+2 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (9,956 puan) tarafından

Kızlar geçen sene 5 Mayıs'ta spiral taktım lohusanın 40. Günü sadece ramazan ayında bikac gün süren yok denecek kdr lekelenmem oldu ve hiçbir şekilde adet veya lekelenmem yok bu durumu yaşayan var mı aramızda bu arada bebeğim 1 yaşında emziriyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
(3,375 puan) tarafından

Spiralle alakalı oldugunu düşünmüyorum kii spiral tam tersi adet arasini kisaltii ve kanama süresini uzatio senin doğumdan kaynaklı henüz hormonların oturmamis

-Reklam-
+1 oy
(112 puan) tarafından

Benim yengem de taktı ve aynen o da adet görmemeye başladı. İlk zamanlar tabii önemsemedi ama sonra baktı ki zamanla kilo almaya başladı fazla kilo aldı doktora gittiğinde doktor ona  vücuttan atılması gereken o kirli kan  atılmadığı için şiştiğini söyledi doktor. Yine bir tanıdığım spiral taktırmıştı o da tam aksine aşırı derecede adet görmeye başladı normalde 6 gün süren kanamam artık 20 güne falan yükseldi diyordu ve aşırı derecede kan geliyormuş parça halinde hem de. Yani velhasılı bence spiral ile alakalıdır. Bunlar şahit olduğum kişiler sende bi kadın doğum doktoruna görün derim canım çünkü yan etkileri olabilir 

(9,956 puan) tarafından

Hmm teşekkür ederim kesin gidicem

(112 puan) tarafından

Rica ederim

0 oy
(9,956 puan) tarafından

Kızlar neredesiniz 

0 oy
(22,200 puan) tarafından

Bende var adetim düzene girdi valla

(9,956 puan) tarafından

Ne kadar süredir taktiniz

0 oy
(7,493 puan) tarafından

Hormonlu adeti keser diye dinlemiştim Dr dan ama bakırsa adet uzar. Hangisini taktın

(9,956 puan) tarafından

Bilmiyorum ki hastanenin kendisi taktı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
4 cevap 234 göst.
0 oy
7 cevap 297 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde gllshbsk (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,730 soru