+2 oy
225 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4,384 puan) tarafından

Hemen hemen her anne böyledir herhalde . Her zaman olmasa da günümüzün yüzde doksanında hızlı hareket etmek zorundayız

Biraz önce uyudu kızım on dk sonra kaldırmak zorundayım. Şöyle uzanayım rahat rahat istediğim zaman kalkarım gibi bir lüksüm yok. Uyandırmazsam gece geç uyuyor . Dün konuştum böyle eşimle,dedi 30 yıl yatmışsım bir kaç yıl daha sabret rahatlarsın ,dedim o zaman da ardından bir tane daha gelir. Sonra bir tane daha sonra bir tane daha yapcam 😀

9 Cevaplar

+3 oy
(564 puan) tarafından

Ne zaman anneliğin zorluğundan bahsetsem eşim cennet ayaklarınızın altına serilirken iyiydi yada boşuna mı cennet ayaklarınızın altında diyo😅😂

(4,384 puan) tarafından

Doğru diyor valla😀

(61 puan) tarafından

Ay aynı benım eşim hemen kullanır bu cümleyi 🤣

-Reklam-
+2 oy
(1,239 puan) tarafından

4 cocuk daha vayyyy :)

Cesaretine hayranım.sjjs 

Iki dakika koltuğa uzanayım dedim 

Bir baktım oğlum beni oyuna çevirmiş carte kat yaptım diyip duruyor bütün yastıkları toplamis ustume

(4,384 puan) tarafından

Daha ilkine zor bakıyorum nerden geliyor bu cesaret ben de bilmiyorum 😀 üstüne yastıkları toplayınca carte kat mi deniyormuş😀

+2 oy
(5,468 puan) tarafından

Ben fazla hızlı aceleci hareket ettiğimi fark ettiğim an duruyorum. Yavaş sakince hareket etmek ruha dişil enerjiye falan iyi geliyormuş :D 

Bazı günler hareketli hızlı geçiyor bazı günlerde baya rahat oluyorum. Bebenin ruh haline göre Ev işi düzenli ilerleyince sabah hemencecik bitiyor gün bize kalıyor. Nasibimizde yoksa biz üç kişi çok mutluyuz sana Allah kolaylık versin 😂

(4,384 puan) tarafından

Amin sağ ol kalabalık seviyorum ben 😀

+2 oy
(7,944 puan) tarafından

3 erkek çocukla totoma motor takılmış gibiyim bu aralar  iş hiç bitmiyor sanki 

+2 oy
(604 puan) tarafından

Eşim ortalık hastalığına yakalandı beli çok ağrıyodu ya dedim senin belin ara ara ağrıyr ben onu 2defa 9 ay boyunca yaşadım üstüne karın ağrısı yaşıyorum hiç söyşenmiyorum diyoki sizde iyiki bi çocuk doğuruyonuz sanki dünyayı kurtarıyonuz...laflara bakk

valla bazen kendime çok üzülüyorum hatta acıyorum asla kendime zaman ayıramıyorum duşumu bile acele alıp hemen giyinmek zoruda kalıyorum

(4,384 puan) tarafından
+1

Dogurmayi bebeği dokuz ay taşımayı bebek bakmayı kolay sanıyor demekki

+2 oy
(1,585 puan) tarafından

Baktım yetişemiyorum saldım gitti bulaşıklar duruyor süpürge ortada bebeğim uyumuyor önemli olan benim mutlu hissetmem 

(4,384 puan) tarafından

Bazen ben de salıyorum ama uzun sürmüyor:)

+1 oy
(5,437 puan) tarafından

Kısaca sabah kalktım bir makina çamaşır katladım 

Bir makina kurutma makinasına 

Bir makina çamaşır makinasına attım

Kahvaltı hazırladım 

Kahvaltıyı topladım 

Tozları aldım 

Tuvalet banyo yıkadım 

Evi süpürdüm 

Kurutma makinasından çıkanları katladım 

Çamaşır makinasından çıkanları kurutmaya attım 

Yemek hazırladım 

Giyeceklerimi ve eşimin yarın giyeceklerini ütüledim 

Banyo oldum 

Hazırlandım 

Dışarı eczaneden ilaç aldım 

Markete uğradım 

Ve  

Nöbete geldim asıl iş şimdi başladı 

(4,384 puan) tarafından

Toplam kaç saatte yaptınız bunları 

+1 oy
(22,202 puan) tarafından

Böyle oluyo valla büyüdüler halen yatamıyorum ay 

+1 oy
(3,638 puan) tarafından

Bekarlik hayatimda ozledigim tek sey tembellik yapmamdi zaten istersen is guc yap istemezsen hicte yapma pasa gonlun isteyince yaparsin istedigin kadar yat sabah gec kalkarsa butun gunu perisan edecek bi cocuk yok hadi kalktim kahvalti hic sevmem hazirlamazdim da mecbur en hizlisindan cocugun agzina biseyler sokacaksin ac kalmasin aman grce sabaha kadar dikkat et bezi tasmasin hasta olur aman uyku saati gecmesin duzeni bozulur sabah patates yedi oglen corba icsin kabiz olmasin bunlarin planini takibini yapmak cok zor ev islerini aninda yalman lazim yoksa kaliyo da kaliyo sen kaldirmazsan bi bardak makinaya girmiyo sunu da yap rahat otur bunu da yap rahat otur derken gun butti bile sikayet etmiyorum iyiki evlenmisim iyiki cocugum olmus ama ozluyorum tembel gunlerimi 

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 650 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 193 göst.
20 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (7,842 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 410 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hatice Beren (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 696 göst.
10 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma (910 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,807 soru

23,889,139 cevap

321,706 kullanıcı

...