+3 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından

Kızlar geçen de post açmıştım olabilir mi diye 2 gün adetim geçti ve 2 gündür olacak gibi sancım var fakat olamıyorum sürekli de uyuyorum hamile olabilir miyim 2 gün gecikmeyle test yapsam çıkar mı (Bide etrafımda kiminle konuşsam hepsi aynı diyor sancım var olamıyorum falan )

5 Cevaplar

+2 oy
(3,357 puan) tarafından

Tabiki varsa çıkar  test yapin

(101 puan) tarafından
+1

Arkadaşlarım 2 gün erken biraz daha bekle diyor ama göğüslerim şiş sancım vurup geçiyor hatta oldum sanıyorum ama olmuyorum eşim korunuyordu olmazsa test yapayım akşam 

(3,357 puan) tarafından

Valla bn adete 1 gün kala yaptimdi ciktiydi 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

3 gün gecikmeli ile test yaptım öğrendim 

+2 oy
(456 puan) tarafından

Teste çıkmaz kesinlikle bazi testlerde sorun oluyor en iyisi kan tahlili yarın gidip bir ver bence canım Allah gönlüne göre versin inşallah 

+1 oy
(872 puan) tarafından

Bende dün olmayaliydim test yaptım çıkmadı bu ay hamile olma olasılığım var maalesef 

(101 puan) tarafından

İstemiyor musunuz benim olursa 2. Çocuğum olacak eşim korunuyordu ama nedense hamileymişim gibi bir his var ve 1 aydır aşırı uyuyorum rüyalarımda da hep hamile olduğumu görüyordum bakalım akşam test yapcam  

(872 puan) tarafından

İstemiyorum canım Allah olmayanlara versin inşallah çünkü iki tanem var zaten çok zor cocuklar hemde Cook ve hamileliklerim çok kötü geçiyor piskolojim tekrardan yaşadıklarımı kaldıramaz. Korunuyorduk ama bı kaza oldu. Benim ne adet belirtim var ne de hamilelik anlamadim

0 oy
(4,773 puan) tarafından

Benimde iki gün gecikmem var ama yapmadım kimyasal yaşadığım için korkuyorum buda kimsayasaldir diye baya bir geciksin sonra gidip kan verecem 10 gün gecikmisti kimyasaldi ve adet kanamam başlamıştı 

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 145 göst.
0 oy
3 cevap 132 göst.
+2 oy
2 cevap 112 göst.

Kategoriler

1,477,031 soru

24,177,448 cevap

336,177 kullanıcı

...