+3 oy
181 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,375 puan) tarafından

image

En tatlı sabahlar anne kız kahvaltısıyla başlar 🥰 bugün biraz geç kalktık fazla isimde yok evi topladim zaten bi süpürge işim var oda kahvaltıdan sonra artık. Siz neler yapıyorsunuz 🥰 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,693 puan) tarafından

Afiyet olsun   bizde cocukalr ile kahvaltı yaptık   sofrayı topladım oğlanı uyutup bulaşıkları yikicam inşallah  sonra ortalığı toplucam pek dağınık  değil yemek yapicam 

(5,375 puan) tarafından

Evet bide yemek işi var demi onu hiç düşünmedim 

(2,693 puan) tarafından

Hiç bitmiyor ki yemek derdi 🤷‍♀️

-Reklam-
+1 oy
(3,537 puan) tarafından

Afiyet olsun canimm cok guzel gorunuyo eline saglik bizde gec uyandik basim agriyo benim de 3uncu ilaci ictim etki yok kahve iciyorum is guc gozum gormuyo yemek ne yapcam bilmiyorum 

(5,375 puan) tarafından

Bu saatte yemek derdine düşmüsüz bende bilmiyorum ne yapacam. Geçmiş olsun dinlen sonra yaparsın 

(3,537 puan) tarafından

Bacim oglanin kahvaltiyi bastan savdim bi pogacayi kemiriyo suan baksa bisey koyamadim bile yanina oglen olmadan geri acikir yemegi halletmem lazim oglen uykusu gelir esim kalkar ac olur halletmem lazim 

+1 oy
(9,591 puan) tarafından

Günaydın ev sahibi banyoyu yaptırcak cizelge hazırlıyolar uykudan kalktık beynimiz eror vermiş durumda sabahın körü 😑

(5,375 puan) tarafından

Keske bizimkide yaptirsa evde sevmediğim yer banyo 😅

(9,591 puan) tarafından

Bende lafla sözle yaptırdım klozet dusakabçn dolap yapılcak ama düzeni yok banyonun camasır makinesi falan gideri yok gider yapılcak  cocuklarla nasıl olcak baya kırıp dökecekler insaat alanı gibi yaparken düşünülmemiş arızalı ev

0 oy
(5,403 puan) tarafından

Oh afiyet şifa olsun 🫶🏻 bizde bugün keyif yapıyoruz sanki hiç yapmıyormuşuz gibi. 

image

(5,375 puan) tarafından

İşler zaten klasik ya beni yormuyor öğlen olmadan bitiyor genelde. Beni yoran çocuk. Oturup oyun oynamaz parka gideriz parkta oynamaz TV açarım bakmaz. Sürekli ayağımın dibinde ve ağlıyor herseye. Haliyle aksami zor ediyorum. Bazen yemek yapasim bile gelmiyor mutfağa gelip tezgahta herseye karışacak diye. Hadi izin veriyorum oyalansin yapsın diye ama işin suyunu çıkarıyor bi bakıyorum bütün tezgah su içinde yerlere akmaya başlamıs haliyle sakin kalamiyorum

(5,403 puan) tarafından

Hiç mi sakin dönemi olmuyor canım. Bizim dönem dönem tutuyor bir ay falan beni bitiriyor sonra böyle düzgün bi süre geçiniyoruz. Her şey mükemmel değil de işte idare eder halde oluyor. İnşallah kreşe anaokuluna başlarsa biraz sakinleşir seni de dinlendirir. Hiç değilse oyun oynamayı sevse biraz o bile yeter. Bazen oluyor eve oyuncak yığmak istiyorum yeterki oynasın diye

(5,375 puan) tarafından

Yok sabahtan beri ne isterse verdim oyuncak olarak 5 dk başında oturup oynamadı. Geldi çorba yaparken tezgaha çıktı yine. Krizsiz günümuz yok valla o kadar yoruldum ki

(5,403 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canım inşallah en kısa zamanda akıllı uslu bir çocuk olur. Zaten büyüdükçe her türlü düzelir Allahın izniyle ama işte olan sana oluyor 🥹 

(5,375 puan) tarafından

Evet maalesef ben daha büyük travma yaşıyorum son iki senedir. 

İlgili sorular

+5 oy
14 cevap 384 göst.
23 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 694 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Dertlerderyasi (143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 593 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 92 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Bikahve (1,079 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,028 soru

23,877,934 cevap