+1 oy
469 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (8,208 puan) tarafından

image

😂😂 benim ufak afacan yataktan dustu agladi falan 6 da uyandim . uyuyamadim daha camasir katla et derken suan bosa ciktim. bari dedim kil maskesi yapim evde en sessiz etkinlik kendimle ugrasabilirim ancak

14 Cevaplar

+1 oy
(2,630 puan) tarafından

Demek Casper sensin he güzelmiş sin

(8,208 puan) tarafından

benim bacim :) da neyim guzel yav bi gözüm  yesil diye dikkat cekio .baska biseyim degil tirt  ne guzel kizlar var yani bana gelene kadar ohooo

-Reklam-
+1 oy
(15,178 puan) tarafından

Önce bakım şart 🤓

Zayıflamış sanki yüzün ☺️

(8,208 puan) tarafından

aynen gulerken falan çöktu yanaklarim çökuyor bisektomi etkisi ile.  daha  bir ay olmadi . birbuvuk 2 aydan sonra tam olarak belli olacakmis etkisi

+1 oy
(904 puan) tarafından

Günaydın canım kolay gelsin. Sen zaten güzelsin maskeye ihtiyacın yok maşallah canım 🙏🧿

(8,208 puan) tarafından

saolasin  canisi😍

+1 oy
(1,253 puan) tarafından

Kiz canan abla şu profiline koyduğun fotoyada çok benziyon hee maşallah 

Günaydın  hérkese hayırlı nurlu sabahlar

(1,253 puan) tarafından

Oradaki çirkin tabii sen güzelsin yanlış anlama 🩷

(8,208 puan) tarafından

😍😍 mahidevran da on numero kadin hakkini yemeyelim 🤪🤪

(1,253 puan) tarafından

😁😁

+1 oy
(4,475 puan) tarafından

Günaydın canım öz bakım şart bende gece 2 de yaptığım çok olmuştur 🤣

Ya özel post açmaya üşendim senin burayı kullanam izninle 

imagessizce böyle bir kesim ve ışıltı yaptırsam ücreti nekadar olur. Körü körüne gitmeyim kuaföre fiyat bileyim 

(8,208 puan) tarafından

yarin randevum var cnim benim ombre yaptiricam . cogu yer cene hizasi saca 4 den basliyor dedi. san kuaforu istiyorum ama 5500 den basliyor dedi cene hizasi. sacin uzun yogunluguna gore degisiyormus. sana gtsem 15 den asagiya cikamam ben. sinra arastira arastira eski san kuafor calisani buldum kendine yeni salon acmis  san kuaforden ayrilip kendi markasini acmis yani. 3250  sabit fiyat sacin uzunlugu yogunlugu etkilemez dedi . bu ton bu model yaptircam . eski san çalisani ve egitimleri sanda oldugu icin gozum kapali güvenerek gdicem bakalim nasil olacak. 8 senedir sariya tovbeliyim ben cunku istedigim seyi san kuaforden baskasi yapamiyor. san da asiri pahali yazik gunah diyordum. merte sans vericem bakalim

image

(8,208 puan) tarafından

senin dedigin 2 yada 2500 e maksimum yapilir bence.

(4,475 puan) tarafından

San ın yaptıkları çok güzel gerçekten. Senin attığın baya uğraştırıcı zor herkesde tam tutturamaz inşallah güzel yapar.. ben açık değilim ama değişiklik istiyorum kendime. İnşallah istediğim gibi olur yoksa aynaya git gel bak deli olurum beğenmezsem 

+1 oy
(4,002 puan) tarafından

Günaydın bacımsu

(8,208 puan) tarafından

gunaydin can 🥰

+1 oy
(2,830 puan) tarafından

burnun güzel olmuş, inmiş falan. 

ben saçımı zor tarıyorum ya🤦🏼‍♀️

(8,208 puan) tarafından

yok ya cok sis zonkluyor aslinda daha kuculecek .😆 15 gun sonra kntrolum var. kortizon ignesi sorucam doktora . odemi cabuk acip kucultuyormus burnu . yan etkisi zarari yoksa. burunda kikirdaklara dokulara sorun yaratmazsa igne isticem bakalim tavsiye ederse.

+1 oy
(22,383 puan) tarafından

Napıyorsun yavrucum sabah sabah 😃😃😃 çeyrek tost yedim şimdi neskafe istedi canım onu yapcam gece koca kişisi geldi kahvaltıya bazlama yapıcam çamaşır atıcam gece dolapları sildim mutfağın içini düzenledim çaydanlkkları elden geçirdim düzen kadınıyım ben düzen severim aşgooo 🤣🤣

(8,208 puan) tarafından

ay sorma sabah sabah eksi. yasadik oglan yatakdan dustu falan. uykum kacdi benimde😆

(22,383 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım yaa

+1 oy
tarafından

Ben zabaaann köründe evde çocuk arayıp kalp krizi geçiyordum ,🤦 daha kendime gelemedim elim ayağım titriyor hala

(8,208 puan) tarafından

😆😆🤣sabah bizdede eksin vardi da  tekrar vocugu uyutunca daldim kendime

tarafından

Ev taşıdık kutuların arasına girmiş yatmış evde çocuk yok 🤦

+1 oy
(8,535 puan) tarafından

Neden özgüvensizsin biri seni övmüş sen kendini gömmüssün yanlış. Gayette güzelsin 

(8,208 puan) tarafından

ozguvensizden ziyade alcakgonulluyim diyelim. cunku kendimi oyle asiri guzel bulmuyorumki normal standart turk kadini:) akca pakca yuzum bide renkli gozum diye aslinda one cikiyor belki biraz hani nebilim  bence ole yani:)

+1 oy
(6,800 puan) tarafından

Burnunda daha ödem var benimde öyleydi ara sıra masaj yapıyordum doktor sana önerdi mi üsten aşağı doğru masajı  cnm

(8,208 puan) tarafından

evet inerdi yapiyorum ama  hic gidecek gibi degil 😂 baya idem var burun baya kuculecekde iste bakalim beklicez 5 6 aya anca zaten ole kolay kolay gtmez daha bir ay olmadi. sey varmis kortizon ignesi . odemi aliyormus buyuk olcude. doktora sorucam bir zarari yoksa yapabikirmiyiz dicem

onerir mi onermez mi bilmem de.  15 gun sonra kontrolum var. bakalim ne dicek

(6,800 puan) tarafından

Benim ödem  7 ay sonra gitti burun şekli de 1 sene sonra  yerine geldi cnm igne gerek  yok zamanla  şişlik azalıyor 

(8,208 puan) tarafından

1 sene sonra kuculdumu baya odemli halinde yani bariz fark oldumu. ilk ay ile bir sene sonraki hali? 

(6,800 puan) tarafından

Oldu tabi cnm  siskindi komik duruyordu şişkinlik inince düzeldi 

+1 oy
(3,958 puan) tarafından

Ayyy bi ben mi tembelim ya herkez sabahin korunde ayaktaymis 😢

0 oy
(8,633 puan) tarafından

Yanlış anlama ama burnun yüzünü baya değiştirmiş önceki burnun seni yaslı gösteriyordu. Şişlik inince daha güzel olur  . Bende çok istiyorum burun estetiği inşallah bende birgün olurum :) 

(8,208 puan) tarafından

insallah canim  iner sisligi cabucak insallah:) aynen burun degistirio baya bi yuzu. nasip olur insallah bir cesaretle  girişirsin :)

0 oy
(1,567 puan) tarafından

Ohh ohhh , canım biraz daha toparlandiktan sonra burnunun önce ve sonraki halini atar mısın? 

(8,208 puan) tarafından

tamam kuzum suan cok asiri odemli zaten

(1,567 puan) tarafından

Ben de istanbuldayim da burnumu yaptırmayı düşünüyorum eğer seninki iyi olursa doktorunu soracagim :D

(8,208 puan) tarafından

tamm kuzum

insallh . suanlik memnunum .  suan cok sis ama odemler gidnce kuculecek . bi en az 6 ay sabirli olmak gerek

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 405 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,775 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 697 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Zeynep5100 (984 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 448 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
70 cevap 1,307 göst.