+2 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Kızlar bugün adetimin 1. Günü ve ben kontrol hapı kullanmak istiyorum ebe Yasmin kullan dedi siz hangilerini kullanıyorsunuz bu arada emziriyorum

4 Cevaplar

+2 oy
(3,486 puan) tarafından

Yasmin kullanamaz emziren kadin o nasil ebeymis cerazetteden baska hap kullanamazsin sadece o 

(70 puan) tarafından

Carezetta kullanınca hiç adet olunmuyormuş bunda 21 gün kullanıp 7 gün ara vermen lazım dedi vala bilmiyorum ki hormonun en az geçeceği Yasmin dedi şu anda doktora gidecek durumda da değilim adetin ilk 3 günü başlayabilirsin dedi ne yapacam bilemedim

(3,486 puan) tarafından

Valla tebrik ediyorum diger butun doktorlarin soylediklerini curutmus senin doktor ben yen idogum yaptigimda kontrole gittim doktora hapla korunmak istiyorum dedim sadece cerazette kullanabilirsin dedi ben 1 yil kullandim 9 ayin sonunda regl oldum 

-Reklam-
0 oy
(276 puan) tarafından

Ben doktor önerisiyle zylanda kullanıyorum 2 aydır 

Bebeğim 15 aylık ve emziriyorum canım 

(12 puan) tarafından

Regl oluyo musun peki. Bende kullandım regl ağrısı çektim ama olmadım. Bıraktım o yüzden 

(70 puan) tarafından

Benim bebeğim 13 aylık doğum kontrol hapı kullanmadığım için oluyorum

(276 puan) tarafından

Hap kullanırken olmaya başladı canım ama düzensiz şekilde bende doktora gitcem bu yüzden haptan mı kaynaklı acaba diye 

0 oy
(3,009 puan) tarafından

Umarım o ebenin bu konuda verdiği son tavsiyedir. Uzmana da gittim, prof a da. Ebenin aksini dediler hep. Kaç aylık bebeğin? Cerazette kullanabilirsin. Adet oluyor onu kullanan hatta ben lekelenme bile görüyordum sürekli. Çocuğum 22 aylık olunca kist ve tümör olayımda vardı . Bu nedenle beni doktorum yasmin e başlattı ve bende 2 aya kestim oğlumu sütten.( büyümüş artık  o kadar etki etmez  demişti Profosör)

(70 puan) tarafından

Bebeğim 13 aylık onu kullandığın süre boyunca adet olmazsın ama Yasmin de olursun dedi bu carezetta yapılan iğnelerin hap hali dedi bende bilmiyorum ki ne yapmam lazım şu anda gidip doktora soracak durumum da yok

(3,009 puan) tarafından

Doktorum Hacettepe yi dereceyle bitirmiş bir Prof. İsmini de veririm istersen. Yani ebenin lafına çok tınlama derim. Cerazetteyle adet görmüş biriyim 22 ay boyunca nerdeyse

(70 puan) tarafından

Peki süreli kullanmam gerekiyo yoksa 21 gün kullanıp adet olunca bidaha mi başlayacam??

(3,009 puan) tarafından

İnan onu hatırlamıyorum, eczaneye danışsan

0 oy
(404 puan) tarafından

doğum kontrol hapı kullanmak için adetmi olmak gerekiyor benim 40 ım ciktigindan beri adet olmadım bende hap istiyorum ama adetmi olmam gerekiyor hapa baslamam icin daha once hic kullanmadim bebegim 5bucuk aylkk 

(12 puan) tarafından

Evet doktor adet olunca başla demişti 

(404 puan) tarafından

valla korunmakta ayrı bi dert adet olmuyorum spralde takmiyorlar anca kan ver once diyorlar ve 10 gun sonra bidaha diyorlar kan vericeksin kan sonuçlarına gore diyorlar hamile degilsen bile kanın düşükse 11in altindaysada takmiyoruz diyorlar eee bizde geri cekilme o da korunma yontemi değil diyorlar sonra hamile kalınca basliyo cok bilmişler korunsaydin ozmn diye vah ki ne vah bi adet olsamda rahatlasam 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
15 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 104 göst.
3 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (355 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 115 göst.
+2 oy
1 cevap 88 göst.

Kategoriler