+2 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından

image

Sabah test yaptım silik çıktı ama positif öğlen de regl oldum bu durumu yaşayan var mı?

10 Cevaplar

+1 oy
(1,026 puan) tarafından

Regl dönemi yaklaşınca pozitif çıkabiliyor normal yani benim gece silik çıktı sabah regl oldum

(1,026 puan) tarafından

Aynen canım 

(63 puan) tarafından

Merhaba post sahibi değilim ama içimi rahatlatlattınız dün gece test yaptım pozitif çıktı emin olmak için 4 tane yaptım onlarda negatif çıktı şuan bebek istemiyorum çok korkuyorum adet dönemine yakın pozitif çıkma ihtimali var mı 

(1,026 puan) tarafından

Bildiğim kadarıyla adete bir kaç gün kala pozitif çıkma ihtimali var 

(63 puan) tarafından

Eczaneler açılınca eşime test aldırdım ilk idrar ile sabah tekrar yaptım negatif çıktı 

(1,026 puan) tarafından

Diğer test bozuk o zaman canım 

-Reklam-
+1 oy
(6,712 puan) tarafından

Benimde böyleydi kimyasal gebelik geçirmiştim en iyisi sen yine bir kan var adet kanımı yoksa düşük mü bilirsin benim hiç agrim filan olmamıştı kan verince .hamile olduğumu ogrenmistim

(57 puan) tarafından

Aynen olabilir kan vericem bende

0 oy
(18,102 puan) tarafından

Geçen ay benim başıma geldi 😁. Sabah test yaptım önce negatifti üstünde bir kaç saat geçti pozitif oldu. Öğleden sonra da adet olmuştum. 

(57 puan) tarafından

Aynı durumu yaşamışız hayırlısı artık 😅

0 oy
(875 puan) tarafından

Yerleşme kanaması olabilir mi acaba bilemedim 

(57 puan) tarafından

Kan vericem içimde rahat olur hem

0 oy
(659 puan) tarafından

Benim de aynen öyle olmuştu. Eksi postlarımda ben de sormuştum bunu. Ertesi sabah doktora gidip kan vermiştim. Hamile değilmişim çok şükür. Önemli bir şey değilmiş ama. 😊

(57 puan) tarafından

Bende bı doktora görüneyim en iyisi 

0 oy
(1,587 puan) tarafından

Nadirde olsa üstüne görme diye bir durum var yani hamile olsanız bile regl olabilirsiniz. Kan verip emin olmak gerek

(57 puan) tarafından

Evet kan vericem içimde rahat olur 

0 oy
(4,662 puan) tarafından

Evet canım kimyasal yasamissin 

(57 puan) tarafından

Galiba öyle evet doktorada gorunecegim yinede

0 oy
(8,722 puan) tarafından

Kimyasal gebelik olabilir günün geçtiyse normal gebelikte olabilir düşük yapıyor olabilirsin. Arkadaş öyle günü geçmiş sonradan adet oldum diyordu meğer düşük yapmış haberi yok

(57 puan) tarafından

Adetime 1 hafta var belirtiler yaşıyordum aslında sık sık baş dönmesi halsizlik vs doktora görüneyim de için rahat olsun

0 oy
(21,904 puan) tarafından

Aaa çok şaşırdım nasıl oluyor ya

(57 puan) tarafından

Bende anlamadım yaa belirtiler de vardı bir süredir doktora görüneceğim 

(21,904 puan) tarafından

Bi git bakalım ya düşük filanmı

(57 puan) tarafından

Umarım öyle değildir yaa 

(21,904 puan) tarafından

İnşallah güzel haberlerini bekliyorum

0 oy
(5,529 puan) tarafından

Yerleşme kanaması olmasın o

(57 puan) tarafından

İlk çocuğumda yaşamıştım yerleşme kanamasını çok hafif kanama olmuştu ve kahverengimsi idi bu sefer ki normal adet kanaması yaşıyorum 

(5,529 puan) tarafından

Bilemedim canım bende yaptım Silik çıktı 2 gün geçti günüm 2 gündür kahverengi pembe geliyor bekliyorum bı kaç gün daha gelmezse test yapcam 

(57 puan) tarafından

Benimde aynen böyle olmuştu ve hamileydim :) bu seferki çok garip Allah ikimizede hayırlısını nasip etsin inş canım 

(5,529 puan) tarafından

İnşaallah canım tam silik de değil gölge gibi hatta ben negetif diye attım sonradan burdan biri diyince farkettim inşaallah canım istiyoruz biz rabbim nasip ederse

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 382 göst.
26 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eliffffff16161 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 289 göst.
0 oy
1 cevap 137 göst.
0 oy
6 cevap 233 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,770 soru

23,849,096 cevap

319,802 kullanıcı

...