+1 oy
69 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (41 puan) tarafından

Kızlar benim sadece ön dişlerim bir diğerinin üzerinde çokta değil hafif yaptırmak istiyorum ama çark yapılmadan nasıl düzelir o kaplama vs istemiyorum sadece üste çıkan yer çark yapılıp dolgu vs yapılır mı varmı yaptıran böyle olan

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Estetik dolgu yapılabilir belki bende estetik dolgu var.

(41 puan) tarafından

Nasıl oluyor o

tarafından

Diş gibi duruyor dolgu olduğu belli olmuyor ☺️ ücreti olabiliyor ama 

(355 puan) tarafından

Ücreti ne kadar di canım birde bende merak ettim sadece bir kısmına mi yapılıyor yoksa dişin komplesine mi yapiliyor bütün yüzeyi kaplayacak şekilde mi  yoksa diş uçlarina yapılan birşey mi 

tarafından

Bende. Kırık olan yere yapıldı sadece 

-Reklam-
0 oy
(2,633 puan) tarafından

Benim ön 2 dişimin arası boş ve çürümüştü. Dolgu var şimdi. Yapalı yıllar oldu. Dolgu olduğu belli bile olmuyor. Sadece çok dikkat etmek gerekiyor. Elmayı alıp direkt ısırmam mesela, dolgu zarar görür. 

0 oy
(564 puan) tarafından

Üstteki çıkıntıyı kesiyorlar törpülüyor mu nasıl yapıyor tam bilmiyorum düzgün duruyor bilinen iyi bir dişçiye yaptırmak lazım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
25 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslhnmthn (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
25 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslhnmthn (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
0 oy
6 cevap 151 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (506 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,558 soru

23,859,312 cevap

320,292 kullanıcı

...