından

Philips azur coook memnunum hem çok hafif hem kumaşa göre ısısını kendi ayarlıyor full buhar veriyor kullanımı rahat ve çok güzel açıyor kırışıklıklari. Ben çok seviyorum ütümü 😆

(1,646 puan) tarafından

image

benimki bu ütüyü gömleğin üstünde unutup mutfağa gidebilirsin yanmıyor kendi kendini kapatıyor sabit kaldiginda 
(6,248 puan) tarafından

Sagol canim bakiyorum simdi herkes bunu onermis :)

-Reklam-
0 oy
(3,220 puan) tarafından

image

benim ki bundan çok çok memnunum
(6,248 puan) tarafından

Sagol canim bakiyorum simdi :)

0 oy
(10,824 puan) tarafından

Ceyizime araştirarak Philips azuur almıştım ben çok memnunum hatta şöyle bişey anlatayım evim duzulu düğüne birkaç gün kalmış kaynanamlar alt katta görümcem ütü yapacak ütünün altına bişey kaptrmişlar yanmiş ütünün taban gitmiş. Bizde esimle telefon da konuşuyoz sesleri duydum arkadan dedim benim utumu kullansınlar şimdilik diye. Kullandılar çok begenmişler kaynanam ve iki görümcem aynısını aldılar 

(6,248 puan) tarafından

Tesekkur ederim :)

0 oy
(5,447 puan) tarafından

Phillips azur serisinden aldım kıyafetin üzerinde bıraksan bile elbise yanmıyor ütü kendini kapatıyor güzel ütülüyor 

(6,248 puan) tarafından
+1

Tesekkur ederim :)

(5,447 puan) tarafından

Rica ederim kazanlı olanların ütüleri daha hafif oluyor bide onu söyleyeyim

(6,248 puan) tarafından

Biliyorum canim ben kazanli kullaniyorum. Annemin bozulmus onun icin bakiyorum annem kazanli sevmiyo :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 188 göst.
30 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Cansu07 (8,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,950 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.

Kategoriler