0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (963 puan) tarafından

Çok unutkanım ve herkezde söyler bunu. Mesela bugün öğlen gezmeye gittim yeni geldik eve anahtar kapıda şok oldum unutmuşum. Daha boyle boyle şeyler. Dr  gitsem mi dahiliye mi beyin Dr mu bilemedim ne yapmam gerektiğini sizlere sormak istedim

3 Cevaplar

+1 oy
(3,400 puan) tarafından

B12 düşüktür dahiliye git 

-Reklam-
0 oy
(2,494 puan) tarafından

Mutlaka git canım 

(963 puan) tarafından

Neden olabilir sizce

(2,494 puan) tarafından

B12 falanda düşük olabilir

Ama ihmal.etme etrafta söylüyorsa  arkadasın anneside suan 65 yasinda 50 yasinda teshis konuldu alzhemir

Arkadasta diyor cok unutkandi biz anlamadik yorgunluk vs zannettik diyodu

0 oy
(435 puan) tarafından

Aynısını defalarca yaşadım misafirliğe gittik eve geliyoruz deli gibi anahtarı aradık bulamıyoruz geldik anahtar kapıda Allah'tan gece vakti kimse görmedi ama gündüz de kaç defa unuttum B12 de unutkanlık yapıyor ama pskoljikmende oluyor bende psikiyatriye gittim yakın zamanda doktor dedi kapıyı kitledim diye kontrol eder misin ben defalarca ediyorum birde yemeğin altını söndürüyorum hala aklım evde acaba söndürmedimmj ev yanacak düşüncesi dahiliye sanmıyorum bakacani kan ister vitamin yazar ama bu pskoljik bir sorun kardeşim ben çok vitamin kullandım ama düzelmedim şimdi psikiyatrkk tedavi görüyorum bunun icinde bakalım inşallah iyi olurum 

(570 puan) tarafından

YA BENDE öyleyim geçen çaydanlık ta suyu unuttum kaynamış bitmiş kurumuş  2 saat sonra tam yatacağım aklıma geldi dünde yemeğe tuz atmayı unuttum zaten sürekli dışarı çıkınca işte gazı kapattım mı kapıyı kitledimmi var ama son zamanlarda aşırı bir unutkanlık var 

Psikiyatr randevusu aldım sakinleştirici bir şeyler isteyeceğim ben doktora gidince sorununu mu Bile unutuyorum ne diyecektim şikayetim neydi diye 

(435 puan) tarafından

Not al sorunlarını ben kaç defa yemeği yaktım bende de aynı sorunlar iyi etmişsin randevu almakla Allah korusun ev yanabilir unutup bıraksak ben sürekli çay suyunu hep unuturum eşim bildi için huyumu hatırlatır ben hala kapıyı kitledim mi diye düşünüyorum kontrol ediyorum ilaç kullandım halde doktor dozu yükseltebilriiz dedi  tekrar gidince duruma göre bakacaz bakalım 

Sende lütfen ihmal etme 

(570 puan) tarafından

İlaçlarının adı ne canım birde bende çarpıntı tarzı şeyler de yaşıyorum oluyor böyle 2-3 saniyelik kalp ritmi değişiyor gibi doğumdan sonra oldu ben de gebelik zehirlenmesi ile doğum yaptım şimdi vitaminlerim falan da eksik kan değerlerini bunu biliyorum Buna rağmen psikiyatri bana ilaç verir mi Çünkü biraz daha olsa sakin olmak istiyorum çok böyle her şeyi kafama takıyorum sürekli bir korku halinde bir sürekli bana bir şey mi olacak gibi kötü düşünceler aklıma geliyor Buna rağmen doktor ilaç yazıyor mu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
4 cevap 401 göst.
17 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 294 göst.
13 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 329 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Svlsvl (182 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,831 soru

24,064,677 cevap

330,297 kullanıcı

...