+3 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (381 puan) tarafından

Kızlar çok özür dileyerek bi soru sormak istiyorum

13 haftalık hamileyim sabahtan beri kusuyorum hiç bir şey yemediğim halde,sarı yeşil kusma derken şimdi resmen siyah renk kusuyorum ilk defa görüyorum yani bu normalmi yoksa acile gitmelimiyim

5 Cevaplar

+3 oy
(818 puan) tarafından

İlk kez duydum bencede git

-Reklam-
+3 oy
(6,658 puan) tarafından

Büyük ihtimal sürekli kustunuz için safra kustamaya baslamissiniz 

+2 oy
(4,743 puan) tarafından

Sari yesil safra dicem siyah ne belki bogazini falan tahris ettigin icin kanla karisik oyle gelmistir ama sen bi doktora git 

+1 oy
(710 puan) tarafından

İlk defa duydum bence doktora git hazır gitmişken bebeği de kontrol et inşallah ne sende ne de bebişte bir şey yoktur 

(381 puan) tarafından
+1

Bir şey yokmuş şükür hiç bir şey yiyip içemediğim için değerlerim kötü çıktı serum takıldığı için bugünlük iyiyim ama yarın yine aynı olur kesin:(

(710 puan) tarafından
+1

İnşallah olmaz birşeyler yemeyi dene Rabbim şifa versin inşallah 

0 oy
(602 puan) tarafından

Yeşili sarıyı bilirimde siyahı ilk defa duydum bilemedim şimdi

Hemen git derim inşallah bişi yoktur çok çok geçmiş olsun

(381 puan) tarafından

Midem çok zorlandığı içinmiş canım çok teşekkür ederim:)serum takıldı bir şey yokmuş şükür sadece hiç beslenemediğim için bütün değerlerim alt üst olmuş

(602 puan) tarafından

Senden ızak olsun yengem senin gibiydi asla bişi yiyemezdi yediği şeyide hemen kusardı doktor şey demişti zorlada olsa yemelisin kusacaksan bile ye sen kısana kadar bebek o vitamini alır diye ama yengem asla yemedi doğum zamanında doktor dizlerinin üstüne çokmesini ve o şekilde yürümesini söylemişti kendiside bebeğide o kadar aç kalmışlardı ki bebek annesine yapışmıştı açlıktan yengem 2 gün boyunca o halde doğumhanede dolaştı ondan sonra doğurdu sana tavsiyem gülüm ne kadar zorlasada beneğin için bile olsa yemelisin ben yapmadım kaynanam yapardı asla kokusuna maruz kalmazdım kokusı gidince de yerdim çok şükür öyle atlattık

(381 puan) tarafından
+1

Ay ne kadar kötü bi durum rabbim kurtarmış sonunda:(

İnanırmısınız bilmiyorum ama günlerdir sadece ilaç içmek için bi yudum su içiyorum yani bırakın bir şeyler yemeyi bi yudum suyu bile zorunda kaldığım için içiyorum 

Günde sadece bi simit yada bi poğaça vs yiyebiliyorum bazen kefir içiyorum midemi bulandırmadığı için.elimden hiç bir şey gelmiyor:( başkasının yaptığınıda yiyemiyorum o kadar kötü durumdayım ki

İlk gebeliğimdede böyleydim 9 ay kustum bundada böyleyim şuan.tek duam uzun sürmemesi bi an önce geçmesi

(602 puan) tarafından

Acaba doktorunuza danışsanızda size bulantı için ilaç mı verse böyle olmaz çünkü

(381 puan) tarafından
+1

Bulantı ilacı kullanıyorum malesef hemde en etkilisini güya:( bazen midem bulanmasa bile yiyeceklere karşı çok isteksizim mutfakta yemek bulaşığı toplarken bile ağlıyorum bazen siz düşünün artık:(

(602 puan) tarafından

Rabbim yardım etsin inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
+2 oy
7 cevap 346 göst.
2 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Siyah.incii (1,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 250 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde hdyemeryem (77 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,595 soru

24,032,762 cevap

328,775 kullanıcı

...