+2 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde (90 puan) tarafından

Eşimle aramızda 4 yas var erkegin büyüklügü iyi diye düşünürdüm ama degil gibi gelmeye basladı gostermiyorum ama 28 yasına gircem şimdi cocuklarla parktayız büyük bi kaydırak vardı büyüklerde cocuklarıyla kayıyordu bende kayayım dedim 3 yasındaki kızımla bana bi büyü artık diyor insanı hayattan sogutuyor haksızmıyım kızlar şimdi ben cocuklarla cocuklasan biriyim normalde duruşum oyle cocukca degildir 

19 Cevaplar

+6 oy
(12,063 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yaşla alakası yok ki ben 50 yaşında torunuyla kayan gördüm karakter meselesi 

image

Bak bu abimiz 35 yaşında vardır çocuğuyla birlikte sallanıyor 

(11,989 puan) tarafından
+2

Bu benim annem 😂 dün kızımın ısrarlarına dayanamayp koca dönmeli kaydıraktan kaydı 🤣

-Reklam-
+4 oy
tarafından

Erkekleri hiç bir yere götürmeyeceksin evde bırakacaksın kurtlansınlar ,🤣🤣

+3 oy
(447 puan) tarafından

Yok be kuzum benim de eşimle aramda bir yaş var görsen tam bir ağır abi bence yal farkıyla alakalı değil içlerinde çocukla enerjileriyle alakalı 

+3 oy
(3,879 puan) tarafından

Eşimle aramızda 2 yaş var evde biz bize iken iki çocuk gibiyiz dışarıda eğer çevrede insan yoksa yine dikkat çekmeden çocuklaşan kişiyiz, zaten insanı genç kılan şey çocuk ruhlu olmasıdır ama nerede nasıl davranılması gerektiğini bilmeli insan 

+2 oy
(1,263 puan) tarafından

Eşim 5 yaş büyük benden kaydırağa salıncağa sallanırım eşim güler sende çocuksun der güler geçeriz. Ne var yanı bunda yaşla alakası yok eşim 38 yaşında. Mutlu olduğumu görmek eşimi de mutlu eder

+2 oy
(3,485 puan) tarafından

Yaşla alakalı bir durum değil ki. Tamamen çocuk ruhlu olabilmekte. Yani eşiniz ile aynı yaşta da olsanız ağır abi modunda olabilir. 

+1 oy
(3,554 puan) tarafından

Ben yasitimla 3vliyim alakasi yok anlayis olacaj

Buradan bekar yada evlenmek uzere olan kadinlara sesleniyorm (hangi kameradayiz)

+Bacikolarrr arkadas olabileceginiz adamlarla evlenin 

Beraber guldiugunz eglenceli makul insanlarla yola girin kit zekalilarla duzelri diye omrunuzu gununuzu yemeyin soyleyeceklerim bu kadar herkese iyi aksamlar her nerde yasaniyo ve yasatiliyosa sevgiler hurmetler

(90 puan) tarafından
+1

O hiç belli olmuyorya bekarken anlayamıyosun en iyi yanlarını sergiliyolar cünkü 

(3,554 puan) tarafından

Iyice tanimadan bisanlilik suresinu uzub tutmadan yola girmesinler bir sokak serserisi en fazla 3 gun salon adami olnayi kivirir eninde sonunda herkes ozunu yansitir pemebe ask gozluguyle bakmayin bacikolar

Ailesinde gulme,huzur ortamimi var yoksa gerilim mi yani zaman gecirmediktwn sonra anlasilmaz tabi.

Anne baba iliskisis.en cokta baba ogul iliskisi kilit nokta 

Tulay hoca bir erkegin evliliginde sorun varsa babasiyla sorunu vardir 

+1 oy
(4,948 puan) tarafından

Yaşla alakasız bence . Eşim benden 6 yaş büyük o benden daha çocuksu. Çocuklarla yıkışır koşar evde . Sırtında gezdirir. Dışarda bisiklet yarışı yapar. Ama ben ölü gibiyim yanlarında 🤭 AVM de abur cubur bölümünde ben almayın die bağırırken eşim hepsinden alır ve kendide çocuklarla yer 

+1 oy
(720 puan) tarafından

Benim eşim de benim gibidir biz birbirimizin içindeki çocuğu ortaya çıkarırız açıkçası çoğu yerde de sırf bu yüzden bazı kişilere göre rezil olmuşluğumuz var eşimle aramda 9 yaş var 21 yaşındayım artık kızımızı da kendimize benzetme vakti geldi 😅😅

+1 oy
(1,437 puan) tarafından

Yaşla hiç alakası yok. Eşim 33 yaşında ama çok çocuk davranıyor. Ona da ben çok kızıyorum 

+1 oy
(5,068 puan) tarafından

Gecen sene kurban bayrami kahvaltiya gittim kaynanamlara kurbanliktan haber gelecek diye bekliyoruz cocuk durmayinca babam aldi parka goturdu hemen kosede ararlarsa geliriz dedi gittiler geri geldi bi kere muhammedi kaydirdim bi de ben kaydim dedi bu adam 55 yasinda yani yasla alakasi yok senin esin olgun bi insan agir basli seninde oyle olmani istiyo ha bende hoslanmam cocukla sallanayim kaydiraktan kayayim falan cocukca gelir ama yapani gorursem de saygi duyarim hatta hosuma gider 

+1 oy
(4,384 puan) tarafından

Eşimle aramda sadece 40 gün var . Ve biz 39 yaşındayız. Ne zaman kızımla parka gitsek eşim olsun yanımızda olmasın hem kayarım hem salıncağa binerim. Onun yaşla ne alakası var . Senin Esin de sosyal fobi var bence. Seni de bu yüzden kısıtlamaya çalışıyor. Utanıyor çünkü. 

+1 oy
(213 puan) tarafından

Eşim benden 6 yaş büyük oğlumu saklarken diğer salıncak bossa gel sende bin sallayim der bunun aradaki yaş ile alakalı olduğunu düşünmüyorum... Mesela kapımızın önü müsait hep beraber top oynarizz...

+1 oy
(8,879 puan) tarafından

Yaşla alakası yok bence kaydıraktan kaymaya kalksam etrafta insanlar varsa özellikle benim esimde kızar. Evde çocukları oynatalim derken bi bakarız ikimiz dalmisiz oyuna. Yaşıtiz bizde

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Yaşla değil eşinle alakası var tabiki

0 oy
(3,815 puan) tarafından

Bunun yaşla alakasi yok kafa yapısıyla alakalı. Biz eşimle aynı yaşız bu durumu bazen bizde yaşıyoruz. Ben insanların ne dediğiyle ne düşündüğüyle pek ilgilenmem eşim tam tersi nerde ne yapması konuşması gerektiğini bilen düşünen bı insan ters düştüğümüz oluyo 

0 oy
(593 puan) tarafından

Yaşla alakası yok bizim 6 yas var birgun pikniğe gittik o oglani sağlıyordu ben kaydıraktan kayiyordum akşam kimse yoktu bizde güldük  

0 oy
(528 puan) tarafından

Bunun yaşla alakası yok bence.  Eşim benden 5 yaş büyük. Parkta çocuktan daha çok eğlenir. O 38 ben 33 olmak üzereyim :) 

0 oy
(23,664 puan) tarafından

Eşimle aynı yaştayız hatta sekiz ay ben büyüğüm bunun yaşıt olmakla hiç alakası yok bende oğlumla geçen o kapalı olan kaydıraktan kaydım üstelik oldukça kilolu biriyim eşimde hiç bir şey demedi sana büyü diyen eşinin kendisinde gram olgunluk yok diye yorumladım öyle olsaydı seni belirli kalıplara sokmaya çalışmazdı 

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 1,178 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,836 göst.
17 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyery (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,282 göst.
23 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,418 soru