Bitsnem seni anlıyorum süreç bazen yıpratıcı olabiliyor ama şu var sen kendini nekadar strese sokarsan hormonların da okadar strese maruz kalıp anormal çalışır. İkinizde eşinizle bu konudaki stresinizi azaltmalisiniz yani akışına bırakmaya karar verin tatlım yoksa stres öyle bisey ki hamilenin dahi bebeğini riske eder sağlam insani çatlatır üreme hücrelerini kalite olarak olumsuz etkiler. Benimde 4 ay olmadı eşim hep üzülürdü sende bisey yok ozaman ben kisirim derdi ağlardı sessiz sessiz bende onun haline üzülür ağlardım stres yapardık yani bigun karar verdik akışına bırakalım dedik rabbim büyük alanda o verende dimi ?
Sonra ikimizde aklımıza geldikçe olumsuzluklar ekarte ettik ben hep içimden rabbim sana bırakıyorum kendimi alanda sensin verende en iyisini sen bilirsin ben çok istiyorum derdim ve hiç neden demedim denemeye devam ettik de 2. Ayda hamile kaldım çok mutlu oldum demekki bizi stres etkiliyormus bu konuda salmak gerekirmiş tabi ki de hwrsey nasip ama biseylerin de etkisi vardır unutma.
Üzülme bitanem bigun olacak bu sağlıklı olsun geç olsun ama güç olmasın hiç problem olmadığı halde 2 yıldır bebek sahibi olamayan arkadaşım var sebep bu k9nudaki stresleri malesef .