+2 oy
185 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (690 puan) tarafından

Kızlar dün akşam eşimin ayağına arı soktu o an kızardı başka birşey yoktu sabahta unutmstm sormayı hani şimdi yeni geldi işten baktm topaliyor ayağı balon gibi olms şişmiş dyrm ki git doktra iner dyr dyrmki nerden biliyorsn ne beklyrsn bu saate kadar zor bela yolladım acele başına gelen var mı birşey olur mu ne yaparlar ayağına iğne krem vs mi ayagina basamiyor bile sinir oldm bu saate kadar beklmesine söyledim söyledim zorla gitti daha Sabah saliocagina giderim dyr bjrde 

9 Cevaplar

+1 oy
(690 puan) tarafından

Endişe ettim yaaa 🙄 

-Reklam-
+1 oy
(184 puan) tarafından

Geçmiş olsun,iğnesinin kalıp kalmadığını kontrol edin,soğuk uygulayın ama keşke bir hastaneye gitseydi alerji ignesi yaparlardi

(690 puan) tarafından
+1

Saglsn cnm bnm Allah razı olsun inşallah bacım valahi görünce sinir oldm gidene kadar soylendim dyr sbah daha saliocagina uğrarım bir diyor dedim canınin kıymetini bilyrmsn sen ya keseller ya birşey olsa baksana balon gibi diye alerjisimi var sizce komple bileğe kadar sis balon gibi canm 

(690 puan) tarafından
+1

Bu erkekler neden 3 gün yaşar anladım bugün eşim herdeye birşey olmaz ki ne var onemli değil diye diye birşey olck diye korkyrm

+1 oy
(4,817 puan) tarafından

çamur iyi geliyor 

+1 oy
(9,922 puan) tarafından

Benim eşim tam tersi kücük şey olur hemen doktora koşar bende koşmam öyle gecmesini beklerim tam tersiyiz aceyip kızar bana 

0 oy
(222 puan) tarafından

Emziren anne sütü iyi gelirmiş

0 oy
(690 puan) tarafından

Kızlar fiş kesecek hastanede hangi bölüme gitmesi lazım acil kızlar soylermesnz beklyr 

0 oy
(7,011 puan) tarafından

Ignesi mi var ki bizde hemen ya camur ya amanyok basılir yada domates sismez bana kac kere arı soktu 

(690 puan) tarafından

Valahi bacım topal gibi olms basamiyor üzerine balon gibi cildiyeye git dedim valahi inslh bakarlar yaa kötü ayağı oda zorla gitti yani ona kalsa kendi kendine iyileşecek 

(7,011 puan) tarafından

Gecmis olsun canım p

0 oy
(4,571 puan) tarafından

Soktuğu an müdahale edilmesi gerekiyordu canım. Müdahale edilmediği için şişmesi gayet normal. Ayrıca alerjisi olsa soktuğu an etkisini belli ediyor ve o dakka da elinizde arı için alerji igneniz yoksa acil şekilde hastaneye gidilmesi gerekiyor geçmiş olsun 

0 oy
(349 puan) tarafından

Bir daha aklinizda olsun yogurt sürün zehri aliyor ayran icirin 

Korkulacak bir sey yoktur nerak etmeyin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kurabiyelerinannesi (2,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,860 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.
8 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 120 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,425 soru

24,098,762 cevap

332,247 kullanıcı

...