+2 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,712 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar, kızımı 6 ayda bir diş kontrolüne götürüyorum, en son götürdüğümde "bir dahaki sefere jel sürelim dişlerine, diş yapısı çürüklere meyilli" demişti ama bu nasıl bir şey oluyor? Çünkü gerçekten gerekli mi bilmiyorum, dişlerinde maşâAllah bir sey yok şimdilik ama randevusu yaklaştı... Yine jel sürelim der mi bilmiyorum. Bir bilginiz var mı nedir bu? 

4 yaşında bu arada kızım

2 Cevaplar

0 oy
(4,916 puan) tarafından

Geçen hafta diş doktorundaydık, oğlum 4 yaşına girecek gerek görmedi ama görümcem iki çocuğuna da yaptırmıştı dişçi tavsiyesiyle o baya memnundu. Büyüdü artık çocuklar ve çürük vs yaşamadılar çocukken.

(4,712 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Tamam çok teşekkür ederim. Benim kızım da 4 yaşında. 

Fiyatı ne kadardı peki bilginiz var mıdır?

-Reklam-
0 oy
tarafından

Fissur uygulaması zararsızdır çürümeye yatkın dişlerin genelde arka dişlerin çürümesini gec8ktirmek amacli uygulanır amaç daimilerin yerini tutan süt dişlerinin curumeden vakitl8ce yerini terk etmesi gereken zaman içerisinde curumeden ve daimilere temas edip curutmeden yüzeye çıkmasına yardımcıdır. Aynı zamanda ortodontik olarak da çene yapısı korunmuş olacaktır 

Hekim gerekli gormusse yapılmalıdır. Süt dişler savunmasizdir 

tarafından

Ağız ve diş sağlığı calisaniyim ben

Bundan 4 yıl önce diş başı 100, 150 bandindaydi ama 

Şuan nedir bilmiyorum net bisey demek doğru olmaz uzun zamandır çalışmıyorum ve de bölgeden bölgeye de farklılık gösterir  kimisi mesela 300 der başka yer 450 der başka yer ikisinin ortasında bi fiyat verir. 

Arkadaşıma sordum cvp verirse size yazarım fikir amacli 

(4,712 puan) tarafından

Çok sağ olun 

tarafından

Dün sordum da yazamadım oğlum ateslendi. Hastanedeydim.  1000 tl dedi ama bölgeden bölgeye bulunduğu kliniğe değişiklik gösterir belki başka klinik yarısı der arayıp sorun klinikleri öneririm 

(4,712 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. 

Çok teşekkür ederim 

tarafından

Sağ ol rica ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 183 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 276 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 434 göst.
5 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,832 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.

Kategoriler

1,470,407 soru

24,085,480 cevap

331,449 kullanıcı

...