+2 oy
222 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,211 puan) tarafından

Ben bu sene anneler gününde annemin yanındayım öyle mutluyum ki öyle mutluyum ❤️ Biz annemi sabah kahvaltıya götüreceğiz sonra babam gümüş küpe beğenmiş onu alacağız kahvaltıda veririz artık 😇.  Altına alerjisi var maalesef 🥲. Eşimde bana ı phone 13 alıyor hahaha 😂 kendi telefonum da 11 zaten onu vereceğim ona 😂😂😂. Siz neler yapacaksınız ? 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (672 puan) tarafından

Annemle kutlamayali 17 yıl oldu🥺hiç yanyana olamadık anneler gününde.cocuklarimla güzel bı video çekip göndermeyi düşünüyorum inşallah.kucuk oğlum 4e gidiyo oda bana mektup yaziyo galiba🙂

önce (1,211 puan) tarafından

Allah evlatlarımıza uzun sağlıklı ömürler nasip etsin bize böyle güzel bir duyguyu yaşattıkları için ❤️

önce (672 puan) tarafından

Amin amin her kimki evlat sahibi olmak istiyorsa rabbim kucaklarini boş birakmasin.anneciginede bende selam 🦋

Amin canım amin 🤲🏻 aleyküm selam 🌺

-Reklam-
+1 oy
önce (21,248 puan) tarafından

Altına alerjisi olmak nasıl bir talihsizliktir 😂 çok çok güzel ben hediye almıyorum hediyeyi beğendirmek zordur gidince kendisini götürüp elbise vs kendisine seçtiiririm eşimde bana hediye almaz yok öyle alışkanlığı oğluma verdireceği bir çiçek alır diye düşünüyorum 

Valla hiç sorma çok alerjik bir bünyeye sahip zaten alerjik astım hastası cildi de aşırı hassas 🥲.

Keşke benim oğlumda bana çiçek alacak bilince gelse artık o duyguyu tatmak istiyorum 🥲

+1 oy
önce (3,138 puan) tarafından

image

ikisine de bunu aldim 

Butceme uygundu 🤭 obemli olan dusunmek dedim napiyim keske biri bana boyle bisey alsa valla ben cok mutlu olurdum 

Ben alırım aşkım sana ❤️

Senin varligin bana yeter gülüm 

Yaaa senindeğğ ❤️

😘♥️♥️♥️♥️

+1 oy
önce (83 puan) tarafından

Benimki bana bişey almaz da anneleri arayıp kultarim 

Bende annemden uzakta olsaydım öyle olacaktı arardım 

+1 oy
önce (3,747 puan) tarafından

Geçen sene ikisine de peluş battaniye almıştım bu sene işler kesat bı öpücükle kandiririm gibi . 

önce (1,161 puan) tarafından

😁😁😁 en iyisi

Ben de ailemin yanında olma kontenjanımı kullanıyorum 😂

önce (3,747 puan) tarafından

Kocamın dogumgunuyle aynı gün birde ona da 3ün 1i var bu sene 

😂😂😂

+1 oy
önce (6,630 puan) tarafından

Penye etek  eşarp Alaçam cnm

Ooo çok iyi 

+1 oy
önce (8,665 puan) tarafından

Oo bacım konyada mısın 🤭

Evet aşkım 5 gündür falan Konya’dayım 😇

önce (8,665 puan) tarafından

Ne güzel ☺️

😇❤️

0 oy
önce (4,128 puan) tarafından

Annemi kaybedeli 17 yıl oldu hemde anneler gününe 1 hafta kala ölüm yıldönümü yani dün dü. Benim için tranva dur anneler günü. Eşimde almasını istemem hiç . Çocuklarım büyüdü onlar her anneler gününde mektup yazar bana bide Ogün anne bugün senin günün hadi otur sen bugün her iş bizde derler kuzularım 🤗❤️ ama gecen sene anneler gününde Bosch şarjlı Süpürge alddırmışlar babalarına . Bu sene bilmem artık naparlar

Başın sağolsun inan ki çok üzüldüm 

Ben özel günleri seviyorum önemsiyorum ailemden gelen bir özellik her özel günde ben nasıl karşı tarafa özen gösteriyorsam karşı tarafında bana özen göstermesini isterim ama telefon beklemiyordum eşimden tabi 😅

Bizi anne yapan evlatlara şükürler olsun ❤️

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 424 göst.
0 oy
23 cevap 785 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 327 göst.
6 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 939 göst.
1 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,366 soru

23,816,752 cevap

318,108 kullanıcı

...