+3 oy
218 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (71 puan) tarafından

Trabzon'da olupta yürüteç verebilecek olan var mı 

8 Cevaplar

+4 oy
(580 puan) tarafından

Trabzonda değilim de sadece yorum yapmak istedim yürüteç zaten sağlıklı bir şey değil benim bebeğim kaç kere kendini kaldırıp içinden düştü güvenli de değil hatta olmasa daha iyi yürümeye etki ettiğini de düşünmüyorum yine de siz bilirsiniz ama çokta dert etmeyin yani

-Reklam-
+3 oy
(4,474 puan) tarafından

Yürüteç önerilmiyor hiç kimse tarafından 

+3 oy
(604 puan) tarafından

Yürüteç değilde yürüme arkadaşı kullanabilirsin heleki erkek çocuğuysa

+2 oy
(2,108 puan) tarafından

Kadın sağlıklı olup olmadığını sormamış önerilip önerilmediğini sormamış sadece elinde olan var mı yazmış arkadaşlar

(2,229 puan) tarafından
+2

Olabilir, burası bir bilgi platformu ve herkes istediğini yazabiliyor ya, belki kadın bilmiyor, belki başka bir durumu var, belki zararları hakkında bilgi sahibi değil. İnsanlarda zararları hakkında bilgi verebilir. Gayet doğal. Bu devirde bilmeyen var mı demeyin bebek bakımda ayda 3-5 tane yürüteç sorusu soruluyor. Yani belki bilmiyordur diye de arkadaşlar iyi niyetle uyarı yazıyor. Dikkate alır almaz, öneri bunlar sadece. Bir çoğu da yine de sen bilirsin yazmak istedim demiş zaten

(580 puan) tarafından

Öyle yazanlardan biri benim mesela ben kadının durumu yoksa alacak gücü yoksa üzülmesin takmasın diye dedim hani eksiklik hissedilebilecek bir şey olmadığını düşünsün üzülmesin diye yazdım yoksa ben de ne sorduğunun farkındayım yani 

(2,229 puan) tarafından

Yani, bende onu demek istedim kimse kalp kırıcı aşağılayıcı birşey yazmamış zaten

0 oy
(183 puan) tarafından

Sağlıklı değil diyenler olmuş ben kullandım hiçte bişe olmadı kadına kimse istediği cevabı vermemiş 

0 oy
(9,743 puan) tarafından

Ben kulanadım çok iyi oluyo bir ışini halediyon arada işallah biri gorür verir

0 oy
(2,604 puan) tarafından

Yürüteç zararlımı ? Kulanimi hakkında bilgi ? Denmemiş....kullanmayan varsa kullanırım demiş post sahibi varmı elinde veriyonmu ? Olay bu yoksa kimse burda pediatristlik oynamasın 

(2,229 puan) tarafından
+1

İnsanlar bilgi vermiş, bilmeyen olabiliyor. İlla çocuk sağlığı uzmanı olmaya gerek yok, insanlwr iyi niyetle kullanmasan daha güzel yazmış. Oyun oynamıyoruz herkesin bildigi uzmanların bağırdığı, bir çok ülkede yasaklanan bu ürünün kullanımından doğacak etkiler konusunda arkadaşımıza bilgi veriyoruz, kırıcı üzücü birşey demiyor kimse

(2,604 puan) tarafından

Bir çok ebeveyn eskide old.gibi bilgisiz yetişmiyor herkes herşeyin farkında kullanmak isteyen kullanıyor.ki  ?post sahibi bunla ilgili soru sormamız elinde olan varmı varsa göndersin bu platform zaten herşeyi kaos haline getirip ben bilirim oynama yeri olmuş  post sahibi bilgi istemiş yürüteç istemiş

(2,229 puan) tarafından
+1

İşte insanlar bilmiyor olabilir diye iyi niyetli bilgi veriyor kadını eleştirmiyor, gayet güzel bir dille yine de sen bilirsin diyerek yazmışlar. Siz öyle algimamissiniz. Burası ben bilirim yeri değil sohbet yeri. İnsanlar istedi gibi yorum yapabilir

(2,229 puan) tarafından

Herkeste herşeyin farkında olmayabilir insanlar deneyim paylaşıyor. Bilgisiz yetişmiyor diyorsunuz biz bebek bakiminda yürüteç kullanmalı mıyım diye soran bir çok anne görüyoruz bilmemek ayıp değil burası öğrenelim sohbet edelim, bilgi ve deneyim paylaşalım diye var 

0 oy
(2,229 puan) tarafından

Ben Trabzon'da değilim kuzum ama bizde çok kısa süreli bir kaç gün kullandım hemen parmak ucu basmaya başladı, bence zaten kullanma. E bebekte yürüme arkadaşı var 500 lira fiyatı baby toys marka. Çok keyifli, arabaya da dönüşüyor. Eğer bu kadar bütçen varsa ayırabilirsen tavsiye ederim. Bende aynısı var ama ikinciye gebeyim o yüzden veremiyorum sana

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hlal (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Trbznlugln (2,107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,546 soru

23,898,486 cevap

322,238 kullanıcı

...