+1 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (1,163 puan) tarafından

Kızlar selamın aleyküm nasılsınız..?

Ya ben aslında kırgınlıgımı nasıl betimleyıp dıle getırsem veya nasıl bır yol ızlesem bılemedıgımden sızlere danısmak ıstedım.

Benım farklı sehırde yaşayan bekar bır arkadasım var. Ablasının gorumcesının tanışması var dıye bu da onlarla geldi. 4 gundur de bendeydı. 

Gezdık tozduk bugunde gıdecek dıye dedım seni bugün de bır waffle yerı var senı oraya götureyım dedım. 

Neyse gıttık . 

Kızıma dıyorkı annenın getırecegı yer anca bu kadar olurdu…!

Kızım da dedı ben okula gıdecegım bılıyor musun.? (Kızım 4 yaşına girecek)

Ama oraya erkelerı almıyorlarmıs ( subyan kursu, kız ogrencı alımı fazla olursa bu yıl erkek almayı düşünmüyoruz dedı hoca. )

Arkadaşım ne dese ıyıdır..?

Annenın gecmıste cok arkadası oldu tecrubelıdır sana akıl verır. 

Ya bunu kızıma demesı ayrı böyle bir cümle kurması benı asırı kırdı.

13 Cevaplar

+2 oy
(702 puan) tarafından

Arkadaşınla direk ilişkini kesip bir daha ailene, çocuklarına, eşine yaklaştırma bence. Yaptığı şey çok anormal. 4 yaşında çocuk o yaa!!!  Nasıl böyle bi şey söyleyebiliyor?? 

(1,163 puan) tarafından

Bende ona anlam veremedım ve aşırı kırldım 

(702 puan) tarafından

Seni hiç çekemiyor belli ki. 4 yaşındaki bir çocuğa söylenecek bir söz değil kesinlikle. Ayrıca o kadar gezdirmişsin, ikramda bulunmuşsun, teşekkür edeceğine söylediği şeye bak! Benim sinirim bozuldu burda yaa. Eşine, kızına söylediği şeyler gibi şeyler söylememiştir inşallah. O karaktersizden beklenir öyle şeyler. 

(1,163 puan) tarafından

Eşim akşam yemekleri dışında bızım yanımızda hiç oturmadı benim öyle seylerı sevmedıgımı bılıyor. Arkadasım eşimle samımıyet kuramadı ve cekınıupr da esımden

(702 puan) tarafından

Ohh iyi olmuş öyle olması. 

-Reklam-
0 oy
(1,185 puan) tarafından

Kızın üstünden baya baya laf sokmuş bunu 4 yaşındaki kızına söyleyen yarın birgün her ortamda söyler

(1,163 puan) tarafından

Aşırı sacma ve patavatsızca yanı ve cok kırıcı 

(1,185 puan) tarafından

Patavatsız bile yanında masum bence 4 yaş aklı hala oturmayan çocuğa söylediği şeyler karaktersizlikten başka bir şey değil

(1,163 puan) tarafından

Hayır denılen gıbı 4 yaş bazen kurgucu bazende soylenılenı unutmayan ve hemen bır buyuge söylenen yaş. 

Eşime veya başkasına bunu baska sekılde ızah etse kımse çocuktur demez bırılerı konuşuyor kı cocukta soyluyor derler 

(1,185 puan) tarafından

Kesinlikle öyle kırıldığınızı anlatmak için siz bu kadar düşünüyorsunuz o sizin hayatınızı konuşurken çatır çatır ben sizin yerinizde olsam direk numarasını silerim ararsa da asla açmam açiklama gereği bile duymam kırıldım yaptığın yanlış gibi falan diye 

0 oy
(5,232 puan) tarafından

Hiçte kırılma direkt mesafe köy çok patavatsız arkadaşın 4 yaşındaki kızın akşam evde baba annemin arkadaşı böyle böyle dedi dese ne olacak ayıp deilmi resmen çocuk üzerinden sana kin kusmuş 

(1,163 puan) tarafından

Ve benım kızım gercekten aklına gelen seylerı bazen kurgu bazende denılen sekılde ıletıyor babasına ve babaaanne dedesıne

Aşırı uzuldum yanı

0 oy
(2,646 puan) tarafından

Kusura bakmayın okurken ay ne g.erizekalı dedim. Ne kadar yanlış konuşmuş. Hadi size karşı rahat diyeyim ama kızınıza demiş birde. Konuştuklarına dikkat etmesini söyleyin. Herkese her şey söylenmez. Özellikle çocuklara. 

(1,163 puan) tarafından

Aynı fıkırdeyım hatta en cok kendıme kızdım o kadar emek verıp bu kadar degersızlestırılmeuı

0 oy
(4,134 puan) tarafından

Uzun bir sure arayip sormam,  kiskanclik kokuyor hareketleri resmen. Eger o arar sorarsa cok kirildim ne bicim laflardi onlar oyle sana yakistiramadim dersin

(1,163 puan) tarafından

Öyle yapacağım cok uzuldım ya

0 oy
(21,720 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eee sen ne yaptın peki ? Önemli olan arkadaşının ne dediğinden çok senin ne dediğin ne yaptığın önemli bu diyalogdan çıkardığım o misafir diye susup oturmuş olmanız. Kendinize saygı istiyorsanız bir sınırınız olmalı o sınırını ananıza babanıza kocanıza hatta hatta çocuğunuza da aştırmamalısınız. Arkadaşın hiç şansı yok 

(21,720 puan) tarafından

Böyle bir şey yaşasam kalk git kendine layık bir yerde ye derdim. Ve kesinlikle bu son görüşmemiz olurdu 

(1,163 puan) tarafından

Mısafır aman kırılmasım dıye 

Sacmalama evresıne gectıj yıne dedım sustm ama cok zoruma gıttı

(21,720 puan) tarafından

O hiç arkadaşım kırılmasın bak kız ne güzel evinde ağırlamış yedirmiş içirmiş gezmeye getirmiş diyor mu demiyor. Mekan için küçümseyici tavrını bile belki hoş görebilirim. En fazla niye paşa torunu musun Saraylı mısın neyini beğenmedin diye lafımı sokup devam edebilirim ama dört yaşında kız çocuğuna dediği şey annesi ile ilgili iması da düşüncesi de bu arkadaşlığı bitirmek için yeterli sebep. Unutmayın kimse sizden daha değerli değil siz kırılabiliyorsanız karşı tarafta pekala kirilabilir size haksızlık yapan kim olursa olsun kibarca haddini bildirin 

0 oy
(15,079 puan) tarafından

Ufacık çocuğa öyle denir arkadaşlığına dikkat et 

Nerede nasıl konuşacağını bilmiyor 

(1,163 puan) tarafından

Mesafe koymayı düşünüyorum asırı uzuldum çünkü 

0 oy
(656 puan) tarafından

Patavatsızlık etmiş. Çekemiyor da olabilir. 

(1,163 puan) tarafından

Bilmiyorum bacı 

Benı cekemeyecek bir durumu yok onun bekar hayatı benım evlı hayatımdan daha lux ama fazla patavatsız

0 oy
(1,056 puan) tarafından

Nankör ve kıskanç insan tipi uzak dur. Evinde ağırlamışsın masraf etmişsin belki de çalışmıyorusn eşinin verdiği parayla hanımefendiye misafirperverlik ettın. Karşılığı bu olmamalıydı

(1,163 puan) tarafından

Calismıyorum. 

Farklı şehirden geliyor hani eşime de sıkıntı çıkar mıyım diye pazardan kalan bayramda topladığım harçlıkları biriktirdim hiç harcamadım bile yani aşırı zoruma gitti

0 oy
(881 puan) tarafından

Neden 4 gün senin evinde  .  

(Eşinde evde miydi ,evdeyse neden bu kadar gün misafir ettin . )

Seni hayatını kiskais olabilir 

(1,163 puan) tarafından

Burada halası vardı normalde o da kendi yerlerine taşınmıştı buraya geldiğinde kalacak kimsesi yoktu eşim evdeydi ama eşim bizimle oturup kalkmadı akşam yemekleri dışında da sohbet muhabbet etmedi eşim öyle şeyleri sevmez benim de hoşlanmadığımı bilir

0 oy
(3,444 puan) tarafından

Kucuck cocuga ettigi muhabbete bakin pismemis biraz arkadasiniz

Siz ona herseyi gectim vaktinizi ayirmissiniz kendinizden,cocugun,esinizden,evinizden onca seyin icinden vaktinizi ayirmissiniz rizkinizi bolusmussunuz bu ne kadir kiymet bilmemezlik 

Yaptigi cok ayp kac yasina gelmis insan insanlar cok garip

(1,163 puan) tarafından

Gerçekten o kadar çok plan vardı ki eşimin köyünün pikniği vardı mesela gidemedim eşim de gidemedi biz gidemeyince pazar günü eşim evde mesela normalde pazar eşimi ayırıyorum o var diye eşim tek başına takılmak zorunda kaldı dört gün boyunca bizdeydi yani elimden gelenin en iyisini yaptım ama aldığım tepki bu olmamalıydı

(3,444 puan) tarafından

Gorusmeyin bence ne kadar fedakarlik yapmissiniz bunu goremeyecek kadar kor kadir kiymet bilmez bir insanmis 

Sizi haketmiyor en buyuk ceza sizin gibi dostu kaybetmesi.bence bazi seylerin bedelini odemeden insan gelismiyo.birakin verin arkadasiniza bu dersi belki kafaya dank eder size de yazik bak.ne kadae seyden kalmissiniz bu devirde canina cigerine yapmiyo kimse bu kadar lutfu 

Biraz mesafe koyun anlasin dusunsun 

0 oy
(22,113 puan) tarafından

Derdi neymiş annesiyle ?

(1,163 puan) tarafından

Hiç anlamlandıramadım desem

0 oy
(615 puan) tarafından

Kendini ezdiriyin o seni resmen kullanıyor. Patavatsız gel evinde kal resmen nankörlük.

(1,163 puan) tarafından

Yaptıklarım fln Allah rızasıdır neyse de dedıgı hele de çocuğumun yanında dedıgı benı asırı kırdı 

İlgili sorular

+3 oy
124 cevap 3,439 göst.
0 oy
6 cevap 295 göst.
6 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysanurr (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 220 göst.
0 oy
1 cevap 48 göst.

Kategoriler

1,454,734 soru

23,873,781 cevap

321,020 kullanıcı

...