+5 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde (8,786 puan) tarafından

image

Hayırlı sabahlar kizlar napiyorsunuz ? Gününüz nasıl geçiyor ? Günlük planlarınız neler 

Kahvaltı yaptık oğlumla şimdi çay iciyorum sonra evi temizleyip ders çalışırım biraz🌸

11 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Afiyet olsun canım diyetteyim spesial-k yiyorum evi temizleyeceğim. Sonra misafir odam temizlenecek büyük temizliğe başladım da

(8,786 puan) tarafından

Sanada kolay gelsin canım 💕

-Reklam-
+4 oy
(2,669 puan) tarafından

Oğlana kahvaltı yaptırdım  uyuttum şimdi  Kız ile kahvaltı yapicaz  kahvaltı hazırladım  afiyet olsun  günlük bir plan yok akışına  😂

(8,786 puan) tarafından

Teşekkürler sizede afiyet olsun 🌺 standart hayat akışı ztn nadiren değişiyor o akış ev ,iş çocuktan sonra

(2,669 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌸

+4 oy
(3,424 puan) tarafından

Hayirli sabahlar cicegim 🌺 1 saat oldu uyanali biraz yatakta donduk bira salonda mayistik cocuk acikmasini bekliyorum sut icmisti sucuk ekmek yapcam ona bende kahve icerim valla evim temiz dun guzel bi temizlik yapmistim bugun bi balkonu yikicam baska isim yok esim evde kaza namazlarina biraz yukleneyim diyorum bakalim 

(8,786 puan) tarafından

Kız sadece adet gunleri çıkınca 762 gün eksiliyor 

(3,424 puan) tarafından

Olsun kiz oyle deme yedek olsun duzgun kilmadigimiz olur yanlis eksik olur yedekli olsun borclu cikmaktsn ss 700 gün fazla kilmis olalim 🤭

(8,786 puan) tarafından

Ahaha ben hesapladım onları valla ama zaten fazlasıyla fazla kilcam ki

(3,424 puan) tarafından

Nasil icin rahat edecekse valla cok borcluyuz pdeyelim nasipse benimde misafirim geldi 🤦‍♀️

(8,786 puan) tarafından

İşte misafir vs gelince yada hastaneye felan gidince aksıyor arayı açmamak için çizelgede boş kalan yerleri boş vaktimizde kapatmaya çalışalım 

+4 oy
(8,943 puan) tarafından

Ayy şükür buraya yazabiliyorum nolur biri görsün ya neden böyle oluyor sürekli sayfaya giriş istiyor sanada yazamıyorum mervem @KuranAsigiHatun @BETIGUL kusuruma bakma canım postunla alakası yok ama birtek buraya yoruma izin verdi hangi sayfaya girsem böyle yazıyor giriş yap diyorum girince ana ekrana atıyor giriş yap diyor anlamadım derdi ne benle 

image

(3,424 puan) tarafından

Tamamdir kusum cok sagol 

(1,434 puan) tarafından

@Kahvelihuzur yorumları gördüm bende Philips almayı düşünüyordum. Aldgin marka nasıl iyi mi . Daha önce lazere gittin mi? Lazere gidilince azalma oluyor ya.bunu ona göre mi kullanmak lazım 

(8,943 puan) tarafından

Philips daha iyi olabilir tabiki benim aldığıma göre ama ben boykot olduğu için tercih etmedim benim aldığım riomi buz lazer olarak geçiyor daha önce lazere yüz için gittim ama vucüt için gitmemiştim sırf vucüt için aldım zaten ben 10.000 atım var içinde 9 derecesi var buz kısmı var 

(1,434 puan) tarafından

Alamaya değer mi memnun musunuz  azalma var mı gerçekten 

(8,943 puan) tarafından

Üst yorumlardada yazmışım zaten bende bitti denecek durumda ayda 1 tarama atışı yapıyorum o kadar 

+2 oy
(6,163 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun 

Hiç birşey yapmadım şimdi küçüğü doyurdum büyüğü pasta istedi onada pasta yediriyorum bende kahvemi içiyorum kicimin dibine oturduğu için sigara da içemiyorum az kendime gelim 

Öğlen eşim yemeğe eşim gelecek ona yemek yapicam önce sonra evi toplarim 

image

(8,786 puan) tarafından

Sanada pasayada afiyet olsun 🌺 

+1 oy
(3,436 puan) tarafından

Buugn evde olacagm temizlik yapacagm

(8,786 puan) tarafından

Kolay gelsin canım 💕 

+1 oy
(21,948 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar canım benim küçük uyandı tv izliyoz 

(8,786 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar iyi seyirler 🌺

0 oy
(959 puan) tarafından

Afiyet olsun canim camasir katladim biraz burda takılıp kalkicam isim cokkk ayyy şu iş de bi bitmiyoorrrr

0 oy
tarafından

Ev taşıdım yerleşmeye çalışıyorum en son ne var ne yok çöpe atacağım az kaldı

0 oy
(25,896 puan) tarafından

Afiyet olsun. Kızım oynuyo bende çay iciyom. Adet oldum belim kopuyo hic iyi degilim. Annem geliyo aklima keske olsaydı kızımı baaksaydida dinlenseydim☹️

image

(5,330 puan) tarafından

O zaman sen bilirsin aşkım daha küçük az malzemeli varsa ondan al istersen seversen büyüğünü alırsın 

(25,896 puan) tarafından

Hmm mantikli bakiyim tek tek varsa oyle aliyim

(25,896 puan) tarafından

Neros sen aldiklarinin hepsini toplam ne kadara  aldın. 

(25,896 puan) tarafından

Bu 500 teleye geliyor iyimi sence . Bunu direk aliyim tek tek pahali oluyor 

(5,330 puan) tarafından

Bu kadar ip varsa iyi balım ama sen eminsen al bak iğnesinin ucu aynı ama sapı değişik bir sıkıntı çıkarsa iade edebiliyor musun. Nasıl kullanıldığını da izle internetten

0 oy
(447 puan) tarafından

Bende oglani çişe alistiriyorum  babamız sanayiye gitti bizde takılıyoruz o gelsin kahvaltı yapacaz 

İlgili sorular

+5 oy
13 cevap 310 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde BETIGUL (8,786 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 353 göst.
1 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 294 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (8,786 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 227 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (8,786 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,277 soru

23,855,927 cevap

320,118 kullanıcı

...