+1 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (972 puan) tarafından

Dün ormana gitmiştik farketmedim. Sabah kız kardeşimde çıkınca bende kızıma iyice detaylı baktım. Boynunda vardı. Doktor bile zor anladı küçücükmüş. Gece boyu öyle uyudu demek ki kendime kızıyorum araba da uyuyor diye eve gelince banyo yaptırmamıştım. Üstünü değiştirip yatırdım. Haberi duyunca kızıma banyo yaptırınca farkettim. Cımbızla aldı doktor. 5 tüp kan aldılar. Sonuçlar temiz ama hemen belli olmuyormuş heralde internette öyle yazıyor ya. Bu şüpheyle ne yapacağım 

10 Cevaplar

+2 oy
(638 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun.inşallah bir sıkıntı yoktur.🥺

-Reklam-
+2 oy
(18,084 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. En azından fark etmişsin ona da şükret suçlama kendini.

+2 oy
(1,732 puan) tarafından

temizse sorun olmaz canım. 

+2 oy
(2,476 puan) tarafından

Eniştemi ısırdı bisey olmadi  arkadaşımın enistesini ısırdı  zor atlatti hâlâ hastanede kusma bayilma vs belirti vardi onda

+2 oy
(2,077 puan) tarafından

Korkma oğlumda bu durumu yaşadı düzenli kontrol edildi şükür birşey olmadı 

+1 oy
(5,437 puan) tarafından

Prosedürünü tam hayır 3. 5. Gün kan bakılıyor diye hatırlıyorum en sonda 10 yada 12 günde bakılıyor olması lazımdı belirti varsada hemen acile götürüyorsunuz 

+1 oy
(436 puan) tarafından

Yıllar önce banada yapışmıştı ilk 3 gün her gün kan aldılar temiz çıktı 5 gün sonra tekrar almışlardı inşallah sizinde korkulacak bir durum olmaz 

(436 puan) tarafından

Birde bizim hayvanlarımız var eşim onları otlatıyo dedi üzerimden 3 tane aldım bazıları zehirsiz oluyo o da öyledir inşallah 

0 oy
(1,471 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle bişi çıkmaz soncta fark etmişsn

0 oy
(4,459 puan) tarafından

Korkma canım sonuç temizse hiçbir şey olmaz Allah in izni ile . 

0 oy
(21,784 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ya inşallah bişey olmaz 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 316 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 194 göst.
0 oy
3 cevap 244 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,880 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,553 soru

23,831,534 cevap

318,896 kullanıcı

...