+3 oy
289 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (122 puan) tarafından

Kızlar kuaföre gidemiyorum evde ağda yapmayı düşünüyorum ve artık bir karar aldım bakımlı olmak istiyorum yani neler yapabilirim evde sizce kıyafet olsun saç bakımı oluşturuyorum tırnak ayak bakımı olsun hepsi

10 Cevaplar

+1 oy
(2,173 puan) tarafından

saç kestirmek dışında kuaföre gitmem. 

ağdayı evde yapardım şimdi lazere gidiyorum. 

sabah kalkar kalmaz, yüz bakımk yapıp, temiz kıyafetler giyeceksin, saçını başını toplayacaksın. 

öyle ev kıyafeti değil, gerekirse dışarı bile çıkabileceğin tarzda.

sonra yavaş yavaş ne bakımı istiyorsan onu yaparsın

(7,735 puan) tarafından

en o olayi sevmiyorum ya evde pijama giyilir ya gri esofman bile bana cok rahatsiz geliyor ben direk pijamaciyim valla😂😂

(122 puan) tarafından

Ay keşke yapabilsem sabah kalkiyorum oğlanla ilgilen hop aşağıya in ev dupleks kahvaltı falan derken ev kıyafeti ile dışarı bende artık bakımlı olmak istiyorum da inşallah basaracagim

(2,173 puan) tarafından

valla deprem öncesi evde ne kadar eski püskü şey varsa pnu giyiyordum çamaşır sulu falan😂

tamam ben de evde kotla gezmiyorum ama gerçekten zorda kalsam dışarıda da giyebileceğim tarzda şeyler giyiyorum. rahat bir eşofman, yazın şort. evde sütyensiz gezmeyi bile bıraktım, bralet tarzı rahat şeyler giyiyorum. o eskilere de dönmeyeyim diye hepsini çöpe attım

-Reklam-
+1 oy
(25,918 puan) tarafından

Evde dökük kıyafetler giymemeye dikkat et bence. Gardrobunu yenile eger guzel takimlarin falan yoksa. 

Ben evde şort bluz takimlari giymeyi tercih ediyom eger birlik yasamiyorsan. 

Sac bakımda kremler var kirik olmaması parlamasi icin falan biraz trendyoldan bak. Tirnak bakimi hic yapmiyom kendimde dümdüz kesiyom duruyo😅

Yuz bakim c vitamini vuruyom. Cia tohumu birde botoks efekti veriyor. 

Makyaj yapan biriysen fazla degil evde sadece dudagina ruj ve gozlerine far sure bilirsin. Her gun fondoten falan vurursan ilerde derin yaslanir. 

Aslinda bir baslasan devami gelcek bakimlarin. 

Agdayi ben evde yapiyom . 

(163,134 puan) tarafından

onu anladim zaten karbonst oldunu acayip guzel bi yemek bee

(25,918 puan) tarafından

İyi geldi aklima pisircem bende . Her insan sevmiyo onu. Ama ben coook seviyomm

ilk kez yedim sevdim

(25,918 puan) tarafından

Varmı orda Azərbaycan restorani

bilmiyomki belki vardir ben okulda yedim azeri biri yapip getirmis bugun uuf cok guzeldi

+1 oy
(369 puan) tarafından

Saldım çayıra mevlam kayira ama eşim çok rahatsız bu durumdan 

(184 puan) tarafından

Ne diyor eşiniz 

(369 puan) tarafından

Rahatsız işte öncelerden bakımlı idim şimdi çocuklardan zaman kalmıyor önceki günlerimiz galan güzeldi diyor şu renk yakışırdı şıkır şıkır giyinir din diyor 

+1 oy
tarafından

Pijama yerine tayt tişört giyerek başla taytlar renkli göz alıcı tişört ise bedenine uyumlu ve güzel olsun kaş bıyık mutlaka her çıktıkca al bekletme çok fazla yüzünü her gün kesele ölü derileri temizlemiş olursun sabah kalınca gülsuyu yada tonikle temizle yüzünü hafif bi rimel yada kirpik kıvırıcı ile kıvır gözler yüzü her zaman güzel gösterir saçlarını değişik şekillerde ör yada  farklı topuz yap manikür pedikürünü her 15 günde bi yapmaya çalış youtubeden nasıl yapıldıgına bak malzemelerini temin et ellerini sabah akşam cildinde uygun nemlendirici ile kremle aynaya baktığında kendini daha mutlu hisseceksin

(122 puan) tarafından

Tayt ve tişört aklımda evde giyinebilifim dışarıda kapalı mecbur onerecegin siteler var mi

tarafından

Modamızbir sitesine bakabilirsin yada googlede tayt aramalarında beğendiğin görseli ss al trendyol sitesinden arama yap uygun fiyatlı olarak hangi satıcıdan alabileceğini görebilirsin

+1 oy
(184 puan) tarafından

Hiç kuaföre gitmedim tırnak uzatmam sürekli keserim zaten

Temizliğimi kendim yapıyorum 

Sabah önce kızımı doyururum sonra bakım yaparım sonra kendim kahvaltı yaparım her gün mutlaka duş alırım yaz kış fark etmez az önce yüzüme maska sürdüm ve yıkadım maske yuzumdeyken de bulaşık yıkadım dakikasını beklerken hem bakımlı olup hem ev işini yapıyorum boylece yorulmuyorum

+1 oy
(4,266 puan) tarafından

Bu radikal kararı bende bugün aldım .kocadan para istedim ve yarına kuaför randevusu aldım . Yüz bakımı zaten sürekli evde kendim yaparım .sıra saç ta . Güzel bir kesim yaptorcam . Belki ışıltıda attırabilirm

(122 puan) tarafından

Kız bende hep bu uzun keskili bişey var kasımı onla aliyodum eşime dedimki iz birakiyo napsam dedim agdayla al dedi bı değişik oldum sonra bu kararı aldım 

(4,266 puan) tarafından

Kaş almıyorum canım valla ondan anlamam

+1 oy
(3,486 puan) tarafından

En son dugunumde gitmistim kuafore hic haslanmam o ortamdan evde agdayla alirim biyik da dahil kaslarimi cimbizla alirim gunluk olmasada en gec 2 gunde bi dus alirim her dus sonrasi rolon kullanirim saclarini tarayip tirnaklari da kestik mi hijyen kismi tama disleri saymıyorum onlarda fırçalanacak tabiki bakim kismiba gelirsek saclarima vucuduma kullandigim en kimyasal urun gul suyudur dustan sonra fisfis sisesine koydugum gul suyuyla vucudumu ovalarim cildim kuru degil o yuzden nemlendirmem kuruysa nemlendirici kullanabilirsin saclarimi kurutup tekrar gul suyu sikarim cok faydasını gorursun saclari parlatir canlandirir guclendiririr vucuduna tuzune tonik etkisi yapar bi de ben sey yapiyorum pilav yapacagim zaman pirinc ıslatıyorum ya onun suyunu dokmuyorum yuzume kollarima suruyorum cildimi nemlendiriyo ve rengini aciyo buz kupleri halinde dondurup surersen kirisiklik olusumunu da engeller tirnak bakimindan anlamam onun icinde aktarlardan yaglar alabilirsin kiyafette esofmanla gecelikle bile bakimli olunabilir yipranmis eski seyleri at gitsin 

0 oy
(375 puan) tarafından

Ben en son gardirobumu yeniledim çünkü rahat kıyafetlere soluk soluk seylere alistirioruz kendimizi.Aldim 5 6 parca yeni kiyafet pijama bile olsa süslü olanlardan Bihter ziyagil gibi geziyorum evde;))))

0 oy
(237 puan) tarafından

ben genelde pijama yerine sweat tayt tarzı giyiyorum yazında aynı tayt tsort seklinde.saçım genelde topuz çünkü bebeğim var.cilt bakımı olarak hiç birşeye vakit ayıramıyorum valla sadece detaylı şekilde temizlerim nemlendirici krem ve tonik bu kadar

0 oy
(22,113 puan) tarafından

Ağda yap maske filan yap güzel kok güzel giyin gülümse 🥰🥰

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 426 göst.
11 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Havin06 (2,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 594 göst.
0 oy
5 cevap 103 göst.
29 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.

Kategoriler

1,454,608 soru

23,872,346 cevap

320,970 kullanıcı

...