+4 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (2,697 puan) tarafından

Kendimi bildim bileli soğuk ve rüzgarlı havalarda başım ağrıyor. Bere ya da şapka olmadan asla dışarı çıkamıyorum. Öyle '' bu gece olmaz aşkım, başım ağrıyor'' havasında da değil. Bayağı felaket baş ağrısı oluyor.

Çevremde de kimse yok böyle olan, belki burada benim gibi olanlar vardır.

Bu arada geçmişte farklı sebeplerden beyin mr ı çektirmiştim, bir sorun yok çok şükür. 

15 Cevaplar

+4 oy
(2,318 puan) tarafından

eniştemin böyle. hiç gelemez hava değişimine 

çok nazlı büyütmüşler, hastalanmasın, kaza yaşamasın diye uğraşmış ailesi, ben ona bağlıyorum 

(2,697 puan) tarafından

Valla tabiri caizse ben sokak çocuğu gibi büyüdüm, benimki bundan değildir 🙂

-Reklam-
+4 oy
(4,502 puan) tarafından

Sinüzitin olabilir mi onda da böyle oluyor 

(2,697 puan) tarafından

Bilmiyorum ki, sinizütüm var deyince havalı geliyor😊belki de vardır. 

+3 oy
(5,942 puan) tarafından

Sinüzit olabilir çok rüzgar ve çok sıcakta gezdim mi bende de oluyor çok araştırdık çocukken sinüzit dediler 30 yaşına geldim hala aynı 

(5,942 puan) tarafından

Ondan kaynaklı olabilir bak bugün hastaneye gittim geldim çok sıcaktı dolmuş bekledik çok basım ağrıyor 

(2,697 puan) tarafından

Bir tedaviniz var mı peki? Bir ilacı vs. 

(5,942 puan) tarafından

Malesef sinüzit için ilaç yok bitkisel falan oluyormus da ben hiç denemedim canım biberiye falan iyi geliyor diyorlar 

(2,697 puan) tarafından

Doktora randevu alacağım bunun için. Farklı bir şey söylerse yazarım buraya. 

(5,942 puan) tarafından
+1

Tamam canım varsa bende kullanırım 

+3 oy
(21,861 puan) tarafından

Benim yağmur yağarsa çok ağrır ama ıslanma ile alakalı mı sanmıyorum bir damla da düşse eve gelir gelmez sıcak banyo yaparım 

(2,697 puan) tarafından
+1

Tahmin olarak değil, onay cümlesi olarak yazmıştım 😅

Geçmiş zamanda baş ağrım oluyor diye mr çektirmiştim. O zaman bir sorun yoktu. Ki o dönemde soğuktan başım ağrırdı. Ama çok dikkat ettiğim için nadir olurdu. 

(21,861 puan) tarafından

Yakın zaman ise bir şey diyemem ama bir kaç yıl olmuş ise başlangıç düzeyinde olabilir benim mesela çok sık değildir baş ağrılarım uzun süre aç veya uykusuz kaldığımda veya yağmurda soğukta kaldığımda olur bir ayda bir kez bazen bir kaç ayda bir düzenli ilaç yazmadı sebep olan durumlardan uzak dur ağrıdığında etkili bir ağrı kesici al dedi sadece 

(2,697 puan) tarafından

Anlıyorum, bende sebep olabilecek durumlardan kaçınıyorum. Doktora da sorarım başka bir çözümü var mı diye. 

(21,861 puan) tarafından

Umarım tez zamanda kurtulursun canım 

(2,697 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim. 

+2 oy
(5,474 puan) tarafından

Bende aynıyım bende Migren var o yüzden. Rüzgarlı havada dışarı çıkmam gece duş almam o yüzden. Yoksa bir hafta basım ağrır 

(2,697 puan) tarafından

Benim ağrıdığı zaman güzel bir uyku çekersem rahatlıyor, o konuda şanslıyım. 

+2 oy
(3,874 puan) tarafından

Benzetmen harika kız o baş ağrısı nasıl oluyor ki 😜😜 şaka bı yana bilgim yok canım geçmiş olsun 

(2,697 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😅hani yalandan değil, cidden ağrıyor demek istedim. 

+1 oy
(10,825 puan) tarafından

Bende migren var tutunca böyle kafamı duvarlara çarpıp parcalayasim geliyo. Rüzgarli havada hemen burnum tıkanır basım agirir kabalık bir ortamda uzun süre kalınca sinir stres yapınca uzun yola çıkınca uzun süre değişik kokulara madur kalınca tutur

(1,237 puan) tarafından

Offff migren deme banaaa :((

(10,825 puan) tarafından

Kafadan hacamat yaptırdim Esma migren için ramazan dan önce o kadar eskidi gibi tutmuyo dene istersen sende 

(1,237 puan) tarafından

Hacamat :(

Sulukten çok memnun halam ama cesaret yok sifirrr

Artk başımın agrimadigi bir gün istiyorum psikolojim bozuldu 

Agriyacagini hissedersem hemen bir ağrı kesici atıyorum:(

(2,697 puan) tarafından

Sizinki daha zormuş. Migrenim yoktur sanmıyorum, sadece belirli durumlarda ağrıyor. Öyle çok ağrı yaşamam o yüzden. 

(10,825 puan) tarafından

Esma birkez yaptırıp faydasını görsen niye daha önce yaptırmadım diye kendine kızarsın bak o kadar söyliyim. Migren ataklarınjn binde biri kadar ağrı acı olmuyor 

+1 oy
(501 puan) tarafından

Benim aklıma direkt sinüzit geldi o yüzden ağrıyabilir 

(2,697 puan) tarafından

Randevu alacağım doktora. Herkes bundan olabilir demiş. Belki de budur. 

+1 oy
(1,273 puan) tarafından

Bende öyleyim şapka takmazsam felaket başım ağrır ağrı kesici de fayda etmez karanlık ortam da uyursam geçer doktora da söyledim de nörolojiye gitmen lazım dedi öyle kaldı gitmedim 

(1,273 puan) tarafından

Ben migren diye düşünüyorum da doktora gitmem gerekiyor tabi başka birşey de çıkabilir baş ağrısı değip geçmemek lazım 

(2,697 puan) tarafından

Kesinlikle öyle, ihmal etmemek lazım. Ben randevu alıp gideceğim, siz de gitseniz belki bir çözüm bulunur. 

(1,273 puan) tarafından

Gideceğim yine de ama hamile olduğum için birşey yapacaklarını zannetmiyorum çok geçmiş olsun 

(2,697 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Aaa hamile olduğunuz için farklı olur, doğru. Sağlıkla gelsin bebeğiniz. 

(1,273 puan) tarafından

Amin insaAllah 

+1 oy
(4,330 puan) tarafından

Annemde öyle en ufak rüzgarda hasta olur başı ağrır sinüsleri dolar. 

(2,697 puan) tarafından

Doktora soracağım gidince, sinüslerle alakalı mı diye. 

+1 oy
(22,198 puan) tarafından

Sinüzit mi var sende ?

(2,697 puan) tarafından

Bildiğim kadarıyla yok. Ama bu hafta randevu bulursam doktora soracağım. Belki bir çözümü vardır. 

+1 oy
(9,589 puan) tarafından

Ne migrwn ne sinüzit var ama benşmde arada bir agrıyor gözüm xıkıyor şakaklarım çatlıyor kusuyorum midem bulanıyor benimde sanırsam havalardan laynaklanıyor

(2,697 puan) tarafından

Aaa sadece havanın değişimi mi etkiliyor? Ben ya migren ya da sinüzit gibi mutlaka bir sebep olur diye düşündüm. 

0 oy
(4,370 puan) tarafından

Anca başını sıcak tutunca mı iyileşiyorsun

(2,697 puan) tarafından

Başımı sıcak tutunca ağrı başlamıyor. Yoksa ağrı tuttuktan sonra sıcak da tutsam boş. Anca güzel bir uyku çekmem lazım. 

0 oy
(1,163 puan) tarafından

Rüzgarda benimde ağrıyor sünizit diyorlar genelde ama şapkasız alıştım artık güneş geçince felaket ağrıyor bi güneş geçti 3 gündür çekiyorum 

(1,163 puan) tarafından

Bünyemi üniversitede alıştırdım saçlarım çok yağlanırdı sabah erkenden yıkayıp kurutup çıkardım okula böyle böyle alıştı küçüklükten beri var bende annem hep şapka takardı hasta olurdum çünkü doktorda sinüzit demiş 

(2,697 puan) tarafından

Soğukta baş açık çıksam o ağrı asla dinmez. Sizinki iyi olmuş ama güneşten de etkilendiğiniz için belki de doktora gitseniz bir şey der. 

0 oy
(1,042 puan) tarafından

Her zaman olmasa da bazen ruzgarli veya yagmrlu havada disari cikinca bas agrisi olur ondan ziyade benim bas agrim kalabaliga girince ve ozellikle belli kisilerin yaninda bulununca oluyor bazi insanlarin agirligi oluyor ve bunu kaldiramiyo basim bunu soyleyince insanlara garip geliyor ama yasiyorum psikolojik sanirim.

(2,697 puan) tarafından

Kişilerin enerjisinden ziyade, huzursuz olduğum ortamda o ağrı bana da oluyor. Kendimizi kastığımız için oluyor bence. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 347 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,719 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Zehra.. (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 422 göst.