+1 oy
253 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (70 puan) tarafından

Kızlar Merhaba Benim oğlum 4 yaşında 2 yaşından beri fark ediyorum sürekli düşüyor mesela şimdi parktan geldik Kendi yaşıtlarıyla oynuyor Onlar hiç düşmediler benim oğlum bir saat içinde 20 kere düştü koştuğu anda yere kapaklanıyor yürümesinde konuşmasında Hiçbir sıkıntısı yok herseyı kendı basına yapar ama şu düşmesı acaba bı sıkıntı mı var diye aklıma takılıyo 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,494 puan) tarafından

Yani eleştirmek için söylemiyorum sizi ama 2 yaşından beri, 1 saat içinde 20 sefer düşüyor ama bı doktora goturmediniz öylemi ?

(1,057 puan) tarafından

Katılıyorum bu yoruma ++

Bir yaşında degilki yürürken düşsün çocuk ya 

(70 puan) tarafından

Ben o kadar panık bı insanım kı bıse olsa hemen doktora götürürüm bunu da gıttıgımde doktorlara soruyorum hep dıkkatsızlıktır önemli degıldır dıyolar ama ben ılgılenmendkklerını düşünüyorum internette nörolojik yazdığı ıcın 

(1,057 puan) tarafından

Belkide dikkatsiz gerçekten ama sana şöyle soyleyim benim oğlumun tirnaginda siyah düz bir çizgi oluştu bir anda eski hesabımla burda defalarca sordum ve yaklaşık olarak bu çizgi için bı 10 Dr a götürmüşumdur en son götürdüğüm öğretim üyesi profesör de diğer doktorlarin dediği gibi tırnak beni bu önemli değil sadece takip etmek lazım dediği zaman rahatlayabildim 

Asla bir dr ile kalma canım çünkü normalde gerçekten düşmemesi lazım dikkatsiz bir çocuk demek teşhis degil bana göre 

Yine söylüyorum belkide gerçekten dikkatsiz ama buna en az dört beş Dr muanesinden sonra inanırım ben

(1,494 puan) tarafından

Dikkatsizlikle alakası olduğunu düşünmüyorum, o kadar düşmesi gerçekten hiç normal değil ama inşallah öyledir iyi bı doktora götürün 

(70 puan) tarafından

Teşekkür ederim yorumlarınız için kesin götüreceğim benim gittiğimi hastanelerde hiç uzmana denk gelmiyorum hep böyle asistanlar işte onlara da söylüyorum normaldir çocuktur düşer dikkat etmiyordur falan diyorlar sonra tam rahatlayacak gibi oluyorum doktorlar öyle dedi diyorum Dün bakıyorum Kendi yaşıtlarla oynuyor hepsi koşuyor Bir tek benim oğlum düşüyor Hatta gittiğinde nörolojiye yönlendirir misiniz dedim onlar yönlendirmeden gidemiyoruz randevu alamıyorum ona bile gerek yok demişlerdi ama bir şey var gibi hissediyorum Yani bu kadar düşmesi normal değil Bu yüzden kanlarına baktırdım sadece D vitamini eksik çıktı kulağa götürdüm kulağında sıvı varmış her hafta kulak buruna gidiyoruz geçti mi diye o mu yapıyor dengesizlik bilmiyorum araştırınca yaptığını görüyorum ama 2 yaşından beri sıvı mı vardı O yüzden mi düşüyor bilmiyorum en iyisi gerçekten uzman bir doktor bulmam lazım gerekirse özele Gideceğim yoksa çok kafama takılıyor

(1,057 puan) tarafından

D vitamini ile alakası olamaz bunun canım çünkü benimki de 4.5 yaşlarında tek eksik vitamini d vitamini O da bayağı bir eksik zaten ve düz duvara tırmanıyor düşmek bir yana Dursun 

Fakat şu var ki kulağında çok uzun süredir Bir enfeksiyon falan varsa bu gerçekten denge kaybına neden olabilir tabii burada 2 yaştan beridir bahsediyoruz fakat tamamen düzelmediğinde kulak enfeksiyonu sürekli tekrar eden bir şeydir kendimden biliyorum mesela ben de 2 senedir 15 gün oluyorsa enfeksiyon 15 gün olmuyor resmen gidip geliyor yani 

Altından çok çok önemli bir şeyin çıkacağını düşünmüyorum ama mutlaka da Bir sebebi olmalı

(666 puan) tarafından

Alakasız ama benm kızımda gotrudk kulak burun boğaza doktor kulağında baskı var dedi kızımın damla ve ilaç verdi kötü birşey mi bu bilen varsa yazar mi

-Reklam-
0 oy
(6,840 puan) tarafından

Kan tahlili yaptirdin mi hic belki degerleri düşüktür 

(70 puan) tarafından

Daha bir hafta önce yaptırdım her şeyi normal sadece D vitamini hafif düşük internette bakınca nöroloji falan diyor Kafama takıldı bir sıkıntı mı var diye içime dert oldu

(6,840 puan) tarafından

Norolijiye sira al canim en azindan aklinda kalmaz

(70 puan) tarafından

Teşekkür ederıö

0 oy
(819 puan) tarafından

Bir Çocuk doktoruna gidip bu durumu söylemeni tavsiye ederim. Doktor gerekli yönlendirmeyi yapar. 

(70 puan) tarafından

Teşekkür ederim

0 oy
(3,367 puan) tarafından

Bir doktorla görüş en azından için rahat eder 

Belki de dikkat etmiyor önüne bakmıyor ondan oluyordur 

(70 puan) tarafından

Ya ben bunu doktora sorduğumda dıkkatsızdır dedı ama ıcıme kuşku dusuyo başka doktorlara goturecegım

0 oy
(898 puan) tarafından

Kesinlikle korkutmak için demiyorum.. arkadasimin kızı da sürekli  yürümesi bozuldu ayaklar birbirine dolanıyordu  ..  bı nöroloji ye götür tedbir olsun diye ihmal etme 

(70 puan) tarafından

Teşekkür ederım goturecegım

0 oy
(508 puan) tarafından

Ayaklarında çarpıklık içe basma falan olabilir mi kardeşim de vardı hafif içe bastığı için çok düşerdi  doktordan raporlu ortabetik ayakkabı giydirdik düzeldi 

(70 puan) tarafından

Olabilir aslında çocuk doktoruna gıttıgımde bunu soyleyeyım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
+1 oy
12 cevap 589 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Belinay122 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 350 göst.