+2 oy
1,309 göst.
Diğer kategorisinde (1,966 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

sosyal medyada gezerken, bir arkadaşıma denk geldim. zamanında şarkıcı nev in kendisine yazdığını iddia ediyordu. ordan aklıma geldi. 

ben haluk leventle şalgamcı da karşılaşmıştım😂 şalgam içmiştik 😅

ümit besen, arkadaşımın dayısı 

ayşe hatun önal ın kuzenin düğüne gitmiştim, o da ordaydı, halay başı 😝

eski cumhurbaşkanı Abdullah gül, babamla aynı bölükte askerlik yapmış

ezel dizisinde de ezelin kardeşinin oynayan çocuk da eşimin tribünden arkadaşıymış, çok maça gitmişler birlikte.

sizlerin böyle anınız var mı?

bunu nasıl unuturum, yazar pucca beni twitterdan engellemişti 😂 sadece bu kitabı da övdüler aldım ama beğenmedim diye tweet attım diye, adını aratıp engellemişti, ben onu bile etiketlememiştim... dert oldu içime😝

37 Cevaplar

0 oy
(1,007 puan) tarafından

Babam gazeteciydi, tanımadığı adam yoktu. Dayım turizmci, tüm futbolcuları bilir. Otelde her gün en az 10 farklı ünlü görüyorlar yengemle. Hepsi de insan işte, bir farkları yok.

Küçükken Cüneyt Arkın komşumuzmuş.

Şimdi resimleri çok ünlü, yok satan bir kız benim çocukken arkadaşımdı.

Biri daha var da onu söylemek istemiyorum.

Cemil ipekçi annemi az kala manken yapıyormuş.

Az kalsın annem şimdiki annem değil başka biri, ünlü bir spiker olacakmış.

Serdar ortaç ve Demet Akalın ünlü olmadan önce babam onları tanıyormuş, çok çirkeflermiş.

Orhan Gencebay, Müslüm gürses, Ferdi tayfur vb insanları da tanıyormuş. Bir ton insanı tanıyormuş da sayamam şimdi aboo

Antalyadayken yazın çok insan gördüm ama kimseyi hakkıyla tanımadığım için onlar gittikten sonra öğrendim.

Barış arduç, hazal kaya, engin Altan düzyatanı da gördüm ama kalabalıklar çevirmişti etrafını. Ben de tanımıyordum zaten.

(1,966 puan) tarafından

gazeteci insan herkesi tanır ya zaten. 

Cüneyt Arkın, ne yakışıklı adamdı.

hayat ne garip değil mi? annen o zaman cemil ipekçi ile yola devam etse, sen dünyada olmayacaktın. sağa değil sola dönsek bambaşka hayatlar yaşayacağız belki de

(1,007 puan) tarafından

Hepimiz bir başkasının seçimiyiz. 

(1,966 puan) tarafından

doğru. küçücük kararlarımız bile başka yerlerse başka insanlara değiyor. 

-Reklam-
0 oy
(4,601 puan) tarafından

Vay be herkesin ünlüsü varmış ünlü sayılırsa mutfak bahane şampiyonu bizim binada oturuyodu şimdi taşındı eşiminde akrabası o kadar yalan ki şuan küçük fenomen ama bol keseden atıyo 😁😁

(1,966 puan) tarafından

ben tanımıyorum o dediğini 😅

(7,388 puan) tarafından

Seda mı 😂

(4,601 puan) tarafından

Yok kız o degil 😁

0 oy
(21,937 puan) tarafından

Yok kayınbabam orhan gencebayla asker arkadaşıymış 

(1,966 puan) tarafından

aaker arkadaşlarından çıkıyor genelde ünlü

0 oy
(1,183 puan) tarafından

Urfa'da Mahmut Tunçeri gördüm ablama aaa Mahmut Tuncer burda dedim o da bana "ben her cumartesi burdayım(ciğerci)" dedi 😁

(1,966 puan) tarafından

😂

0 oy
(1,217 puan) tarafından

Bu aralar gorduklerim uzak sehir oyunculari 😅😁bizim burali oldular 

(1,966 puan) tarafından

bi arada sıla dizisinden öyleydi😅 ne meşhur oldu o konak

(1,217 puan) tarafından

İnan adim atacak yer yok hele haftasinlari mardin ve midyat oyle yogun oluyor ki heryer tiklim tiklim🤣bende diyomm ay taş gormeye mi geliyo o kadar insan

(1,966 puan) tarafından

1 kere ben de geldim gezi ile lisedeydim. güzel yer😂

farklı coğrafya ilgi çeker. bir Midyatta kültür çeşitliliği de var. manastırlar, kiliseler falan güzel yer

bir de annemle babam bir dönem midyatta çalışmışlar, ablam Midyat doğumlu. lisedeyken gittiğimde annemlerin oturduğu ev hala duruyordu. eskiden cezaevi varmış orda

0 oy
(1,183 puan) tarafından

Yeliz Yeşilmeni görmüştüm çok çok havalı görünüyordu konuşmadım bir de selim Gülgöreni gördüm etrafinda kimse yoktu pek tanımadılar ben gittim resim çekildim yanında koruması ona resmi biz de alsaydık dedi paylaşacak miydi neydi bilemiyorum gerizekalı platonigim o resmimi bulup sildirmisti şuan resmim malesef çöp oldu 

(1,966 puan) tarafından

aa yeliz yeşilmen, annemlerin tanıdığının komşusuymuş evlenmeden, zaten uzun süreler adanada yaşadı

0 oy
(4,662 puan) tarafından

Resul dindarla ve Buray ile konserinde sahnede şarkı söyledim onun dışında hiç bir şey yok Aydilge ylede  resim cekilmistim 

(1,966 puan) tarafından

ben hayatta sahneye falan çıkıp şarkı söyleyemem😂

(4,662 puan) tarafından

Ben çok severim  canım konserdeydik çağırdılar çıktım denk geldi 

0 oy
(7,388 puan) tarafından

Ünlü değilde doya doya moda yarışmacısı vardı olumsuz yorum yaptığım için davalık oluyordum az daha 😄ne biçim fenomen  tek tek olumsuz yorum yapanları takip edip özelden tehdit ediyordu. Şu an popüler olan sinem ünsal ile fotoğraf çekmiştik mucize doktorda oynandığı zamanlar. Çekim yapılan hastane bize çok yakın giderdim sürekli. Eşkiya dünyaya hükümdar olmazın hastane sahnelerine de çok gittik ama Oktay kaynarca ile resim çekinmeye cesaret edemedik😄 şimdi de Bahar dizisi çekiliyor o hastanede bir gün gidicem ama bir türlü nasip olmadı 

(7,388 puan) tarafından

Öyleydi gerçekten ve TV de göründüğünden çok çok daha güzel ve naif boyu o kadar uzun değildi ama TV de çok uzun duruyor ☺️

(11,544 puan) tarafından

Onu mucize doktordan beri seviyordum ya demek ki gerçekten cana yakınmış 🥰

(7,388 puan) tarafından

Evet ☺️ mucize doktorda ki beliz de yanındaydı o çok egoist havalıydı ve yüzü gözü çok kötüydü TV de göründüğü gibi değildi ama Sinem can ya 😄

(11,544 puan) tarafından

🤣🤣 beliz zaten dizide de öyleydi 🙈

(7,388 puan) tarafından

😂😂😂😂

0 oy
(4,714 puan) tarafından

Sadece Mustafa ceceliyi gördüm o kadar 😂

(1,966 puan) tarafından

sevmem o adamı

0 oy
(192 puan) tarafından

Eskişehir e arkadaşıma gitmiştik yemeğe çıkardılar bizi ciğerci aziz ustaydı galiba oraya nuri alço gelmişti çıkarken arkadaşım fotoğraf çekinmek istediğini söyledi o da hepimizi davet etti onunla fotoğraf ımız var 

(1,966 puan) tarafından

o adam çok rahat bie adam ya

0 oy
(29,809 puan) tarafından

Yorumları okumaya geldim 😁 Bizim aşiret paketten Binali Yıldırım vardı onu biliyorum sadece 😀

(1,966 puan) tarafından

nasıl bir aşiret,😂

(29,809 puan) tarafından

İşte soyu devam eden aşiret jsksk

0 oy
(862 puan) tarafından

Benim eşim bir çok dizide oynamış evlendikten sonra öğrendim. Polis asker gibi roller bir çok önlü ile fotoğrafı vardı. Şimdi sadece oynadığı iki filmin oynadığı sahnesi var bende. 

(1,966 puan) tarafından

küçükken heves ederdim, böyle güzel anı kalırdı olsaydı 

0 oy
(1,441 puan) tarafından

Eskiden köyümüzde dizi çekilirdi vasıtayla birçok oyuncuyu görmüştüm.çok tanınanlardan Erkan petekkayayı görmüştüm soğuk nevalenin tekiydi.

(1,966 puan) tarafından

adananın canıım köyleri 😅 neydi o dizi dila hanım mıydı

(1,441 puan) tarafından

Kadir inanırın bi filmi çekilmiş önce sonra

Ferdi tayfur yaktı beni

Hanımın çiftliği 

Dila Hanım

En son Yeni gelin çekildi

0 oy
(3,300 puan) tarafından

Yorumlara baktım da herkesin gördüğü tanıdığı biri varmış benim niye yok 🤔

(1,966 puan) tarafından

kısmet 😅

0 oy
(500 puan) tarafından

Çocukken Şebnem Kısaparmak beni öpmüştü, anlatacaklarım bu kadar, kısa ve net 😂😂

(3,768 puan) tarafından

Ahahah o kadar yorumun içinde buna çok güldüm nedense 🤣🤣🤣

(1,966 puan) tarafından

😅 bir seda sayana dil çıkaran bir de bu yorum, sevdim😂

0 oy
(1,825 puan) tarafından

Sorvivor da oynayam seda sema kardeşler bizim mahalleden😊

Olgun Şimşek tanımadığınız düğünde saz çalıp şarkı söylemişti.. 

Emrah ile simitcide denk.gelmistik günaydın demisti 😀

Tarik mengucun küresel ısınma klipbindrkimoynayan kiz yegenimin ortağı bizde samimiyiz..gördüklerim çok sayamam.daha

(730 puan) tarafından
+1

Bir de senin Atlas oğlan var tabi. En ünlüsü🙂

(1,825 puan) tarafından

Evet şuan tanıtımları instegramda SCF medya ajans moi noi markasının tanıtımını yapmıştı storiye eklemişler atlasi 😊

0 oy
(3,988 puan) tarafından

Sadece Soner Sarikabadayiyi konserde gordum 😄

(1,966 puan) tarafından

yok konseri saymıyoruz 😅😅

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 491 göst.
+3 oy
11 cevap 325 göst.
4 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (21,937 puan) tarafından soruldu
+2 oy