+2 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (2,882 puan) tarafından

Hayırlı günler hanımlar doğum için eksiklerimi alıyorumda oğlumda göğüs ucu kremi almıştım biraz kokusu vardı yıkanmayan kremdi ama oğlum kabul etmedi silsem bile emmedi yıkadım ne yaptımsa almadı göğsümü banyoya girip iyice yıkadım öyle tuttu kaç defa denediysem, krem kullanamadım o yüzden şimdi 2.Bebeğimi kucağıma alacağım 6 7 haftaya kokusuz iyi bir krem arıyorum önerisi olan var mı lansinoh ve weleda arasındayım sizin kullanıp yara yapmadı kokusuz bebeğimde rahatsız olmadı dediğiniz bir ürün var mı?  Birde şehir hastanelerinde doğumdan sonra hasta bezi veriyorlar mı biz mi alıyoruz ilk doğumum özelde oldu orda hastane kendisi vermişti benim aldıklarım kullanmadan eve geldim 

3 Cevaplar

+2 oy
(6,560 puan) tarafından

İncia kullandım kokusu olduğunu hatırlamıyorum. Duruyor istersen bakabilirim 

(2,882 puan) tarafından

Olur canım sana zahmet olmazsa🤲incianında bebek yağını kullandım çok memnundum

(6,560 puan) tarafından

Baktım kokusu yok 

(2,882 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️

(6,560 puan) tarafından

Rica ederim. Ben çok memnun kalmıştım ama ben bide doğuma bir süre kala gümüş kapak da kullanmıştım 

(2,882 puan) tarafından

Ondanda bakıyorum canım alacağım

Yorumlarına baktım incianın iyi diyorlar ondan alırım her ihtimale karşı dursun 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Komşum zeytinyağı tavsiye etti

(2,882 puan) tarafından
+1

Yani oda olabilir aslında doğal Zeytinyağı kullanıyorum zaten iyi geliyorsa boşuna almam ama iyi gelir mi gerçekten 

+1 oy
(4,982 puan) tarafından

susam yağı. tahinin üstünde çıkan yağı sür. lansinoh falan kullandım, hiç işe yaramadı bende

(2,882 puan) tarafından

Susam yağı işe yaradı mı birde bebeğin susama felan alerjisi olursa sorun olmaz mı 

(4,982 puan) tarafından

tek gecede yara iyileşti. evet alerji riski var bu yüzden emzirmeden önce temizle göğsünü 

(2,882 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim eğer  kötü olursa bende sürerim yıkarım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 136 göst.
11 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Esra_esra (2,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
0 oy
5 cevap 170 göst.
2 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zisan (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Cemile12345 (178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,409 soru

24,110,778 cevap

332,957 kullanıcı

...