Ocakta sezeryan sırasında tuplerımı baglattım bır kez adet oldum bırdaha olmadım menopozamı gırdım yada gırecem cunku tup bağlamadan 1 sene sonra bıle menopoza giren varmıs komik gelebılır ama korkuyorum kusura bakmayın
Tüpleri baglattiysan menopozu çok dusunmemen lazım
Sonux olarak daha çocuk istemiyorsun zaten
Ha erken girmişsin ha gec
Kız menopoz ayrı çocuk istememek apayrı şeyler insan adet olmayınca çok kötü oluyo sonuçta pis kan birikiyor buda hastalık yapıyo erken yaşta menopoz olursa.. kesinlikle doktoruyla görüşmesi lazım
Ama sanki burda okumuştum tup baglattiktan sonra adet gecikmesi kesintisi oluyormus
Valla blmiyotum ama benimde azaldı normalde 7 gund temizlenirken 4.gunde temizlenmiş oluyorum o 4 günde az az oluyorum
Benim annem 20 sene önce baglatmisti daha yeni bu sene menopaza girdi yaşı erkenden girmek iyi değil bunun iğnesi oluyormuş bir tanıdık öyle demişti ama mesela sezaryenden sonra ben 8 ay sonra adet olmuştum belki bu arkadaşta öyledir yinede doktor en doğruyu söyler
Esmacım cocuk ıstemekle alakası yok canım benım huzurum denen kısı anlatmış bak benım anlatmak ıstedıgımı cok kotu olyo İnsan adet olmadımı yinede cok sagolun yorumlarınız ıcın
Belki doğumla alakalıdır emziriyosan ondan da olmayalabilirsin. Ben ilk oğlum da 14 küçükde 10 ay olmadım
Tmm cnm teşekkür ederim
4 buçuk ay oldu bağlattım tersine dah çok ve daha uzun adet oluyorum
Kadın doğum ile bı görüşün
Tmm cnm cok teşekkür ederim
Kız annem bağlattı 57 yaşında girdi menopoza 20 sene daha oldu regl aksine düzene girdi diyodu
Tmm cnm sagol
Tüpleri başlattığın için zaten bir daha çocuğun olmayacak peki neden menopoz olmaktan korkuyorsun ki 🤔
@Sedefan9409 anladım geçmiş olsun kardeşim benim ❤️
@Huzurum91❤️🫶🏻🫶🏻
Huzurum seker hastasıyım bel boyun fıtığı reflü gastrt vertıgo panıkatak hepsı var ellerimde sınır sıkısması var sagol cnm
Mehyaselert sagol bacım teşekkür ederim❤️
Rabbim şifa versin canım 🤲☹️
Aminn gülüm benm sagol
Eğer sağlık sorunu yoksa ciddi bağlatmak caiz değil
Ama i s işten geçmiş
Saglık sorunum var cnm 1 normal dogum 3 sezeryan var seker hastasıyım ufak tefek daha rahatszlıklarım var
tuplerle alakasi yok daha 4 ay olmus digurali. duzenli adet olmazki. ben 7 gun lohusa kanamasi yasadim vok az leke seklinde. 8 bucuk ay adet olmadim. 9. ay adet oldum. 3senedir duzenli oluyorum bagliyim menepozla alakasi yok. menapoza girdiysende baglatmakla alakasiz olarak demekki girme vaktin gelmistir
31 yasındayım cnm zaten genc yastada menopoz olabılınıyo ewet daha oncekı cocuklarımda olmamıstım boyle sorayım dedım tecrübesi olan varmı dıye sagol cnm cvpına
Bende 40 yaşındayım tüpleri mi bağlattım sezeryan sırasında kızım 3 aylık adet görmeye başladım sizin yaşınız kaç bence menopoz un tüpleri bağlatmakla ilgisi yok
31 yasındayım cnm
1,455,683 soru
23,887,439 cevap
321,643 kullanıcı