+3 oy
244 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (180 puan) tarafından

Selam arkadaslar, bebegime uzun sure kullanabilecegi bir yatak alma niyetindeyim. Ama su an evimizin oda sayisi ve durumu nedeniyle buyuk yatak alip ona ozel bir yatak odasi yapamiyorum. Montessori gibi yerden yatak almak istemedim, yere yakin oldugu icin tozlardan etkilenme olasiligi yuksek denildi. Buyuyen karyolalar icin de zamanla birlesen yerleri menteseleri oynuyor sallaniyor denildi. Bu yuzden park yataklara bakiyorum. 5 yasina kadar kullanilabilir diyor herkes. Park yatak kullanan anneler hangi model/marka kullaniyor ve tecrübelerini paylasabilirse sevinirim. Daha iyi bir secenek oneren olursa da dinlemek isterim. Herkese simdiden tesekkurler.

13 Cevaplar

+3 oy
(1,107 puan) tarafından

Park yatak elele marka kullanıyorum madre modeli. Kızım 2.5 yaşında kenarda fermuarlı kapısı var gün içinde oyun alanı gibi de kullanabiliyor tavsiye ederim 

-Reklam-
+3 oy
(22 puan) tarafından

Elele madre trendyoldan inceleyebilirsiniz biz begendık ve aldık gayet yeterli bence

+3 oy
(4,791 puan) tarafından

Civilden aldık çok kullanışlı oğlum kendi çıkıyor içinden 2 yaşında. Bence 5 yaşına kadar kullanabileceği en iyi yatak . 

+2 oy
(2,762 puan) tarafından

image

bu beşikten kullanıyorum dört yaşında kızım gayette kullanışlı ve hoşuma gidiyor bebekkken sallanmasi güzeldi kızım hareketlenince eşim sallanan yerlere cırt kelepçeler varya onlarla sıktı tekerlerini de çıkardık şuan sabit yerinde tavsiye ederim
+2 oy
(4,167 puan) tarafından

Cıvıl den aldım. İkizler kullanıyorlar. Ahşap, metal falan değil. Bildiğin bez beşik. Bebekler ayaklanınca zemine indirdim pedleri. Fileden birbirlerini görüp kendileri girip çıkıyor. Güvenli ve çok şık. İstediğin zaman katla, koy çantasına. 

+2 oy
(124 puan) tarafından

Park yatak kullanıyorum Pierre cardin civilden almıştım oğlum 3bucuk yaşında halen kullanıyor bence en güvenli ve uzun süre kullanacagın beşik park yatak

+2 oy
(23,027 puan) tarafından

Güzel bi fikir canım fermuarlı girip çıkma yeri var gayet kullanışlı olur 

+2 oy
(14,746 puan) tarafından

Bana da aynısı denildi. Kızım doğdu gazlı ve kolikti 4 ay hamakta yatırdım. 5. Aydan sonra park beşi geçti 16 aydan sonra gene yatmadı donemedikce uyandı şuan 3 yaş tek kisilik yatakta yatıyor 

(14,746 puan) tarafından

Yani demem o ki bu bebeklere göre de değişiyor maalesef bende deneyimleyerek öğrendim 

+2 oy
(273 puan) tarafından

Elele markasının beşiğini kullanıyorum. Hem anne yanı olabiliyor hem de pratik bir ürün

+1 oy
(2,626 puan) tarafından

El ele madre modelini kullanıyor büyük oğlum. Ama 1 yaşına kadar iki çocuğumda da ahşap beşik kullandım sallayarak uyuttum. Büyük oğlum 2.5 yaşında ama 5 yaşa kadar asla sığmaz buna. 3 yaş dolunca kendi odasına gecireceğim

+1 oy
(4,764 puan) tarafından

Aklin ve yerin varsa montessori al bacim dustu kalkti derdi yok uzun sure yatar ilerde bi baza alir yatagini uzerine koyarsin montessori dd yatmak istemeyince o da ergenlikte ta yoksa o zamanda kullanilir dusmez kalkmaz bisey olmaz isterse oyun alani olur tozdan niye etkilensin temizlik yapmiyo musun haftada 2 3 supursen kirinti dokuntu olmadiktan sonraciddi bi toz olmaz o kadarciktan da etkileneceksw isin cok o zaman anne yani besik aldim 4 ay zor yatti kollari aciyodu sigmiyodu cocuk buyuyen besik aldim nerdeyse hic yatmadi bi kac kere gunduz yatirdim o kadar onda da arkadasim benim besige cocuk tirmandi tepesinde zor yakaladim 2 sefer kaldirdim attim ya dusseydi Allah korusun dedi hakli bi daha yatirmaya cesaret edemedim cocuk uyaninca icinden cikmaya calisiyo cunku ister istemez benim evimde ara ara hamam bocegi cikiyo yoneticiyle kac kez konuşmamiza ramen ilaclamiyolar kendimiz ilscliyoruz nadir de olsa yine cikiyo onun icin park besik alsam dedim benim oglan biraz iri bu sene yatsa seneye nasil yatacak sigmaz ki me bur yerde dosekte yatiyo montessoriyle ayni metod

(180 puan) tarafından

Ev hergun supuruluyor zaman bulamazsam bile robotu calistiriyorum. Ama evimiz cadde uzerinde istanbulun hava kirliligi arabalar vs yuzunden bir yeri acar acmaz ev toz oluyor hemen. Bir de yerdeki mikro tozlar yurudukce kalkar cocugu etkiler yorumlarini gordum emin olamadim montessori almaya. Benimki de simdi anne yani kullaniyor ama ayaklanlamaya basladi yabastan kenarlara tutunup kendini kaldirmaya calisiyor atlar icinden kesin. Zaten buyudu saga sola donerken carpiyor sigmiyor artik. Ben de arayisa girdim iste.

+1 oy
(794 puan) tarafından

Valla şu şunu demişlere takıldım ben 😂 Bi tane büyüyen beşik aldım ahşap büyüğüm 6 yaşına kadar yattı şu an iki numara için kullanıyorum. Montessori yatak aldım büyüğe de gayet kullanışlı,tek kişilik bazadan tek farkı çitleri onunda 5. senesi evimizde . Toz mevzusu çok saçma geldi ev kirli olursa yatak ne yapsın . En küçüğüm içinde portatif anne yani kullanıyorum taşıması bi yere götürmesi kolay oluyor. Ama Montessori ve büyüyen beşik evimizin Demir başları oldu . Park yatakta çok kullanışlı görünüyor benim için tek eksisi o kadar para verip bez ve file  olması . Benim için uzun ömürlü olması önemli . 

(180 puan) tarafından

Evin kirinden degil yahu temizlik yapiliyor hergun:) evim cadde uzerinde istanbulda yasiyorum istanbulun hava kirliligi caddeden gecen arabalar fln cam kapi acilmaya gelmiyor toz oluyor hemen her yer. Yurudukce yerdeki gorulmeyen mikro tozlar kalkar cocugu etkiler yorumlarini gorunce tereddut ettim bende montessori almaya. Buyuyen yatak da arkadasim soyledi kendi almis memnun kalmamis belki markasindandir o zaman. 

+1 oy
(2,447 puan) tarafından

Benimki baby2go 6 yıl önce oğluma aldım 3.5 yaşına kadar yattı. Kızım doğduğu zaman tekrar çıkardım park yatagı oğlum 5.5 yaşındaydı içine girdi heveslenip çok rahat yattı. Ben park yataktan yanayım. Ölçüleri 70*110 benim evime uyan bu ölçüydü. Bir 10 cm daha büyükleri var sanırım istersen yerin varsa öyle al. Büyüyene kadsr rahat rahat yatar. Odasını ayırınca da kullanabilirsin. Fermuarlı kapısı var altta onu açık bırakırdım oğlum rahatca girip çıkardı 

(180 puan) tarafından

Anladigim kadariyla max 3 4 yasa kadar cok rahat yatiyor. Ben de bir sure idare etsin sonra bir cozum bulacagim. Evimizde ona ayri yatak alacak yerim yok maalesef su an. Cift kisilik bir cekyatimiz var onu biraz daha buyuyunce yatak yaparim diyorum. O zamana kadar dusme riski de daha az olur diye dusundum. En azindan daha ferah bir yere gecene kadar boyle idare etmeliyim.

(2,447 puan) tarafından

Biz farklı bir eve geçince ayırdım odasını yatak aldık o yüzden bıraktık park beşiği yoksa yatardı daha. Hem ahşap lara kafa vurma sıkıntısı oluyor. Ama park besiklerde öyle birşey yok. Duvara sıfır olursa sorun oluyor park besiklerde file kısmı esnek olduğu için duvara çarpabiliyor. Benim şuan öyle bir kere vurdu sonra duvarla arasına pike katlayıp koydum artık rahat. 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 171 göst.
0 oy
7 cevap 78 göst.
2 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Btunc (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
3 cevap 124 göst.

Kategoriler

1,466,817 soru