Bulaşık makinası neden bardakları sarı birakiior cildircam
Ayol bilen yok mu
Çamaşır suyu koyduğun halde sarı mi
Çamaşır suyu ne alaka kız niye koyayım:)
Ben bardakların üstünden az atıyorum çamasır suyu başka türlü sararan bardak nasıl temizlenecel sence sıcak su içine az camasır suyu at beklet bardaklarını
Ben de öyle yapardım. Bardaklarin üzerine çamaşır suyu gezdirirdim diğer türlü sararmasi geçmezdi. Burdan öğrendim çamaşır suyu yerine daha masum olduğunu düşündüğüm bir yöntemi uyguluyorum. Büyük bir kabın içine sıcak su ve çamaşır toz deterjani koyuyorum bardakları koyup bekletiyorum
Lekeli kalınca genellikle parlatıcı ve tuzu azaldığı için oluyor.
Ama geçen içleri sarı kalmış bardakları lavaboda biraz çamaşır sulu suda bekletip yıkadım. Sonra tekrar makineye koydum.
Zehirlenmez miyiz ilk defa duyuyorum
İyice yıkayıp durulamak lazım. Ben elde yıkayıp, sonra makînayada atıyorum. Azıcık pamuğa bile koysanız hemen lekeleri çıkarıyor zaten. Öyle çamaşır suyuna batırmanıza gerek yok.
Filtreleri çıkar temizle içinde pislikler oluyor ondan dolayı sarı bırakıyor benimde aynıydı tuzunu parlatıcıyı hiç eksik etmezdim ama genede sarı sarı çıkardı. Filtreleri çıkardım söktüm iyice temizledim meğer ondanmış yağçöz ile temizledikten sonra tak yerine boş bir şekilde çalıştır makineyi sonrası koy bulaşıklarını tertemiz çıkar
Hangi deterjanı kullanıyorsun. Ben eskiden fairy ya da finish kullanırdım. Onlar boykot olunxa farklı arayışlara girdim. Renax sparks falan denedim. Hiç memnun kalmadım. Bardaklar sarı cikiyordu. Lekeler yeterince iyi çıkmıyordu. Bingonun tabletini çok beğendim. Şimdi onu kullanıyorum. Gayet temiz çıkıyor bulaşıklar
Valla önceden almıştım Remax yeni sparks aldım tüh yine yikamayacak desene
Belki seninki iyi olur. Bı dene
O olmazsa bingoyu kesin dene
Eşime söyledim dedi bu bitsin onu deneriz
Sararan bardakları tezgahta üzerine klorak sıkıp sıcak su koyuyorum yarım saat 1 saat kadar bekliyor sonra bulaşık Makinesine atıyorum. Bunu arada bir yaparım sararmasına fırsat vermem
Ayda bir temizlemen lazım canım yada tabletini değiş temizliyomusun içini
Yooo nasıl temizliycem
Bacım iç malzemeleri çıkar yıka iyice temizlemek için deterjan var ondan al düzelir
Deniycem Ayşegül teşekkür ediyorum
Tamam canım inşallah sorun çözülür
Makineyi her çalıştırmadan önce mutlaka domestos sıkarım bardakların üstüne doğru. Tertemiz olur parlak çıkar makineden.
Sari derken kirli mi cikiyo geri
Filtreyi kontrol et brn onun temizlendigini bilmiyodum les gibi olmus bende diyorum nrye koydugum daha kilri cikiyo
O nereden bakılıyor filtreye yani
bak burasi bunu cikar bi temizle makinanin icini de bi sil deterjanla oyle dene bunun baya faydasi oluyo yeterli gelmezse parlaticisi bitmistir onu doldur o da fayda etmezse makina temizleyici al kullan iyi temizlenmemistir cunku bunlarin faydasini goreceksin hala da kotu yikiyosa pervaneleri cikar icine biseyler dolmus olabilir en son care deterjanini degistir makina icin yapabileceklerin bu kadar
Canım benim cooook teşekkür ederim ❤️ sen bitanesin yapicam şimdi
Ne demek canim estagfurullah ♥️
1,472,379 soru
24,110,405 cevap
332,938 kullanıcı