+2 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (355 puan) tarafından

Ocakta sezeryan sırasında tuplerımı baglattım bır kez adet oldum bırdaha olmadım menopozamı gırdım yada gırecem cunku tup bağlamadan 1 sene sonra bıle menopoza giren varmıs komik gelebılır ama korkuyorum kusura bakmayın

8 Cevaplar

+2 oy
(1,237 puan) tarafından

Tüpleri baglattiysan menopozu çok dusunmemen lazım 

Sonux olarak daha çocuk istemiyorsun zaten 

Ha erken girmişsin ha gec

(13,225 puan) tarafından
+1

Kız menopoz ayrı çocuk istememek apayrı şeyler insan adet olmayınca çok kötü oluyo sonuçta pis kan birikiyor buda hastalık yapıyo erken yaşta menopoz olursa.. kesinlikle doktoruyla görüşmesi lazım 

(1,237 puan) tarafından

Ama sanki burda okumuştum tup baglattiktan sonra adet gecikmesi kesintisi oluyormus 

Valla blmiyotum ama benimde azaldı normalde 7 gund temizlenirken 4.gunde temizlenmiş oluyorum o 4 günde az az oluyorum

(13,225 puan) tarafından

Benim annem 20 sene önce baglatmisti daha yeni bu sene menopaza girdi yaşı erkenden girmek iyi değil bunun iğnesi oluyormuş bir tanıdık öyle demişti ama mesela sezaryenden sonra ben 8 ay sonra adet olmuştum belki bu arkadaşta öyledir yinede doktor en doğruyu söyler 

(355 puan) tarafından

Esmacım cocuk ıstemekle alakası yok canım benım huzurum denen kısı anlatmış bak benım anlatmak ıstedıgımı cok kotu olyo İnsan adet olmadımı yinede cok sagolun yorumlarınız ıcın 

-Reklam-
0 oy
(10,825 puan) tarafından

Belki doğumla alakalıdır emziriyosan ondan da olmayalabilirsin. Ben ilk oğlum da 14 küçükde 10 ay olmadım 

(355 puan) tarafından

Tmm cnm teşekkür ederim 

0 oy
(6,292 puan) tarafından

4 buçuk ay oldu bağlattım tersine dah çok ve daha uzun adet oluyorum 

Kadın doğum ile bı görüşün 

(355 puan) tarafından

Tmm cnm cok teşekkür ederim 

0 oy
(14,168 puan) tarafından

Kız annem bağlattı 57 yaşında girdi menopoza 20 sene daha oldu regl aksine düzene girdi diyodu

(355 puan) tarafından

Tmm cnm sagol

0 oy
(3,100 puan) tarafından

Tüpleri başlattığın için zaten bir daha çocuğun olmayacak peki neden menopoz olmaktan korkuyorsun ki 🤔

(3,100 puan) tarafından

@Sedefan9409 anladım geçmiş olsun kardeşim benim ❤️ 

@Huzurum91❤️🫶🏻🫶🏻

(355 puan) tarafından

Huzurum seker hastasıyım bel boyun fıtığı reflü gastrt vertıgo panıkatak hepsı var ellerimde sınır sıkısması var sagol cnm

(355 puan) tarafından

Mehyaselert sagol bacım teşekkür ederim❤️

(13,225 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım 🤲☹️

(355 puan) tarafından
+1

Aminn gülüm benm sagol

0 oy
(401 puan) tarafından

Eğer sağlık sorunu yoksa ciddi bağlatmak caiz değil 

Ama i s işten geçmiş 

(355 puan) tarafından

Saglık sorunum var cnm 1 normal dogum 3 sezeryan var seker hastasıyım ufak tefek daha rahatszlıklarım var

0 oy
(7,826 puan) tarafından

tuplerle alakasi yok daha 4 ay olmus  digurali. duzenli adet olmazki. ben 7 gun lohusa kanamasi yasadim vok az leke seklinde. 8 bucuk ay adet olmadim. 9. ay adet oldum. 3senedir duzenli oluyorum bagliyim menepozla alakasi yok. menapoza girdiysende baglatmakla alakasiz olarak demekki girme vaktin gelmistir

(355 puan) tarafından

31 yasındayım cnm zaten genc yastada menopoz olabılınıyo ewet daha oncekı cocuklarımda olmamıstım boyle sorayım dedım tecrübesi olan varmı dıye sagol cnm cvpına

0 oy
(384 puan) tarafından

Bende 40 yaşındayım tüpleri mi bağlattım sezeryan sırasında kızım 3 aylık adet görmeye başladım sizin yaşınız kaç bence menopoz un tüpleri bağlatmakla ilgisi yok 

(355 puan) tarafından

31 yasındayım cnm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 207 göst.
0 oy
9 cevap 440 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (851 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.