+3 oy
442 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (73 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kizlar hani bir ara demiştim işte anksite panik atak yaşıyorum işte kizlar ben bir on gün once seyh evine gitim bana muska yaptırdı taktım birde zemzem suyu verdi kağıda ayet yazmıştı dedi zemzem suyu içine koy günde 3 defa zemzem suyu iç yüzüne sur kulaklsrina gözüne biraz koy dedi 10 gün yap bunu dedi on gunun sonunda kovaya su koy zemzem suyu içine koy sadece suyla başını yika vücudunu ıslat öyle yaptım o suyun içindeki kağıdida kuruttum yaktım kokusu içime çektim suyuda küllü de bahçeye dokttum İste kizlar akşama doğru vücudum.oyle hafifledi öyle hafifledi sanki vücudumda ruh yok sanki böyle vücudum bana yapışık değil artik dün akşam öyle korkmaya başladım.vucudum çok hafifledi için zemzem suyu için mi.vucudum hafiflesti öyle iyileşiyorum ondan mı zemsem suyu vücuda yikandiginda faydası nedir lütfen yardım edin zanediyorum aklımı oynatacam hepsi hafiflik psikolojik mi hiç ama hiç iyi değilim yaa😭😭

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

12 Cevaplar

+2 oy
(1,299 puan) tarafından

Canım iyilesiyorsun inşallah sakin ol olumlu yönünden bakmaya bak mutlu olmaya bak

(1,299 puan) tarafından

Nerelisin canm bizim buralara benziyowun

(73 puan) tarafından

Siirtliyim Eruh yolunda oturuyoruz eruha varmadan 

(1,299 puan) tarafından

Ben de Diyarbakır canm memnun oldum. 

(73 puan) tarafından

Teşekkürler bende tanıştığımiza memnun oldum 🤝

(1,299 puan) tarafından

🥰🥰

-Reklam-
0 oy
(6,741 puan) tarafından

Seni tamamen psikolojik  zemzem suyu seyh bunlar bahane sana iyi geldiğini sanıyorsun ama gelmez onlar sen ilk başta kendini kontrol etmen lazım kafanın içinde ne varsa onları boşalt biraz  kendini rahatla bak bakalım birşeyin kalacakmi iyi olmak senin elinde sen kendini iyi edemezsen hiç bir  dokror ve şeyhlerin faydası olmaz

(73 puan) tarafından

Psikolojik düşünce hep kafam dolu hayatan zevk alamıyorum dışarı çıkmaktan korkuyorum bugün çöp dökmeye gittim gelene kadar kalbim sanki yerinden çıkacak oluyordu çok hızlı atıyordu 😞

(6,741 puan) tarafından

Evlatların varsa onlar için kendini iyi et cnm kafanı dagit birseylerle meşgul ol cnm iş bulu çalışsan belki kafan rahatlar

(6,741 puan) tarafından

Mutlu değilmisin cnm evliliğinde 

(73 puan) tarafından

Mutluyum çok şükür abla bayramdan 3 gün sonra ayrı eve çıktım kaynanamlardan ayrıldım hep khayalim vardı ayrı eve çıkacam çocuklarımla eşimle kalacaz ayrı eve çıktım bebeğim karnnimdayken hep dua ediyordum bekliyordum zamanında dünyaya gelecek sevecem onu çok şükür zamanında geldi çok şükür ayrı eve çıktım lanet olasicagi bu lohusa depresyon panikatak korku peşimi birskmiyor ondan hiç mutlu olamıyorum hayatan zevk alamıyorum 

(73 puan) tarafından

Ne evden çıkamıyorum evden çıkmaktan korkmasaydim kendime çıkıp tur atıp kendimi unuturdum yani psikoloji hepsini unuturdum ama dışarı bile cikamiuorum çok mecburi olsa cikabiliyorum korkudan ben kirkliyken göz kararmasiyla korktum üstümde kaldı o korku 

0 oy
(5,366 puan) tarafından

İnşallah işin ehli biridir iyi araştırdınız mı 

(73 puan) tarafından

Evet evet çoğu kişi de gitmiş iyileşmiş hata ben daha çocukken annemin ağzı felç oldu yana kaydı ağzı hstaneye giti doktor dedi sürekli zakiz cignesin sonra bu şex yanina gittiler muska yaptı bir hafta geçti iyielsti 

(5,366 puan) tarafından

O zaman sakin ol belki sen korktuğun için öyle hissediyorsundur. Buna benzer şeylerde rahatlama olur ama sen kötü hissediyorsan belki de basit bir şey değildir psikiyatriye gitmen lazımdır. 

Namazını kılıyor musun evde Kuran okunuyor mu. Böyle değil de normal ilim öğreten hocalara sıkıntım var dediğimde ilk sordukları şeyler bunlar. Abdest namaz eksikse bir tek hocadan şifa beklenmemeli gayret lazım

(73 puan) tarafından

İşte abla korkudan oluyor galiba mesela misafir gelse onlarla uğraşıyorum bakıyorum kendimi unutmuşum kendimden geçiyorum bu his olmuyor  evet abla sabah namazı dışında hepsini kılıyorum biliyorum sabah namazı daha önemli inşallah onu da kilacam abla işte namaz kildigimda da  namazda ayakta duruyoruz ya sanki biri diyor namazda dusecen sana bişey olcak dün namazlarimi hepsini kıldım asam oldu çok kötü işte vücuda ruh olmaması hissi ellerim.ayaklarim boşalma hissi korkudan gidemedim abdest alamadım yatsı namazımi kilamadim😥

(5,366 puan) tarafından

Canım belki de şekerin tansiyonun düşüyor sen şu an o konuya odaklandığın için öyle bir his sanıyorsun. Korkma Allaha sığın yapılacak yapılmış zaten artık kendin çabalayacaksın inşirah oku zikir çek yürüyüşlere çık kafanı dağıt. Benim de şeker mi ne oynuyorsa aynı hissi her hafta yaşıyorum elim ayağım boşalıyor başım dönüyor uzanıyorum amaaklıma ruh gelmiyor korkum o olmadığı için 

(73 puan) tarafından

Gerçek abla evet benim de baş dönmesi oluyor insan hafiflekten zanediyor düşecek yere demi he vallah bizde şifayı rabbimizden bekliyoruz bende bundan sonra cabalamaya çalışacam bir hafta eğer iyileştim iyileştim eğer iyileşmesem psikologa gidecem mecbur ne yapayım başka çarem yok  

0 oy
(1,032 puan) tarafından

“Zemzem, içildiği niyete göre şifadır.”
(İbn Mâce, Menasik, 78; el-Beyhakî, Sünenü’l-Kübrâ, 5/148)

(73 puan) tarafından

Ondan mi kwndimi çok hafif hisediyorum acaba abla lütfen içimi rahatlatin yaa

(1,032 puan) tarafından

Ne için gittin? Ağırlık var diye.

Bu işler haktır, Havas ilmi denir. Bıçağa benzer, ameliyatta neşter olarak kullanırlar hayat kurtulur, adam öldürmek için kullanırlar hayata son verir. Alimin Ehl-i sünnet olması şarttır.

Neyden korktun sen? Korkulacak bir şey yok ki. 

(73 puan) tarafından

Abla doğum sonrası korkularım oldu huc böyle değildim doğum yaptım kirkimin bitmesine yakın göz kararmasiyla korku oldu üstümde korkmaya başladım 6 aydır çekiyorum eski sağlığıma geri kavuşmak istiyroum 😭😭

(1,032 puan) tarafından

Bak şimdi evvela sakin olacaksın. Mahlukatın içinde Allah izin vermeden sana zarar verecek bir zerre parçası bile yok.

Müslümanın başına gelen her şey imtihandır, imtihandan geçip geçmediğine karar verecek yegane unsur da o bela imtihanında gösterdiğin sabırdır. Dirayetli insan imtihanı geçer.

Sen korkuyla imtihan ediliyorsun, oldu bir kere başına geldi. Ee? Şimdi ne yapacaksın?

İmtihanı geçmek istiyorsan evvela sabredeceksin. Verdiğin tepkiler imtihanın kısa mı yoksa uzun mu geçeceğine kadar karar verebilir. Aman dikkat.

Korkmak normal bir şey, özellikle lohusalıkta da aynı adet zamanı gibi insan ayet okuyamadığı için korumada olmaz. Bunun için hadislerde adet olan kadının okuması gereken dualar var.

Ancak iş işten geçti, çoktan korkutuldun. Allah sana bu imtihanı uygun gördü. Önce bir aklet, eğer sen kaldıramayacak olsaydın Allah verir miydi? Ayette kimseye kaldırabileceğinden fazla yük yüklemeyiz diye geçer.

Demek ki sen aslında bu imtihanı geçmeye kadirsin.

Peki kudretinin bulunduğu bir meselede neden acizmiş gibi hissediyorsun? Su içebilme kabiliyetin varken içemezmiş gibi davranıp susuzlukla baş etmek mantıklı bir iş mi?

Yani Allahü teala kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemeyecekse, sana bir imtihan verdiyse ve imtihanın konusu da ölüm gibi ağır bir şey de değilse, o halde imtihanı geçmeni engelleyen engelin nedir?

Sensin.

Rabbim iyi olacak hastanın ayağına doktor gönderirmiş, bak manevi muayeneni de olmuş, ilacını da içmişsin. O zaman duracaksın, abdesstini alacak ve namazlarına sarılıp devamlı kuran okuyacaksın.

“Genç adam! Allah’ı gözet ki, O da seni gözetsin. Allah’ı gözet ki, O’nu karşında bulasın. Bir şey isteyeceksen Allah’tan iste. Yardım dileyeceksen Allah’tan dile. Şunu bil ki bütün bir ümmet sana bir fayda sağlamak üzere toplansa, Allah’ın senin için takdir ettiğinden başka bir fayda sağlayamaz. Sana zarar vermek için toplansalar da, Allah’ın senin hakkında yazdığından başka bir zarar veremezler.”
(Tirmizî, Sıfatü’l-Kıyâme, 59; Hadis no: 2516)

(73 puan) tarafından

Çok sag ol Allah razı olsun inşallah kendimi toparlamaya çalışacam eşim çocuklarım kendim için her türlü kötü düşüncelerden şeytandan nazardan Allah'a sığınırım teşekkürler sağ ol tekrar he vallah Rabbim neyi yazdıysa kaderimzide onu yasicaz pes etmicem dua istemeye devam edecem Rabbime her zaman şükürler olsun 

0 oy
(22,053 puan) tarafından

Şifa olsun inşallah

(73 puan) tarafından

Amin inşallah lütfen dua edin dün gece dedim uyucam gözümü kapatıyordim sanki biri diyor uyuma uykuda olecen uykuda delirecen ölsen çocukların sahipsiz kalacan 😥

0 oy
(568 puan) tarafından

Bacım sen bı psikologa git. Yaptiklarin anlattıkların iyi değil bı doktordan okumuş bilen birinden yardım al. Şeyh falan ne vurasiyom muska bilmediğin işlerle canına yazık.

(73 puan) tarafından

Bir haffta kendimi toparlamaya çalışacam iyileştim inşallah iyileştim eğer iyileşmesem gidecem psikologa 

(568 puan) tarafından

Git bacım yardım al. Bu kötü yada ayıp değil iyi olmaya calisiyorsun cabaliyorsun. Doğru bı yardımı al. Kendi iyiliğin için. Seyhle muskayla vurasma değmez.

0 oy
(3,440 puan) tarafından

Plesebo etkisi canim birazda 

(73 puan) tarafından

Plesebo etkisi nedir 

0 oy
(307 puan) tarafından

Iyılesıuon panik yapma bnde de var panik atak artı vertıgo

(73 puan) tarafından

Aa seninki Vertigo da mı var inşallah iyilesiyorumdur sayenizde kendimi motive ediyorum bakalım:) 

(307 puan) tarafından

İyilesyn cnm ufak Bı streste basım donmeye baslıyo panik atagımda baslıyo kalp carpıntısı her bk var bnde

(73 puan) tarafından

Çok xok zor Rabbim bizi imtihana koyuyor vallah her zaman şükrediyorum rabbime rabimden gelen her şeye razıyım sabredecez bizde ne yapalım başka caremis yok 

(307 puan) tarafından

Aynn gjlum

0 oy
(5,345 puan) tarafından

Anksiyete ve panik atağın muskayla tedavi edildiğini ilk defa duyuyorum. Allah akıl fikir versin :)

(73 puan) tarafından

Vallah cnm öyle şeylere inaniyorum doğrusu 

(5,345 puan) tarafından

İnanmak, ibadet etmek, tefekkür etmek farklı bir kağıt parçasına inanıp iyileşeceğini düşünmek farklı şeyler. Elhamdülillah namazımı kılıyorum Kur'an-ı Kerim okuyorum duamı ediyorum gerisini yaradana bırakıyorum. Ama psikolojik bir sorunu bir şarlatanın çözmesini beklemek ne inanmak ne de tefekkür etmektir bana göre.. 

0 oy
(3,045 puan) tarafından

Bunların hepsi psikolojik yani sen kendini buna inandırdiğın için kendini iyi hissediyorsun şöyle ki kendini hoca diye tanıtan biri sana sıradan bir bardak su verse al iç şöyle böyle yap bu su şifalı sudur hemen şifa olur dese içinde ister istemez psikolojik olarak kendini iyi hissedersin çünkü o sıradan suyun sana iyi geleceğini düşündüğün içindir onun yerine herşeye güç kuvvet yitiren herşeye Kadir olan Allah'a sığınsan rabb'im senden başka kimse yok derdime deva olsun sen yüceler yücesisin derdime derman ver desen işte o zaman canı gönülden Allah'a teslim olsan ne dert ne sıkıntı bırakmaz Rabbim 

(73 puan) tarafından

Hele cnm yeter ki iyileseyim vallah ne diyim olabilir ama gerçektir bu muska şeyler 

(3,045 puan) tarafından

İnanırsan tabi öyle olur ama unutma Allah'ın gücü herşeye yeter ve Allah'ın Resulü Hz Muhammed sav bize şunu tavsiye etmiş 3 defa İhlas suresi ilk defa Felak 3 defa nas oku ve avuçlarına üfle ve tüm bedenine sür Allah'ın izniyle bu bile sana kafi gelir

(73 puan) tarafından

Okuyorum kendime ayet ayet okuyorum zikir çekiyorum 

0 oy
(1,670 puan) tarafından

Ya hiç korkmuyonuz mu böyle şeylerden hocadır muskadir müsade veriyorsunuz zaten sıkıntılarin varmış ben sevmem böyle şeyleri hiç sıkıntıların varsa kuran oku doktora görün başkasına kendini teslim etmek neden

(73 puan) tarafından

Sıkıntı tutuyor korku tutuyor lohusa depresyonu panik atak depresyon anksiyete yaşıyorum çok çok zor tabiki biz ilk önce rabbimizden şifa bekliyoruz Rabbimize güvenimiz inanımız sonsuz sonra işte seyhlere inaniyoruz 

0 oy
(476 puan) tarafından

Kimisi inanır kimisi inanmaz Rabbim kimsenin başına vermesin bizim bi tanıdığımız genç kızda ruhsal sıkıntılar yaşıyordu psikoloğa gitti ilaçları kullandı ama iyi gelmedi daha sonra bir hocaya gitti aynı seninyaptığın gibi su falan vermiş bununla banyo yap demiş işte detayını bilmiyorum tam ama maşallah şimdi çok çok iyi 

(73 puan) tarafından

Amin insalla değil mi abla aynen bana da verdi bende banyo yaptım vücudum çok hafiflesmis ondan korkuyorum belki inşallah iyilesiyorum ondan demi

(476 puan) tarafından

İnşallah iyileşirsin şifa Allahtan böyle şeyler sadece aracı ben sadece şahit olduğum şey üzerinden yorumladım hoca ona bir muskanın üzerinden geçtiğini o yüzden ona sıçradığını söylemiş yer gök dua üzerine şimdilerde şarlatan çok para alıp şifa dağıtıyoruz diyenler ama bu hoca onlardan değilmiş ben Allah rızası için yapıyorum demiş 

(73 puan) tarafından

Amin inşallah abla ya o kıza soramaz misin suyla yikandiktan sonra ne zaman iyileşti muskayi taktiktan sonra ne zaman iyileştiği sorabilmr imkanın olsaydı keşke sorsaydin 

(476 puan) tarafından

Çok fazla sürmedi ya yavaş yavaş iyileşti kısa bi zamanda 

(73 puan) tarafından

Bende hani makinada yikanilan muskamda bı 15 gün geçti sabah uyandım öyle bakmıştım geçmiş benim de bugün 11 gun inşallah iyileşecem hepinzin yorum hapan hepsinin sayesinde kendimi toparlamaya calistom sanki hafiften faydası var her dkk euzu bilehiseytAni racim diyorum içim rahat oluyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
14 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sustumm.. (454 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,074 soru

23,865,743 cevap

320,633 kullanıcı

...