0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından

Kızlar ilk gebeliğimden de sütüm yoktu bebeğimde emmedi hep uykudan uykuya verdim ben emmediği için çoğalmadığı taraftarıyım ama çevremdekiler işte sütyen takıyorsun ondan sütün artmıyır süt damarlara baskı yapıyor ondan sütün yok diyolardı şimdide tekrar doğurdum göğüslerim sarkık ucları görünüyor diye utanıyorum takmam gerekiyor acaba doğru mu sütyen damarları mı tıkıyor

8 Cevaplar

+2 oy
(571 puan) tarafından

Daha neler duyucaz acaba

-Reklam-
+2 oy
(3,961 puan) tarafından

Doğum yaptıktan hemen sonra taktım, hemde destekli olanını takıyorum ben, şarıl şarıl sütüm geliyordu 

(603 puan) tarafından

Bende sütyenle bi alakası olmadığını düşünüyorum ama 1den fazla kişi söyleyince acaba mı diye düşünmeden de edemiyorum

+1 oy
(3,441 puan) tarafından

sıkı sütyen takmamalısın. yoksa sütyensiz nasıl gezecez. 

+1 oy
(2,987 puan) tarafından

Çok sıkan sütyen ise belki etkiler, ama normal sütyen bir şey yapmaz. En olmadı emzirme sütyeni takarsınız. Ama çok bir alakası yok, sadece rahat olduğunuz bir model giyin. 

+1 oy
(694 puan) tarafından

Kesinlikle saçma bir şey bana da dendi ben emzirme sütyeni kullanıyorum buna rağmen konuştular dinlemedim kimseyi bebeğim de emiyor 

+1 oy
(1,650 puan) tarafından

Alakası yok tak sütyen takmamazlik yapma

+1 oy
(4,968 puan) tarafından

Allah aşkına ne cahil insanlarimiz var yaa 

Olmadi sütyensiz gezelim ne saçma 

Alakası yok kuzum bakma sen onlara 

Sana bisey söyleyim mi benim ikinci kızım 5 aylikken bıraktı memeyi suan 21 aylık ve gogsumun ucundan süt geldiği oluyor 

Gerisini sen düşün 

+1 oy
(2,594 puan) tarafından

Ne alaka sudyen takmayinca daha kötü ya sütten ıslanıyor zaten takmayinca tişört şu gibi olur😄

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 212 göst.
27 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.

Kategoriler

1,462,832 soru

23,977,075 cevap

326,336 kullanıcı

...