+5 oy
387 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,695 puan) tarafından

image

Kızlar adetim 3 gün geçti sabah gebelik yaptım silik çıktı kan verdim böyle çıkmış ne demek bu var mı yok mu anlamadım 

10 Cevaplar

+3 oy
(3,413 puan) tarafından

Normalde geciktiysw adetin beta yüksek çıkardı benim 1 hafta vardı reglime 11 çıktı bence yok herhangi bi ilaç kullanmissan o değerini etkilemistir

(6,695 puan) tarafından

Adet düzenleyici kullandım ama 

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Gebelik yok canım 

(6,695 puan) tarafından

Değer neden böyle peki 

tarafından

1 çıkmış ya yüksek değil ki

(6,695 puan) tarafından

Ne bileyim silik çıktı kahverengi akıntım oldu bakalım ne dicek doktor 

tarafından

Belki geç döllenme vardır canım doktora gidince baktır tekrar 

(6,695 puan) tarafından

Değer normal dedi bakalım cuma kendi doktoruma var 

+2 oy
(11,854 puan) tarafından

Canım negatiff malesef :/

(6,695 puan) tarafından

Bakalım doktor ne dicek gebelik olmasa da hiç böyle çıkmıyordu benim defalarca verdim 

(11,854 puan) tarafından

Başka test denemiş miydin

(6,695 puan) tarafından

Denedim kaset yaptım oda tek çizgi erken denedim oda bu kadar net değil ama 

+2 oy
(10,299 puan) tarafından

Kan testi kesin sonuç verdiği için idrar olmadığı görünüyor 

(6,695 puan) tarafından

Buda kan 

(10,299 puan) tarafından

Evet bende onu diyorum kanda negatif görünüyor gebelik yok

(6,695 puan) tarafından

Hayırlısı 

+2 oy
(441 puan) tarafından

Değere göre yok ama bekle belki geç döllenme olur

(6,695 puan) tarafından

Beklicem canım cumaya kendi doktoruma gitcem 

+2 oy
(4,820 puan) tarafından

Ah cicegim bekle bakalim gec dollenme olabilir o kullandigin ilaclardan kaynakli yuksek oluyo 

(6,695 puan) tarafından

Bakalım cumaya kendi doktoruma gitcem 

+2 oy
(3,744 puan) tarafından

Buna bakılınca gebelik yok gibi gülüm ama adetine kadar bekle bakalım neler olacak yani adet olmaz isen yine kan ver 

(3,744 puan) tarafından

Allah'ın izniyle olacak stres yapma kendine hem daha altı ay olmuş ameliyat olalı yavaş yavaş gülüm 

(6,695 puan) tarafından

Ameliyat olalı 10 ay oldu canım bilmiyorum çok yorgunum 

(3,744 puan) tarafından

Rabb'im gönlüne ferahlık versin inşallah kardeşim tez vakitte istediğine kavuşursun 

(6,695 puan) tarafından

Amin inşallah ♥️ çok sağol dualarını eksik etme hersey için çok sağol 🤲♥️

(3,744 puan) tarafından
+1

Allah'ın izniyle tabi ki dua ederim kardeşim 🤲🏻💜

+1 oy
tarafından

Gec döllenme olabilir mi yada kimyasal .Dr nededi  peki ne önerdi 

tarafından

Adet düzensizliği varmi canım yada hormonal probl3m 

(6,695 puan) tarafından

Ameliyat geçirdim 10 ay önce miyom aldırdım 

tarafından

Bitsnem seni anlıyorum süreç bazen yıpratıcı olabiliyor ama şu var sen kendini nekadar strese sokarsan hormonların da okadar strese maruz kalıp anormal çalışır.  İkinizde eşinizle bu konudaki stresinizi azaltmalisiniz yani akışına bırakmaya karar verin tatlım yoksa stres öyle bisey ki hamilenin dahi bebeğini riske eder sağlam insani çatlatır  üreme hücrelerini kalite olarak olumsuz etkiler. Benimde 4 ay olmadı eşim hep üzülürdü sende bisey yok ozaman ben kisirim derdi ağlardı sessiz sessiz bende onun haline üzülür ağlardım stres yapardık yani bigun karar verdik akışına bırakalım dedik rabbim büyük alanda o verende dimi ?

Sonra ikimizde aklımıza geldikçe olumsuzluklar ekarte ettik ben hep içimden rabbim sana bırakıyorum kendimi alanda sensin verende en iyisini sen bilirsin ben çok istiyorum derdim ve hiç neden demedim denemeye devam ettik de 2. Ayda hamile kaldım çok mutlu oldum demekki bizi stres etkiliyormus  bu konuda salmak gerekirmiş tabi ki de hwrsey nasip ama biseylerin de etkisi vardır unutma. 

Üzülme bitanem bigun olacak bu sağlıklı olsun geç olsun ama güç olmasın hiç problem olmadığı halde 2 yıldır bebek sahibi olamayan arkadaşım var sebep bu k9nudaki stresleri malesef . 

tarafından

Peki Rahim için bi toparlanma sureci verildi mi mesela 1 yıl 2 yıl gibi öncesinde gebelik düşünme gibi bisey söylendi mi ? Ameliyat olmuşsun ortam gebe kalmaya uygun olmayabilir henüz zamana ihtiyaç olabilir mi acaba sonuçta yerleşme,  tutunma bunlara bi alan gerekli uygun ortam gerekli ya. 

(6,695 puan) tarafından

1 yıl demişti doktor sonra 6 ay sonra deneyebilirsiniz dedi deniyoruz işte ama olmuyor 

+1 oy
(1,747 puan) tarafından

Değer negatif çıkmış 3 gün gecikmeyle beta yüksek olması gerekirdi ben 0.5 ile öğrendim ilk kızımı ama onda adetime daha vardı 

(6,695 puan) tarafından

Valla bilmiyorum cuma kendi doktoruma da gitcem bugün başka yere gittim zaten adet olacak gibiyim 

(1,747 puan) tarafından

Canım anladığım çok istiyorsun biliyorum zor ama stres yapmamaya çalış akışına bırak stres çok etkiliyor ben kızımı öğrenmeden önce bize kesinlikle çocuğunuz olmaz tüp bebek demişlerdi tüp bebek için de maddi imkanımız yoktu sonra bir öğrendim ki hamileyim kızım şimdi 2.5 yaşında üçüncüye hamileyim ikinci hamileliğim de 12 haftalıkken kalbi durdu tekrar hamilelik düşünmüyordum korunduğumuz halde 1 sene sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi 8 haftalik Rabbimin vardır bir bildiği yani zamanı vardır o yüzden üzülme stres yapma Allah gönlüne göre versin 

(6,695 puan) tarafından

Amin canım inşallah 

+1 oy
(1,660 puan) tarafından

Gebelik kesin olarak yok canım sen boşver kaset testi falan o silik çizgi zaten olur. İdrardaki değerine göre o silik çizgi belirginleşir bu kadar. Allah gönlünüze göre versin inşallah olur bi dahakine ama şuan gebelik yok ihtımali de yok kan değerine göre

(6,695 puan) tarafından

Adet oluyor gibiyim zaten canım rabbim nasip eder inşallah birgün 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
3 cevap 133 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,893 cevap