😂😂 benim ufak afacan yataktan dustu agladi falan 6 da uyandim . uyuyamadim daha camasir katla et derken suan bosa ciktim. bari dedim kil maskesi yapim evde en sessiz etkinlik kendimle ugrasabilirim ancak
Demek Casper sensin he güzelmiş sin
benim bacim :) da neyim guzel yav bi gözüm yesil diye dikkat cekio .baska biseyim degil tirt ne guzel kizlar var yani bana gelene kadar ohooo
Önce bakım şart 🤓
Zayıflamış sanki yüzün ☺️
aynen gulerken falan çöktu yanaklarim çökuyor bisektomi etkisi ile. daha bir ay olmadi . birbuvuk 2 aydan sonra tam olarak belli olacakmis etkisi
Günaydın canım kolay gelsin. Sen zaten güzelsin maskeye ihtiyacın yok maşallah canım 🙏🧿
saolasin canisi😍
Kiz canan abla şu profiline koyduğun fotoyada çok benziyon hee maşallah
Günaydın hérkese hayırlı nurlu sabahlar
Oradaki çirkin tabii sen güzelsin yanlış anlama 🩷
😍😍 mahidevran da on numero kadin hakkini yemeyelim 🤪🤪
😁😁
Günaydın canım öz bakım şart bende gece 2 de yaptığım çok olmuştur 🤣
Ya özel post açmaya üşendim senin burayı kullanam izninle
ssizce böyle bir kesim ve ışıltı yaptırsam ücreti nekadar olur. Körü körüne gitmeyim kuaföre fiyat bileyim
yarin randevum var cnim benim ombre yaptiricam . cogu yer cene hizasi saca 4 den basliyor dedi. san kuaforu istiyorum ama 5500 den basliyor dedi cene hizasi. sacin uzun yogunluguna gore degisiyormus. sana gtsem 15 den asagiya cikamam ben. sinra arastira arastira eski san kuafor calisani buldum kendine yeni salon acmis san kuaforden ayrilip kendi markasini acmis yani. 3250 sabit fiyat sacin uzunlugu yogunlugu etkilemez dedi . bu ton bu model yaptircam . eski san çalisani ve egitimleri sanda oldugu icin gozum kapali güvenerek gdicem bakalim nasil olacak. 8 senedir sariya tovbeliyim ben cunku istedigim seyi san kuaforden baskasi yapamiyor. san da asiri pahali yazik gunah diyordum. merte sans vericem bakalim
senin dedigin 2 yada 2500 e maksimum yapilir bence.
San ın yaptıkları çok güzel gerçekten. Senin attığın baya uğraştırıcı zor herkesde tam tutturamaz inşallah güzel yapar.. ben açık değilim ama değişiklik istiyorum kendime. İnşallah istediğim gibi olur yoksa aynaya git gel bak deli olurum beğenmezsem
Günaydın bacımsu
gunaydin can 🥰
burnun güzel olmuş, inmiş falan.
ben saçımı zor tarıyorum ya🤦🏼♀️
yok ya cok sis zonkluyor aslinda daha kuculecek .😆 15 gun sonra kntrolum var. kortizon ignesi sorucam doktora . odemi cabuk acip kucultuyormus burnu . yan etkisi zarari yoksa. burunda kikirdaklara dokulara sorun yaratmazsa igne isticem bakalim tavsiye ederse.
Napıyorsun yavrucum sabah sabah 😃😃😃 çeyrek tost yedim şimdi neskafe istedi canım onu yapcam gece koca kişisi geldi kahvaltıya bazlama yapıcam çamaşır atıcam gece dolapları sildim mutfağın içini düzenledim çaydanlkkları elden geçirdim düzen kadınıyım ben düzen severim aşgooo 🤣🤣
ay sorma sabah sabah eksi. yasadik oglan yatakdan dustu falan. uykum kacdi benimde😆
Çok geçmiş olsun canım yaa
Ben zabaaann köründe evde çocuk arayıp kalp krizi geçiyordum ,🤦 daha kendime gelemedim elim ayağım titriyor hala
😆😆🤣sabah bizdede eksin vardi da tekrar vocugu uyutunca daldim kendime
Ev taşıdık kutuların arasına girmiş yatmış evde çocuk yok 🤦
Neden özgüvensizsin biri seni övmüş sen kendini gömmüssün yanlış. Gayette güzelsin
ozguvensizden ziyade alcakgonulluyim diyelim. cunku kendimi oyle asiri guzel bulmuyorumki normal standart turk kadini:) akca pakca yuzum bide renkli gozum diye aslinda one cikiyor belki biraz hani nebilim bence ole yani:)
Burnunda daha ödem var benimde öyleydi ara sıra masaj yapıyordum doktor sana önerdi mi üsten aşağı doğru masajı cnm
evet inerdi yapiyorum ama hic gidecek gibi degil 😂 baya idem var burun baya kuculecekde iste bakalim beklicez 5 6 aya anca zaten ole kolay kolay gtmez daha bir ay olmadi. sey varmis kortizon ignesi . odemi aliyormus buyuk olcude. doktora sorucam bir zarari yoksa yapabikirmiyiz dicem
onerir mi onermez mi bilmem de. 15 gun sonra kontrolum var. bakalim ne dicek
Benim ödem 7 ay sonra gitti burun şekli de 1 sene sonra yerine geldi cnm igne gerek yok zamanla şişlik azalıyor
1 sene sonra kuculdumu baya odemli halinde yani bariz fark oldumu. ilk ay ile bir sene sonraki hali?
Oldu tabi cnm siskindi komik duruyordu şişkinlik inince düzeldi
Ayyy bi ben mi tembelim ya herkez sabahin korunde ayaktaymis 😢
Yanlış anlama ama burnun yüzünü baya değiştirmiş önceki burnun seni yaslı gösteriyordu. Şişlik inince daha güzel olur . Bende çok istiyorum burun estetiği inşallah bende birgün olurum :)
insallah canim iner sisligi cabucak insallah:) aynen burun degistirio baya bi yuzu. nasip olur insallah bir cesaretle girişirsin :)
Ohh ohhh , canım biraz daha toparlandiktan sonra burnunun önce ve sonraki halini atar mısın?
tamam kuzum suan cok asiri odemli zaten
Ben de istanbuldayim da burnumu yaptırmayı düşünüyorum eğer seninki iyi olursa doktorunu soracagim :D
tamm kuzum
insallh . suanlik memnunum . suan cok sis ama odemler gidnce kuculecek . bi en az 6 ay sabirli olmak gerek
1,458,866 soru
23,926,039 cevap
323,753 kullanıcı