+2 oy
153 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (17 puan) tarafından

Bu iki isim kombinasyonu arasındayım, Sevil anneciğimin adı bu arada, onu mutlu eder eğer koyarsam. İnşaAllah kızım olacak

Lütfen yazar mısınız düşüncenizi 

5 Cevaplar

+5 oy
(4,323 puan) tarafından

Tek başına hepsi olabilir ama bu kombinasyonlar kulağa pek hoş gelmiyor. Hele müjde rüyayı okuyunca rüyanızda bir müjde verildiğini düşündüm. 

-Reklam-
+2 oy
(1,524 puan) tarafından

Sanki tek koyarsan daha iyi gibi canım tek başlarına guzel birleştiğinde karmaşık oluyo uymamışlar

Mesela sevil e bir şey ekleyebilirsin

(17 puan) tarafından
+1

Bilge ismini seviyorum, normalde tek gayet de konur. Ancak annemi mutlu etmek için böyle düşündüm

+2 oy
(2,404 puan) tarafından

Bilge sevil çok daha guzel

+1 oy
(986 puan) tarafından

2 kombinasyon da güzel değil. Tek isim konulabilir. Rüya ismi hepsinden daha güzel. 

(17 puan) tarafından
+1

Görüş ve tercih farkı, kimileri de Bilge'yi çok beğeniyor. Keza ben de öyle. Bakalım çoğunluk ne diyecek

(986 puan) tarafından
+2

Tabii burada asıl önemli olan senin beğendiğin isim olması. 

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Bence annenin adı sartsa göbek adı olabilir eğer gönlü olsun istiyorsan. Çocuğunun adı kendine has olsun büyüklerin isimlerini almalarını çok doğru bulmuyorum ben kaderlerini de taşıdıklarına inanıyorum. İkili olarakta isimleri uyduramadim aralarinda en hoş bence bilge. Tek başına anlamlı ve yeterli olduğunu düşünüyorum 

(17 puan) tarafından

Bu yaygın bir düşünce ama herkoşulda doğru değil canım inan. Eşime de dedesinin adını tek başına koymuşlar, hatta çok nadir ve anlamını bilemediğimiz bir isim. Dedesi çobanmış ve tek meşgalesi afedersiniz kadınlarla düşüp kalkmakmış.

Eşim ise İstanbul'da alanında en başarılı doktorlardan biri ve şükürler olsun sadakat konusunda nadir erkeklerden

(1,741 puan) tarafından

Ha yok öyle değil yani nasıl biriyse öyle olur gibi değil. Kader döngüsü sinandigi noktalar karşılaştığı zorluklar gibi çekebileceğine inanıyorum illa olacak diye bişey değil bu benim düşüncem yani kendine has olmasını tercih ediyorum. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
18 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hazallyunuss (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 666 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Cansuokay (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 215 göst.