Kızlar evin resimlerini isteyen kişiler vardı onlar için atıyorum 😊mutfağı sonra çekicen ondan ayrı büyük bir odam daha var onda koltuk falan yok zamanla alirim İnsaAllah
Resim gitti
Ilk ben gordum ilk ben gordum dur yorumu 2 dk sonra yapcam
Ayyy yesim en guzel yer mutfak olmus kiz balkonu da gecmis cok cok guzel gule gule otur bacim agiz tadiyla cok begendim
Amin canımın içi Allah razı olsun en güzelleri senin olsun 🤲 ❤️ ❤️
Cennette insaAllah cicegim dunyalik mulk istemiyorum ben 🤗
İnsaAllah canım İnsaAllah Rabbim en Güzel cennetine koysun bizleri
Aminnnnnn 🤲
Güle güle otur inşallah ağız tadıyla huzurlu afiyetle bir şekilde 🥰
Amin canım İnsaAllah 🤲 ❤️
Dışarısı hoşuma gitti benim yemyeşil, neresi 😍
Sağlıkla keyifle otur inşallah. Evin yuvan olsun
Amin canım sağolasın Sakarya 😊
Hadi ya, en sevmediğim şehir 😜 Neyse yine de yeşilliği güzel hakkını teslim edelim ihihihihi 😄
Hahah bende sevmiyodum ama gelin geldim🤭😂😂
Sağlıkla huzurla oturun inşallah ne güzel💖. Şu balkondaki koltuğa atlamak istedimm kahvemi yap 😅
Oyy canım keşke yakın olaydik da icseydik gerçekten ⭐
Ay nasıl güzel olurdu. Yakınında komşu var mı. Bende hiç komşu kalmadı bi ilkokul arkadaşlarımla görüşmeye başladım tek çocuklu ben olunca tam keyif yapamıyorum oğlum dur oğlum yapma😂
Yakında bir iki ev var ama onlarda yeni taşınmış Allahtan tek değilim eşim aşağıda çalışıyor hatta şimdi geldi kahve içmeye 🤭
Yaa gerçekten mi çok güzeell. Benimki de aynı mahallede çalışıyor o bile çok güzel seninki daha üst seviyeymiş
Bizim kendi dükkanımız var canım halı yıkama kendi işini yaptığı için böyle çok güzel oldu
Güle güle otur Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin evi olmayana ev nasip etsin inşallah evinde manzaranda çok güzel maşallah ufak tefek eksikler olur onlarda zamanla tamamlanır
Amin canım amin şükürler olsun kiradan kurtulduk artık yavaş yavaş hersy olur elbette ❤️
Evde bi huzur hissettim niyeyse❣ Rabbim huzurla sağlıkla afiyetle oturmayı nasip etsin. Balkon da çay keyfi çok güzel olur
Amin canım benim amin daha yeni ısındı havalar inşaAllah orayi cam balkon takilcak bu hafta içi oturma odam olcak bol bol takılırız balkon çok seviyorum Rabbim 8 sene sonra nasip etti🤲❤️
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama biz İstanbul da bu manzaraya sakinliğe hasretiz 😁
Sakarya canım sakin yer burası kirada oturduğum yerde hep bina vardı burası yeni yerleşim yeri o yüzden dolana kadar keyfinize çıkarırız artık 😊 Rabbim sizede nasıp etsin ama tabi Istanbul da zor 🤭
Sakarya nın neresi peki. Evet İstanbul imkansız gibi bişey
Cook güzel. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin 😊
Amin canım aminn🤲❤️❤️
Allah güle güle oturmayı nasip etsin
Amin canım ❤️
Göremedim ama güle güle otur canım
Saol canım Allah razı olsun ❤️
Göremedim tekrar resim koysan olmaz mı merak ettim sağlıklı huzurlu mutlu güle güle oturmayı nasip etsin inşallah Rabbım
Tşk ederim canım benim ❤️
Maşallah sübhanallah Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin inşallah cnm çok tatlı ferah olmuş
Amin canım Allah razı olsun 🤲 ❤️ ❤️
Ayy canım benim çok güzel Rabbim herkese nasip etsin sağlıklı huzurlu oturmayı nasip etsin Rabbim maşallah Rabbim nazarlardan korusun yavaş yavaş eksiklerini tamamlarsın ne kadar az ve öz eşyan olursa o kadar iyi az işin olur 😊
Allah razı olsun canım benim çok haklısın sadelik her zaman güzeldir 😊en önemlisi sağlık huzur gerisi zaten peşinden gelir Rabbimin izniyle güzel duaların için çok tşk ederim seninde evin yoksa Rabbim sanada en yükünü hayirlisiyla nasip etsin 🤲 ❤️ ❤️
Görmedim ama ) hayırlı olsun
Saol canım yukardaki yoruma attim
Görmedim ama sağlıkla oturmanizi diliyorum ☺️
Amin canım saolasin yoruma ekledim yukarda
Güle güle oturun balkon manzaran çok güzel
Tşk ederim canım ❤️
Ahhh bee kaçırdık neyse hayırlısı 😁 💜
Kız var yorumlarda bak
Dur bakim
Rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. Darısı bizim başımıza inşallah 🙏
Amin canım amin Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin 🤲
Eee ben görmedim
Yorumlarda resim eklemiştim canım
Ay ben göremedim evinj
1,467,311 soru
24,042,899 cevap
329,217 kullanıcı