+3 oy
610 göst.
Diğer kategorisinde (1,677 puan) tarafından

Burada bir posta bastıktan sonra aşağıda ilgili postlar kısmında eskilerin bazı postlarına denk geliyorum. Basıp konu ilgimi çekince tüm postlarını okuyorum. 2019-2020 civarları genelde.

Hep de son posttan sonra tüm hikaye askıda kalmış gibi oluyor. Bazen ibretlik, bazen çok güzel ve akıcı olaylar oluyor. O insanlar şu an ne haldeler çok merak ediyorum.

Bu da benim yeni bağımlılığım…

9 Cevaplar

+2 oy
(1,485 puan) tarafından

Bu bennn hatta yorum yapayım diye dusunuyorum sonra hortlatmayayim diye vazgeciyorumm🤭🤭🤭

(499 puan) tarafından
+1

Uykulu ve uykusuz da aynı anlama geliyor dimi ne garip😁

(1,485 puan) tarafından
+1

Evet😁😁

(1,677 puan) tarafından
+1

Ayyyynen bende bazen tam benim cevaplayacağım bir soruya denk geliyorum ama yazamıyorum hortlamasın diye kdkddmdmdm

-Reklam-
+2 oy
(1,917 puan) tarafından

2019 dan beri burdayım 

Eski arkadaşlarla sohbetler o kadar mükemmeldi ki 

Kimse kimseyi kırmaz 

Eleştiri yapmaz

Herkes birbirine yardımcı olur 

Çok maddi manevi destek verirdik birbirimize 

Bir posta cevap onlarca olurdu 

Herkes birbirini merak eder dua ederdi

Şimdiki üyelere bakıyorum. Felaket kibirli, sürekli maddiyatı gösterme peşindeler

(165 puan) tarafından
+1

Kesinlikle öyleydi ve aşırı sarıyordu akşama kadar burda oluyordum bir sürü dostum olmuştu çoğuyla özel hayatımda bile görüştüm şuan asla öyle değil sarmıyor ve herkes çok çabuk kırıyor birbirlerini  ve kimseye güvenilmiyor bende 2019 üyeydim hayatımı anlatınca kimse görmesin diye hesabımı silmiştim ahahahahahaha

(3,553 puan) tarafından
+1

4 yildir burdayim asla oyle ortam yoktu bugun nasilsa oyle bilms bilms konusanlar laf atmak icin taaa ebesinin nikahina kadar olan postlari basa kakanlar

Neler yasandi be ozelde grup olup birbirini kollamak icin organize olup sonrasinda burada birbirini gomenler 

Yardim isteyip dolandirici cikanlar 

Baslik.acarsin populer olmayinca  yorum sayisi 2 3 gecmiyodu bunlar aklima.gelenler 

Ha bide en komigi google dan araba fotosu icindeymis gibi anlik cekip gercek ortaya cikinca 

(829 puan) tarafından

@Heidi nin koylusu Ağzına sağlık bende tam bu yorumu yazmak için gelmiştim bende 6 yıldır buradayım ve hiç böyle anlatılan bir ortama denk gelemedim 😂😂😂  yorumun altına imzamı atıyorum sürekli aktif bakarım ne ara böyle bir ortam vardı düşünüyorum hatırlamıyorum çünkü yoktu ki😂🫡

(1,677 puan) tarafından

Ben daha 24-25 senelerini görebildim o yüzden bir şey diyemem ama anlattıklarına benzer yorumlar gördüm. Haklısın. 

(3,553 puan) tarafından

O yuzden burayi cok da gozunzide.buyutmeyin

+1 oy
tarafından

Bazen iyi oluyor da çok vakit alıyor ya 

(1,677 puan) tarafından

Hepsi bir anda okunmuyor zaten ama bir kere akıcı bir olaya rastlayınca devamı geliyor. 

+1 oy
(376 puan) tarafından

Bende hep  okuyorum sonra merak ediyorum. Nickine girip postlarına bakıyorum ne olmuş bitmiş diye😂😂eski yeni farketmiyor bana. Buraya alıştığımdan beri klavyede bile çok hızlı yazıyorum😅

(1,677 puan) tarafından

Bazı hikayeler çok sarıyor ya gerçekten. Bazen özelden yazarım geliyor gülüm sen şu an nasılsın diye 

0 oy
(6,323 puan) tarafından

İkinci üniversiteyi psikoloji bölümü olarak okudum. Metin okuyorduk sürekli. Burası bana hep staj yeri gibi geldi. Benim büyüdüğüm ortam, yaşadığım sorunlar hep güçlü insan olmanın, her sorunun mutlak bir çözümü vardır mottosunu aşıladı bana. Bana göre çaresizlik diye bir şey yoktu. Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez. Yani umudumu asla kaybetmem. Çabalamam gerekiyor ki Rabbim bir yol göstersin benim mottom bu. O nedenle üniversite ortamında metinler üzerine çok tartışırdım. Hocam bir gün dedi ki; 

Filizim herkes sen ben biz gibi güçlü değil, ufacık bir sorunda hayata küsen yıkılan çok insan var. Biİm amacımız onları ayağa kaldırmak. 

Gebelik döneminde burayı keşfettim. (Son senemdi okulda) buradaki postları okudukça daha yumuşadım, çaresizliğin ne olduğunu anlamaya başladım. Hocam da farketti bendeki değişikliği burayı anlattım. Ben de senin gibi eski postları mutlaka okuyorum. Tabii şu 4 5 aydır çok fazla aktif olamıyorum lakin ben de seviyorum eski post okuyup kişilik analizlerini çıkarmayı :) 

(6,164 puan) tarafından

Benim de yazmaktan çok okumaya vaktim gidiyor

(1,677 puan) tarafından

Kişilik analizi. Nokta atışı bak. Ben de okuduğum her postun arkasından hikayenin özünü anlamaya çalışıyorum. Neden, sebep neydi, niye öyle oldu, ne düşündü, ne yapacak? Gibi gibi.

Okuduğum her postu analiz etmeye asla muktedir değilim zaten o konuda ilim sahibi de değilim ama kaç sene evvelki sorunla bugün yazılan sorun hep bir mi olur? Geneli sınır çizememek, hayat müdahalesine müsade etmek ve kendini savunamamaktan ileri geliyor. 

0 oy
(4,949 puan) tarafından

Hocam o kadar vakti nerden buluyosun 2 cocukla masaAllah sana benim baska sosyal medya yok es dostta cok yok telefonda calmaz mesajda nadir bi burasi var bende bos kaldikca telefonu elime sldikca bursyi aciyorum gelen cevaplara bakasiyo bi daha isim cikiyo ya da 2 posta cevap versem bisey cikiyo 

(1,677 puan) tarafından

Valla vakit bulup da okumuyorum ki, çocuklar uyuduktan sonra kendime ait kısa bir dinlenme zamanım var, o esnada yattığım yerden bakıyorum bakabildiğim kadar.

Yoksa zaten buraya da adam akıllı bakamıyorum.

Benim de başka sosyal medyam yok, bir tek burası var. 

(4,949 puan) tarafından

Hmm anladim oyle mahtikli evet 

0 oy
(23,625 puan) tarafından

Hayırlı uğurlu olsun 😂😂

(1,677 puan) tarafından

Sağolasınnnnn adkkdskjdjd

0 oy
(23,503 puan) tarafından

Ben bunu üç yıldır yapıyorum sonuç herkesin her şeyini hatırlıyorum ve hiç derdim yokmuş gibi kafama takıyorum 

(1,677 puan) tarafından

Ben hatırlamam öyle kolay kolay, okuyunca dersi çıkarır onu hatırlarım. Normalde hafızam fena kuvvetliydi de üst üste iki gebelikten sonra fred çakmaktaş gibi geziyorum. 

(23,503 puan) tarafından

Hamilelik evet kesinlikle böyle bir etki yapıyor ama ben arkadaşımla beş sene önce konuştuğum şeyi burda okuduğum yazıyı unutmuyorum ama anahtarımı evden çıkarken almayı unutmuyorum veya okuldaki dolabımda unutuyorum çantamı montumu sınıfta unutuyorum ama hikayeler kalıyor maalesef 

(1,677 puan) tarafından

O da çok fena beeee

0 oy
(3,502 puan) tarafından

Yalnız olmadığıma sevindim😹😹 aynen çok güzel sarıyor ve merak uyandırıyor😸

(3,502 puan) tarafından

Bazılarının fotoları bile duruyor öylece.. 

(1,677 puan) tarafından
+1

Bazıları çok üzücü, bazıları çok ilham verici. Bazen durduk yere dua bile alıyorlar. Demek ki diyorum ihtiyaçları varmış. 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 852 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Fesra (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
8 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 579 göst.
10 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Nur8 (2,788 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,217 göst.