+1 oy
138 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,502 puan) tarafından

image

Merhaba kızlar, evimde çocuk odası yok misafir odasında şimdi büyüyen beşikte yatıyor oğlum kardeşi dogunca büyüyen beşiği birleştircez yavru yatakla 2 numaranın olcak o. 

Oğlum 5 yaşına gircek böyle bı yatak düşünüyoruz, onun içinde. sipariş vericez yada mobilyaciya yaptircaz, kullanışlı mı acaba kullananlar varmı bu tarz yatak 

4 Cevaplar

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Yavrulu yatak begeniyolar 

(1,502 puan) tarafından

Altını da açıp bı yatak koyulabiliyormus, buna mı diyosun yavrulu yatak diye

(4,832 puan) tarafından

Evet annemin bi arkadasi vardi Almanya'dan kedin donus yspmisti onda gorduk biz ilk cocuk odasina bi baza bi dolap zor sikihodu hali bile degil paspas zor sigiyodu onun cocuklarin yatagi oyle yavruluydu aksam acik yatiyolardi sabah kapatiyolardi tek baza gibi oluyodu 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Yavrulu yatak oluyor bu bende bakmıştım alt çekmecede yatak oluyor büyük oğlan düşer diye almadım ben şimdilik ama

(1,502 puan) tarafından

Hangi siteden bakmıştın? Yatak bariyeri düşünüyorum bende yada tekli koltuğu çekerim yan tarafına şuanda olduğu gibi

tarafından

Ben direkt magazadan baktım canım. Aynı fiyat aralığında merdivenlerde dolap var bunun gibi benim baktığımın yanı daha yüksekti ama çocuk alışana kadar inmeye çalışır korkuluktan düşer diye

(1,502 puan) tarafından

Evet biraz riskli bı durum 

0 oy
(3,262 puan) tarafından

Ablamda var. Üç kızı bu şekilde yatıyor. Çok kullanışlı onlar için. Alan küçük olduğu için yer açısından bayağı kolaylık sağlıyor. 

(1,502 puan) tarafından

Benimde bı oturma odam ve misafir odam var, girişte de salon var orda yemek masası var.

Bende misafir odasına koyucam yatağını artk

(3,262 puan) tarafından

Çok mantıklı, misafir odasına gerek yok ki. Çocukların kendi alanları olması en iyisi. 

(1,502 puan) tarafından

Misafir odasında oturma grubum var onları kaldiracak yerim yok koseyede yatagini koyucam 

(3,262 puan) tarafından

Oturma odasında da başka mobilya mı var🤔

0 oy
(114 puan) tarafından

Bende yeni yaptrdm iki katli ranza medefeden en alt kat yavrulu yatak ama orayi cocuk kiyafeti koydm üst kat boydan boya korumali alt kat kuçuk bir alan geçmesi icin var.geri kalan korumali

4 tanede çekmecesi var baya derin ve uzun. Çocuk odam kucuk oldgu icin boyle degerlendirdm3 bucuk yasinda bir oglum var ikinciye hamileyim şuan alt katta yatiyor oglum digeri yetişne kadar yukarda yatar sonra

(1,502 puan) tarafından

Ne kadar yaptirmistin resmi varsa atabilirmisin

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 176 göst.
0 oy
5 cevap 173 göst.
21 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zenan. (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 143 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Linda (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
10 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,389 soru

24,057,588 cevap

329,978 kullanıcı

...