+2 oy
319 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (348 puan) tarafından

Kızlar ben 4 yıldır evliyim kendime hiç bakım yapmam ama eşim bundan şikayetçi kendine niye bakmiyorsun biraz bakımlı ölçer ama ben bakım nedir bilmem yani sadce maske tonik den mı basliyor kapaliyim açık değilim bana bı fikir verseniz sizler neler yapıyorsunuz mesela  yani evde  kıyafet mesele  yani ne olursa eşimle tekiz evde  3 yasinda kızim var 5 aylık da oglum   

4 Cevaplar

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

çocuğun olduğu için: güzel taytlar üzerine de sporcu tarzı ince üstlerden alabilirsin. evde rasgele peluş pijama giyme mesela. ev hanımıysan hele ayrıca süslenmen gerekebilir. hep pijama görüyorsa sıkılıyordur. saçlarına maşa ya da düzleştirici kullanabilirsin. hafif bi makyaj ara sıra da olsa yapabilirsin.

erkeklerin bakımdan kastı maske tonik değil şık kadın görmek. onlar maskeden falan anlamıyorlar sen önce bi şık ol süslen sonra detay bakımına girersin tabi bence

(348 puan) tarafından
+1

Evet oda kıyafet konusunda diyor ben etek tunik giyiyorm hep içerde dısarda picam afln giyeceğim zaamn göbeğim var rahat edemiyorum

(1,965 puan) tarafından
+1

kendini güzel hissedeceğin kıyafetler tercih edersin fiziğine göre işte. açık bi kadın gibi süslen evin içinde. bir sürü kapalı insan saçını başını yapıp süsleniyor

(348 puan) tarafından
+1

Ya işte onu basaramiyorum yapamıyorum çocukalrdan fırsat bulamıyorum bide kendimi sevmiyorum güzel bulmadıgım için de yapma isteği de yok bende doğrusu  

(1,965 puan) tarafından

işte kendinde neyi sevmiyorsan onu düzelterek başla. bide çocukları bahane etme bu düşünce eşini senden uzaklaştırır

-Reklam-
+1 oy
(26,044 puan) tarafından

imageevde hep bu tür sort bluzlar giyerim. Eger fizigin guzelse bence dene göbeği açıkta olur esin ve sensin sonucta. Kiloluysanda ona göre takimlar vardir onlara bak ..

Önce kişisel bakım onemli . Ağda yap evde yapmiyorsan eger. Jilet kılları sert yapiyor. 

Parfümün olsun ev için. Beden spreyide kullan güzel koku geliyor esin bi sarılsın sana burnuna güzel kokular gitcek😅

Sabah yataktan kalktin bir duş al zamanin yoksa giy o takımını. Saçlarını güzel topla. Rujun varsa dudağına sür. Far aylaynr surebilirsin. 

Bir yerden basla devami gelcek.

(26,044 puan) tarafından

Bir keratin yaptir bence biraz falza para verip. Super oluuor hep düz duruyor. 6 ay kadar .

(348 puan) tarafından

24 yaşındayım 25 girecem saçımı hiç boyamadim hiç bakım yapmadim

tarafından

Aynen ya da saçına uygun bakım kremi falan al kıvırcıkta gayet güzel bakımlı olursa parlarsa

(26,044 puan) tarafından

Canim bakim zor değil aslinda. Boya bende yapmadim. Boyalı olmak bakimli olmak degilki zaten. 

Mesela ben sacima maskeler kullaniyom bunları yapmak yarim saati almıyor saca. Parlatıcı besleyici ,sackiriklarini onleyen maskeler var. 

1 ay önceden sacima bende hicbirsey yapmiyordum. Ama artık saçlarımın ihtiyacı vardi bakima ve gercekten faydasi oluyor bir dene. 

(348 puan) tarafından

Evet benim de saçımın bayağı bir bakıma ihtiyacı var ya

+1 oy
(9,910 puan) tarafından

Tonik vs tabiki önemli ama erkekler bunlardan çok anlamaz ben makyaj yapan biri değilim dışarda feraceliyim evde tayt tişört şort eşofman takımı vs giyerim pijama ile gezmeyi sevmem parfüm hassas noktam kocam olsun yada olmasın parfüm sıkmadan yatmam evde dolaşmam takı takarım kuşağımda bihayli delik var aynı pijamayı iki günden fazla giymem bunları ilk önce kendim için yapıyorum beni dışarda gören evde görünce şok oluyor 😅

+1 oy
(163,446 puan) tarafından

bende bunu anlamiyorum bi insan neden kendine bakim yapmaz illa biri sikayet edincemi aklima gelir onceliginizi bu kadar el ogluna vermeyin yaa bu kadarmi biktiniz hayattam neden kendinize deger vermiyosunuz 1 krem 1 fondoten 1 allik gunluk 10 dk ayiramazmisin yaa salmayin kendinizi

(348 puan) tarafından

İşte yapamiyorum    kendimi hiç sevmediğim için bakım yapmak hiç gelmiyor icimden   bunu atlatmam gerek onun için burdan gaz almak istedim 

neden kendini sevmiyosun kendinle derdin ne 

(348 puan) tarafından

Bilmiyorum hayattan hiç zevk almaiyirum   bebeken annemi kaybetim ben annesiz babasız büyudum köyde baya zorluk çektim çocukluğumu yasıyamadım hiç içten güldügüm bir gunü hatırlamıyorum ondandır  bence 

psikiyatriye git bi once 🥺

(348 puan) tarafından

Valla bilmiyorum bunu atlatmam lazım ama geçen eşime de söyledim oda diyor kenini sev bak kendine fln

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 279 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 598 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (526 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 135 göst.
+1 oy
4 cevap 151 göst.

Kategoriler