+3 oy
90 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,811 puan) tarafından

Merhaba hanımlar kirada oturuyoruz. Ev sahibi kiraya zam yaptı ev arıyoruz ama çok yüksek kiralar onun yerine ev alıp borcunu ödeyelim diyoruz. Lütfen dua edin. Rabbim evleri olmayan kim varsa hepinize hayırlı bir şekilde versin inşallah.

2 Cevaplar

+1 oy
(3,455 puan) tarafından

Amin cumlemize hayirli ev nasip etsin icinize sinen bir ev bulursunuz insAllaj

Bir.arkadasim rituel yapmisti batil inancta herkesten para istedi su kilitler var ya anahtarli kucuk asma kilit 

Bozuk pada 40 kisiden niyetlendi o parayla kilit aldi sonra cuma gunu cami cikisi birinw actirdi tabi dedik batil inanc vs de 1 sene sonra MasAllah cok guzel daireyi cok uyguna aldi.

Tabi birikimi.vs vardi oyle kilit acmayla oalacak bisi deg9l

(1,811 puan) tarafından

Bizimde birikim var ama evlerin fiyatlarınin yarısı bile değil.

(3,455 puan) tarafından

Sizde yapin yani evrene enerji gibi bisi oluyo sanirim oldi onda yani 

Bak bi arkadasta evlenemiyordu yinw beraber kilit actik o kendi parasiyla aldi kilidin8 de.uc gulhu bi elham Ya Fettah ismi serifi cekerek actirdik bir bir bucuk yil icinde evlendi 

(1,053 puan) tarafından

Böyle rituellere Allah'ın adını karıştırmayın bari gerçekten günah ve yanlış İslam'la baglasmayan uygulamalar sana da yakıştıramadım canım bildigim kadariyla aklı başında birisin

(3,455 puan) tarafından

Ben yapmdim batil inanc oldugunu da belirttim sadece yapan insanlar oldu Allah naaip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis 

Ayrica.dua edip Allah i andi bunda ne var

Ayrica onlarda biliyolar kimsenin inancina karismak bana dusmez kimisi olumlama yapar kimisi her ikisini birden yapar 

Belirttim batil inanc tabi ki.

-Reklam-
0 oy
(394 puan) tarafından

Allah ummadığınız yerden kapı açsın en kolayından ödeme kuvveti versin inşallah, taşındığında girdiğin ev kendinin olsun 🤲☺️

(1,811 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun.

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 51 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ervaaaa (268 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 45 göst.
+4 oy
13 cevap 278 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Elf drms (848 puan) tarafından soruldu
+3 oy