+4 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından

image

image

image 

Selamün aleyküm bacımsular  nasılsınız neler yapıyorsunuz babası kızıma neler getirmiş hurda almış bı yerden kızın varsa al bunlarida demiş banada picama takımı çıktı 😁 yıkadım hepsini mis gibi oldular kızım kurumasını zor bekledi anne çok heyecanlandım diyor çok sevindik yaz ya bide efil efil giyer kızım elbise giymeyi çok seviyor buralar baya ısındı çünkü uzun kollu giyince de terliyorlar bide 3 üde tam üstüne oldu bedenleride  aynı 

4 Cevaplar

+4 oy
(109 puan) tarafından

Güle güle kullansin inşallah🌸🥹

Benim de kızım bir yaşında kıyafeti yok hepsi küçük ve eski gerçekten alamıyorum gerçektennn. Bizde baba da olmayınca her şey bana yükleniyor 🥲Burda kızımla yaşıt kızı olan anneler bizi görün lütfen ya 

(109 puan) tarafından

Kızım bir yaşında 

(386 puan) tarafından

Bende alamıyorum eşim çöpten getiriyor birileri veriyor yıkayıp giyiyorum 

(109 puan) tarafından

Anladım canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Ben merkezde otururken kıyafet kumbararalarından alırdım ama artık köyde oturuyorum ve öyle bir şansımda kalmadı sayılı birkaç parça ufalan giyimlere kaldık. Allah büyük canım evlatlarımız sağ salim yanimizda olsun hepsi geçer inşallah 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim Rabb'im sağlık versin dedin gibi insan bı şekilde idare ediyor her halimize binlercekez şükürler olsun Rabbim evlatlarımiza uzun ömür versin inşallah 

(109 puan) tarafından
+1

Amin amin cümlemize canım 🌸🤲🏻

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Güle güle kullanın canım nasip nerden gelecegi belli olmuyor ❤️

(386 puan) tarafından
+1

Gerçekten öyle çok teşekkür ederim ablam Allah razı olsun inşallah ☺️ 🤲 ❤️

tarafından
+1

Senden de Allah razı olsun canım ❤️ 

(386 puan) tarafından
+1

Amin inşallah cümlemizden ❤️

+2 oy
(2,036 puan) tarafından

Kaç yaşında kızın?

(386 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızım 4 yaşında ama gelişim geriliği var zayıf yaşına göre giymiyor  3 yaş oluyor bazen de 4 yaş oluyor kalıbına göre değişiyor çok zayıf ama boyu uzun çünkü ameliyattan sonra dahada zayıfladı şimdi eşimin getirdi bu elbiselerin bedenine baktım 3 4 yaş yazıyor tam üzerine oldu 

0 oy
(1,500 puan) tarafından

Güle güle kullansın canm minik kuzum rabbim daha da çok nasip etsin inşallah ❤️ çocuk ler hep mutlu olsun 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah güzel kardeşim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

(1,500 puan) tarafından

Amin güzel bacım rabbim hepimizden razı olsun 🥰 

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 626 göst.
29 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 361 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sinemmto (1,721 puan) tarafından soruldu
0 oy