+1 oy
247 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,120 puan) tarafından

Selam kızlar hayırlı akşamlar napıyorsunuz nasıl gidiyor geceniz. Biz kızımla babamızı ise gönderdik anne kız kahve keyfi yapıyoruz. ♥️

Eşimin anneler günü hediyesi ♥️ nasıl kızlar ben çok seviyorum hep istiyordum nostaljik radyom  almış gelmiş ♥️☺️ rabbim kıymet bilen eşlere denk getirsin inşallah ♥️

image

5 Cevaplar

0 oy
(6,120 puan) tarafından

En İyi Cevap

Aa burda insan seçiyorlar resmen 🤣 herkes kahve anlıği atmıyor mu niye bana cevap gelmiyor anlamış değilim ☺️

(2,616 puan) tarafından

Çünkü burası kaosa reaksiyon gösteren amino asit sıvısı gibi oldu...

(6,120 puan) tarafından

Evet kaos seviyorlar ama böyle postları da seçiyorlar farkettim 🤣

-Reklam-
+1 oy
(22,354 puan) tarafından

Ay çok tatlı yaa 🥰🥰 afiyet olsun bende çay içiyorum

(6,120 puan) tarafından

Napıyon ☺️

(22,354 puan) tarafından

Çay içiyorum aşkom sen napıyon 🥰

(6,120 puan) tarafından

Kahve içiyorum ablam nolsun afiyet olsun ♥️. Kızı yatircam simdj sonra bende namaz kılıp uyurum basım felâket bugün kızı hastaneye götürdüm çok sıcaktı 🥺

(22,354 puan) tarafından

Bende çok yoruldum bugün ay 

(6,120 puan) tarafından

Neden ablam 

Bide gitmeden temizlik yaptım kedi var ya 2 günde bir açıyoruz süpürge mahvoldum 

+1 oy
(3,927 puan) tarafından

Aleykümselam cicegim ohh afiyet olsun fistiklarima enistemin de kesesine bereket cok guzel bi hediyr olmus bende de var eski radyo kaynanam cope atacakmis ben aldim gerci oglan kiracak diye korkuma sakladım ama olsun inaniyorum bi gun bende dekorasyon yapabilecegim 😂 

Bende napiyim benimki evde bugun ufak capli bi tartistik hemde disarda ama atlattik sukur mutfakta daha sofra duruyo salonu da dagittilar yatisi kilmadim bi bardak cay icemedim oglan daha yeni uyudu basim agriyo offff 

imagebana analar gunu falan yok sikisigiz da annelere aldik bunu gerci sevmem boyle ozel gunleri de esim icime sinmiyo diyo onun anasina alirsam kendi anama niye almayim ayol bunu da uygun buldum 175ten 2 tane aldim lokumluk ve bardak altligi cok kucuk degil cok da buyuk degil gecen kandilde annem arkadaslariyla hediyelesmisti ona da 

Bunu almislardi takim olsun dedim image

(3,927 puan) tarafından

Gule gule kullan sekerim 

(6,120 puan) tarafından

Daha güzelleri senin olsun bitanem seviyorum seni ♥️ 

(3,927 puan) tarafından

Bende seni 🥰

(2,109 puan) tarafından

@KuranAsigiHatun canm bende geçen bundan aldım kendime kucuklerine çerez tarzında şeyler koyuyorum tabaklarda misafir tabağı yaptım gerçekten kim görse çok beğeniyor takım olunca dahada güzel duruyor bende 100 TL ye aldım bıyerde indirim vardı ne alırsan 100 TL diye baya bişey aldım her seferinde bir bir sende iyi günlerde kullan inşallah 

(3,927 puan) tarafından

Kiz kendime almadim li annemle kayinvalideme aldim bende cok begendim de bakalim kaynana begenecek mi 

+1 oy
(173 puan) tarafından

Ayyy ellerinde kına var çok severim🥰🥰😃😃

(6,120 puan) tarafından

Bende çok severim amcamlar umreye gitmişti yengem getirmiş kızımla beraber yaktık elimize 😍😍 millet dışarda tuhaf tuhaf bakıyor elime ama olsun özümüz bu 🫠🫠

(173 puan) tarafından

Bende çok severim yakarım o çıkar arkasından bi daha yakarim 1 buçuk yaşında oğlum var ona da öyle 🤣🤣🤣

(6,120 puan) tarafından

Benim kızım da çok seviyor 🤣 bunlar ne zaman cikcak yenisini yakalım diyor 🤣

(173 puan) tarafından
+1

Ne güzel valla🥰🥰🤣🤣

+1 oy
(2,760 puan) tarafından

image

Kahve anlığım. Fotoğraf yan çıktı ama kusura bakmayın 😊 Bu da benim anneler günü hediyem 😊😊
(6,120 puan) tarafından

Afiyet olsun canım güle güle kullan ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.
+1 oy
7 cevap 203 göst.
0 oy
6 cevap 269 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde CrazyMomm (196 puan) tarafından soruldu