Kızlar dün akşam eşimin ayağına arı soktu o an kızardı başka birşey yoktu sabahta unutmstm sormayı hani şimdi yeni geldi işten baktm topaliyor ayağı balon gibi olms şişmiş dyrm ki git doktra iner dyr dyrmki nerden biliyorsn ne beklyrsn bu saate kadar zor bela yolladım acele başına gelen var mı birşey olur mu ne yaparlar ayağına iğne krem vs mi ayagina basamiyor bile sinir oldm bu saate kadar beklmesine söyledim söyledim zorla gitti daha Sabah saliocagina giderim dyr bjrde
Endişe ettim yaaa 🙄
Geçmiş olsun,iğnesinin kalıp kalmadığını kontrol edin,soğuk uygulayın ama keşke bir hastaneye gitseydi alerji ignesi yaparlardi
Saglsn cnm bnm Allah razı olsun inşallah bacım valahi görünce sinir oldm gidene kadar soylendim dyr sbah daha saliocagina uğrarım bir diyor dedim canınin kıymetini bilyrmsn sen ya keseller ya birşey olsa baksana balon gibi diye alerjisimi var sizce komple bileğe kadar sis balon gibi canm
Bu erkekler neden 3 gün yaşar anladım bugün eşim herdeye birşey olmaz ki ne var onemli değil diye diye birşey olck diye korkyrm
çamur iyi geliyor
Benim eşim tam tersi kücük şey olur hemen doktora koşar bende koşmam öyle gecmesini beklerim tam tersiyiz aceyip kızar bana
Emziren anne sütü iyi gelirmiş
Kızlar fiş kesecek hastanede hangi bölüme gitmesi lazım acil kızlar soylermesnz beklyr
Ignesi mi var ki bizde hemen ya camur ya amanyok basılir yada domates sismez bana kac kere arı soktu
Valahi bacım topal gibi olms basamiyor üzerine balon gibi cildiyeye git dedim valahi inslh bakarlar yaa kötü ayağı oda zorla gitti yani ona kalsa kendi kendine iyileşecek
Gecmis olsun canım p
Soktuğu an müdahale edilmesi gerekiyordu canım. Müdahale edilmediği için şişmesi gayet normal. Ayrıca alerjisi olsa soktuğu an etkisini belli ediyor ve o dakka da elinizde arı için alerji igneniz yoksa acil şekilde hastaneye gidilmesi gerekiyor geçmiş olsun
Bir daha aklinizda olsun yogurt sürün zehri aliyor ayran icirin
Korkulacak bir sey yoktur nerak etmeyin
1,471,425 soru
24,098,762 cevap
332,247 kullanıcı