+1 oy
323 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (18 puan) tarafından

Kızlar 26 yasında 95 kiloyum ne yapsam zayıflayamıyorum günluk 10 bin adım atıyorum aralıklı oruca basladım 1 hafta oldu hiç kilo vermemişim metabolizmam çok yavaş ne yapmalıyım bana yardımcı olun

9 Cevaplar

+1 oy
(225 puan) tarafından

Bence diyetisyenle çok güzel kilo veriliyor 

(18 puan) tarafından
+1

Hiç baktırmadım çarşamba gününe iç hatalıklarına randevu aldım o zaman baktıracağım

(18 puan) tarafından
+1

Tiroit inde çok etkisi varmı zayiflamaya

(225 puan) tarafından
+1

Evet tabiki var ve bundan değilse bir ablamız sürekli diyet yapsa da zayıflayamadı sonunda iyi bir diyetisyen diyetinddn ürün çıkara çıkara buldu meğersem süt ürünleri engel miş onları kesince zayıfladı 

(18 puan) tarafından
+1

Süt ürünleri pek kullanmıyorum sabah yersem 1 dilim peynir yiyorum o kadar yani

(225 puan) tarafından
+1

Bu sadece fikir olsun aklınızda. Kilo vermeye engel farklı sebepler olabiliyor araştırmaya devam edin 

-Reklam-
+1 oy
(1,650 puan) tarafından

Mesela 1 gün içinde neler yiyorsun paylaşır mısın? 

(1,650 puan) tarafından
+1

Yarından itibaren leslie yapmaya başla başlangıç için 15 dakika yeterli bu beslenme şeklini ne zamandır uyguluyorsun bide akşam tek çorba olmaz sebze yemeği salata yap et yemeği salata olur sulu olmucak yemekler bende diyetteyim kaçamak yapıyorum arada ona rağmen verdim

(1,650 puan) tarafından
+1

Bence değerlerini bir ölçtür derim çünkü bu beslenme şekliyle vermis olman gerekiyordu 

(18 puan) tarafından
+1

I'm hastalıkları bakıyoe dimi tiroide daha önce hiç baktırmadım da 

(1,650 puan) tarafından
+1

Yanılmıyorsam tiroit kilo vermeyi etkiliyor

(18 puan) tarafından

Demir magnezyum ve d 3 vitaminin düşükmüs onun için ilaçlar yazdı bunları içince diyetle kilo verebilirmiyim ki doktora sormayı unuttum

+1 oy
(8,254 puan) tarafından

Günde ortalama kaç kalori alıyorsun? Yani demek ki kalori açığını oluşturamıyorsun 

(18 puan) tarafından
+1

Gunde 1300 civarı kalori alıyorum 10.000 adım atıyorum 400 kalori yakıyorum

0 oy
(4,891 puan) tarafından

Bende öyleyim 29 yaş hipotiroidi + anemi diyetisyen bu ikisi de kilo vermeyi zorlaştırıyor dedi. Ben 87.4 idim 83.5 e indim orda takılı kaldım ve daha vermem gereken 13 kilo var. 70 olsam sevinecem

0 oy
(1 puan) tarafından

Öncelikle ünsülin direncine baktır sekerine ondan oluyor kıloyu zor vermek

0 oy
(872 puan) tarafından

B12 ve demir eksikliği bırakmıyor canım bendede var asla veremiyorum ya bugün su oruca girdim iki gün yapicam vücudumu şaşırtmak için bakalım ne oluyor 

0 oy
(5,782 puan) tarafından

Kac litre su içiyorsun günde 

0 oy
(11,334 puan) tarafından

98 kg idim bende senin gibi diyordum kendi kendime beceremedim kilo vermeyi şimdi 75

0 oy
(28,393 puan) tarafından

Strese kapılma alışcak vücut verir ondan sonra limonlu su ve tarçınlı kahve etkisi olur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 271 göst.
0 oy
7 cevap 182 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 491 göst.

Kategoriler

1,476,605 soru

24,171,854 cevap

335,894 kullanıcı